Community Status Updates
FireFistAce → GkLoc
Εννοεις τις εικονες που εχω βαλει στο album του one piece?
Δεν εβαλα πολλες αλλα μολις τελιωσω θα τις περασω και στο group.
Jun 14 2008 15:11
GkLoc → FireFistAce
Μολις Τελειωσεις Uploading,Περνα Τις Εικονες Και Απ'το One Piece Social Group!!!
Να Ειμαστε Πρωτοι Και Σε Αυτον Των Τομεα!
Jun 14 2008 15:06
gexion → Mixed Blessing
[B]ακούω μουσική τώρα στο utube και κοντεύ να κοιμηθώ:gn2:[/B]
[B]πάρτο σαν ναι[/B]
Jun 14 2008 14:53
mihalakis21 → Mixed Blessing
ναι μια χαρα τα πηγα και δεν κομπλαρα πουθενα:).ε απο δω και περα βολτες και μπαλα.
αυριο φευγω και διακοπες αλλα θα ξαναγηρυσω σε 2 εβδομαδες και μετα θα ξαναφυγω
Jun 14 2008 14:52
Mixed Blessing → mihalakis21
[COLOR=indigo]Μπραβο σου ρεεε!!!:bike:[/COLOR]
[COLOR=indigo]Δεν ρωτω πως τα πηγες...αν κρινω απο το ανεμελο msg σου..:gotit:[/COLOR]
[COLOR=indigo]ΚΑΙ ΝΑΙ!ΔΙΑΚΟΠΕΣ 4EVEEEER!!!Σε λιγο θα ρθουν φιες και θα αραξουμε με παγωτα!:8):[/COLOR]
[COLOR=indigo]Εσυ εχεις τπτ σχεδια?Τωρα που ξεκαθαρισες και με ολα τα μαθητικα βασανα?teehee[/COLOR]
Jun 14 2008 14:48
Mixed Blessing → gexion
[COLOR=indigo][B]Και τωρα ειναι μεσημερι...βαριεσαι ακομα??:dazed:[/B][/COLOR]
Jun 14 2008 14:35
mihalakis21 → Mixed Blessing
τελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος. πηγα ειπα προφορικα και τωρα τελοοοοοοοοοοοος.:congrats: the holidays begins now:bath:
Jun 14 2008 14:35
kith → PreToRiaN
δεν 8εωρο κα8ολου πλακα αφτο που ειπες εμενα με προσβαλες και οτι ειχα να πω το ειπα. το τι κανις σε αυτο το φορυμ εσυ ειναι δικια σου δουλια το τι κανουμε εμεις δηκια μας δουλια.και επιδη ειπες οτι απαντισα εγω για ικκη μιλισα απλα επιδη ειδα και το ονομα μου στο ποστ σου
Jun 14 2008 14:28
Orion19 → sintar
Ε, τι να κάνουμε. Ο Sanji είναι ο Sanji! sintar-kuuuuuun. Σου έστειλα friend request. Ε, τι; Να μη befriend ολόκληρο εκπρόσωπο του Sanji; Χα χα χα!
Jun 14 2008 14:14
RiDeLub → ichigo13
Δεν το εψαξα καθόλου όλη την εβδομάδα. Αυτή την στιγμή ( 14:29 )τα πιάνω τα κανάλια.
Αν δεν έχω σήμα και έχω χρόνο το απόγευμα, μπορεί να ψάξω εναλλακτική οδό.
Ήδη δοκιμάσα και άλλο πρόγραμμα, αλλά αυτό πιάνει μόνο όταν έχει OP. Αν δω το βράδυ με αυτό θα σου στο προτείνω.
Jun 14 2008 13:28
PreToRiaN → kith
χμμ
κρινοντας απο το hate ποστ σου πρεπει να σε προσεβαλα πολυ κατι που προφανως δεν ειχα σκοπο :( (αν και μου φανηκε αστειο που απαντησες εσυ εκμερος του ικκι).Μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπα οτι μου φαινετε τραγικο να κανεις mass friends σε hi5 style σε ενα φορουμ (απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει , και γιαυτο δεν του χαλασα το χατιρι και δεχτηκα το invite του). Τωρα γιατι ο ενας επεσε σε καταθλιψη , και ο αλλος εβγαλε το τσεκουρι απο την ντουλαπα ,δεν ξερω.(προς θεου πλακα κανω ).
Jun 14 2008 12:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed