Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

το δικο μου username δεν ειναι τπτ που αξιζει να αναφερω,,,,Συντμιση 2 ονοματων ειναι...Σκεφτομουν να βαλω Psychaci που με φωναζουν οι φιλες μου αλλα λεω οτι θα ειναι προκατηλλειμενοι οι αλλοι μεταξυ μου μετα...
Jun 14 2008 20:31
Photo

Hellraider → ichigo13

Εμα ρε "κατσε να βρω το Thread του Manga και θα γινω καλο παιδακι" δεν αντεξα.Ειρωνευοτανε και απο πανω.... Παντως ελπιζω να το βρει γρηγορα γιατι αλλιως...:terror2:
Jun 14 2008 20:31
Photo

Zoro → iristella

Χαιρομαι που σ'αρεσε και θα το συνεχισεις!! Για την βια οπως ειπες,δεν σε παραξενευουν αυτα γιατι εχεις δει(και κανει!!:kill4u:)χειροτερα!! Οσο για το τελος που λες,η σειρα ειναι ongoing ακομη,αρα καμια σχεση μ'αυτο που λες(ακομη,μετα δεν ξερω,αλλα αμφιβαλλω αν θα τελειωσει τοσο ειρηνικα...το Berserk εχει παραδοση σε ενα πιο αιματηρο τελος!!)....παντως,αν και θα σου σποιλεραρω,το ακριβως ιδιο τελος που λες ειναι στο Gungrave,και ηταν πανεμορφο...για κλαψιμο!! Για το thread της Misa το ειδα ηδη και απαντησα...πηγαινε δες :wis: (επισης αν θες πηγαινε στο thread με το "απο που προερχεται το username σου"...εγω εβαλα,θα χα περιεργεια να δω τι θα πεις:hehe:)
Jun 14 2008 20:29
Photo

ichigo13 → Hellraider

[quote/]Πες και κανα συγγνωμη δεν θα σου φυγει ο κωλ!@[quote] :hahaha::hahaha::hahaha:!!!! Καλά του τα 'πες!
Jun 14 2008 20:24
Photo

Phantom Duck

Πρέπει να έγραφε φοβερά πράγματα εκεί μέσα. Έγιναν και δύο reports για τα posts αυτά :oo:
Jun 14 2008 20:23
Photo

iristella → Zoro

Καλε και εμενα μου αρεσε το Berserk και πολλα απο αυτα που λες τα ειδα απλα δεν μου φανηκαν τοσο τραγικα οσο τα ακουγα...Οπως καταλαβαινεις δεν με πτοουν τα οσα ειδα και θα συνεχισω κανονικα το Manga...Στο group θα μπω οταν το τελειωσω αν και κατσε να μαντεψω τι γινεται στο τελος...Ο gutts και ο griffith μετα απο μια βαθια συζητηση πεθαινουν σαν φιλοι...(το πετυχα?) τωρα οσον αφορα το misa misa thread....Πως σου φανηκε?
Jun 14 2008 20:21
Photo

Megumi → zolitas

σε προλαβα ^_^ τον πετυχα χθες στο msn και του ειπα για σενα χεχεχ εχεις χαιρετισματα ο θανος δεν εισαι ^_^?
Jun 14 2008 20:20
Photo

Ror0noa_Zoro → Roronoa PNS

για την μαχη του με τον mr1 ενα εχω να πω απλα το παλικαρι εδιξε οτι εχει skill.εκοψε ατσαλι ο τυπας.(στο one piece λιγοι μπορουν) με τον kaku μου πολυαρεσε η μαχη αλλα ο zoro παλι τα εσπασε. η μαχη με τον ryumma μου αρεσε γτ εδειξε οτι εχει κωδικα τιμης και σεβαστηκε τον αντιπαλο του
Jun 14 2008 20:14
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Ρε Phantom επειδή ένα παιδί τα γα**σε με τα spoilers και αποκάλυψε κάτι από το manga ενώ δεν έπρεπε στο one piece thread!Πήγαινε κάν'το edit και βάλ'το σε spoiler tag γιατί του το ανέφερα κι αυτός δεν το έκανε edit! Είναι το τελευταίο Post στην προτελευταία σελίδα!Το όνομα του χρήστη Roronoa_pns! Ευχαριστώ!
Jun 14 2008 19:54
Photo

Phantom Duck

Οκ, την επόμενη φορά θα σου δώσω το :lockulocku: να το κλειδώσεις εσύ :bike:
Jun 14 2008 19:20
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

E...Mr Duck να σου πω μην χαλάς [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4808-one-piece-greek-episodes-download.html#post193037"]την δουλειά μου!:df13952b:[/URL] :kakaka:!!!
Jun 14 2008 19:11
Photo

Zoro → iristella

Χεχε,μην ανυσηχεις μεσα ειμαι τωρα,και για λιγο ακομη... 1)Επιτελους,χαιρομαι που σε εψησα να το διαβασεις..δεν ξερω αν θα ναι του γουστου σου αλλα εμενα,τον ichi και αρκετα αλλα παιδια μας εχει τρελανει...και ο Puck φυσικα ειναι τελειος!!(πιο κει θα τον δεις και στην μορφη που τον εχω στο ava)...φερνει αστειο κλιμα στην ιστορια...και "μαλακωνει" τον χαρακτηρα του Guts... Ειδικα οταν προχωρησεις πιο κει,προς volume 3,στην ιστορια του Guts,θα γινετε ολο και καλυτερο πιο κει...να δεις τι τον οδηγησε στο να γινει ετσι.. Οσο για αιματα-οργια που ρωτας...μονο και μονο η 1η 1η εικονα της αρχης ξεκιναει με...εχεμ...sex...ηδη εμενα μου χε φανει πολυ δυνατο ξεκινημα και φοβομουν μην αποθαρρυνει μερικους...μετα,στην ολη ιστορια με τον Count,στο volume 3,τοτε που εκεινος ο θεος εδειξε το παρελθον του,με την γυναικα του να κανει σατανιστικα οργια δεν τα δες?? 'Η ο δουκας που αποκεφαλιζε κοσμο και τον ετρωγε...ή ολοι οι στρατιωτες που αποκεφαλισε ο Guts οταν πηγε στο καστρο... Εχει την βια του,απλα πιστευω εσυ εισαι τοσο συνηθισμενη στο να βλεπεις τετοια(ε καλα τωρα:kakaka:)που σου φαινονται φυσιολογικα!! Καλυτερα,ετσι δεν θα σε αποθαρρυνει η σκοτεινια του κοσμου,μιας και δεν το διαβαζουν κοριτσια συνηθως...it's a male manga!!(ως κατι θα ακουσω γι αυτο που λεω:stubborn:...ας προετοιμαστω!!) Παντως ελπιζω και πιστευω πως θα σ'αρεσει πολυ η ιστορια καθως αρχισουν να εξηγουν πιο πολλα για τον κοσμο,και αφου εμφανιστει και ο Griffith...ισως εχεις χαθει λιγακι τωρα στην αρχη με το τι γινετε,αλλα εγω ειχα δει το anime πρωτα γι αυτο ημουν πιο προετοιμασμενος(πιστευω σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο αν δεις το anime πρωτα,αλλα δεν πειραζει κι αλλιως)... Πες μου νεα οσο προχωρας,αν "πορωθεις" ελα και στο group,αλλα προσεχε γιατι το χουμε διαβασει ολοι,μην φας κανα spoiler,μιας και δεν υπαρχουν tags(οχι οτι θα φοβηθεις εσυ!!) 2)Παω τωρα να το δω να γελασω!!! Ελπιζω να πηγες ελαφρα απανω του...δεν ειναι ολοι ετοιμοι να σε αντιμετωπισουν οταν μπαινουν στο thread!!:hahaha: Παω να τον υποστηριξω λιγο(ισως:wis:)!! EDIT:Χαχα απο το μυνημα που αφησες στον ichi nii-san βλεπω οτι σιγα σιγα γινεσε σαν κι εμενα....ts good!!:kill4u:
Jun 14 2008 19:09
Photo

iristella → ichigo13

Koιτα 3 πραγματα ειναι σιγουρα σε αυτο το forum 1)L is justice 2)misa is an idiot 3)shinigami love apples Απο εκει και περα.......ολα παιζονται
Jun 14 2008 18:52
Photo

iristella → Zoro

Μαλλον σε εχασα για πολυ λιγο σημερα αλλα τεσπα.... Αν ξαναμπεις εχε υποψιν σου τα εξης: 1) αρχισα berserk manga...Ωραιο φαινεται αλλα που ειναι το αιμα και τα οργια που μου ελεγες? Ειμαι στον τριτο τομο και δεν εχω δει τπτ το ιδιαιτερο ακομη....Το ξωτικο ειναι σκετη γλυκα by the way..... 2)Μπες στο misa misa poll...και αλλος που τολμησε να σηκωσει κεφαλι υπερ της Misa...τον τακτοποιησα ομως με ενα monster post....omg did i say monster post???? I am becoming YOU:terror2:!!!!! Anyway δωσε ιδιαιτερη σημασια στην τελευταια υπογραμμισμενη φραση μου και θα καταλαβεις την μοιρα και αυτου του αντιστασιακου υπερ misιαστη....:hahaha:
Jun 14 2008 18:45
Photo

ichigo13

Ωχ, να το δει το post σου ο Zoro και άντε για! Θα αρχίσει πόλεμος!:rip:
Jun 14 2008 18:43