Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → Animesuki

Goodnight!
Jun 15 2008 22:16
Photo

gexion → GkLoc

[B]φίλε μου,υπονοείς ότι σαν κορίτσι που είμαι δεν βλέπω αιμοβόρα ή όπως θες πέστα animes?!To deathnote δεν το είδα όχι γιατί με πήγε τρεις και μία από το φόβο,αλλά επειδή η νοοτροπία του να έχεις τον έλεγχο εσύ και να κρίνεις το αν θα ζήσει ο άλλος ή θα πεθάνει είναι ελεινή,αποκρουστική και τρισάθλια για μένα:fromabove:Who are you?God?![/B] [B]aπό ανιμέ...μου αρέσουν όλες οι ταινίες του Hayao Miyazaki.Tέλος[/B] [B]:wooi2:[/B]
Jun 15 2008 22:16
Photo

GkLoc → gexion

Για Το Death-Note Δεν Ημουν Σιγουρος Αν Θα Το Αρχισω,Αλλα Τωρα Με Αυτα Που Μου Ειπες,ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Naruto Εχω Ηδη Δει 10 Επεισοδια κ 2 Ταινιες! Το Berserk Ειναι Ενα Hardcore Αιμοβορο Anime,Για Σενα Που Εισαι Και Κοπελα Θα Δεν Θα Στο Προτεινα Με ΤπΤ! Ομως Σου Προτεινω Ανεπιφυλακτα Να Δεις One Piece,Τα Σπαει Τρελα!!! Αυτααα....Α,Δεν Μου Ειπες Πιο Ειναι Το Αγαπημενο Σου Anime!!!
Jun 15 2008 21:59
Photo

Animesuki → ichigo13

Εγω φευγω σε λιγο καληνυχτα.!! :p
Jun 15 2008 21:58
Photo

Animesuki → ichigo13

Φχαλιτωωωωωωωωω!!!!!
Jun 15 2008 21:57
Photo

ichigo13 → Animesuki

Kοίτα εμένα μου αρέσουν όλα τα Silent Hill! Το 4 ήταν πιο δύσκολο σε σχέση με τα άλλα!Να φανταστείς ήταν και το μόνο που στο τέλος χρειάστηκα οδηγό για να το τελειώσω! Μεγια και το νέο thread:P
Jun 15 2008 21:56
Photo

Animesuki → ichigo13

Το outbrake δεν αντεχονταν!!! τελειος μαπα το ειχα νικιασει και το παρατησα αμεσως!!Συμφωνω μαζι σου εννοειτε!!:oo:
Jun 15 2008 21:53
Photo

SkullKaizer → JoHnAroC

εχω να διαβασω ιστορια αλλα ειναι γενικης που δινο στο λυκειο ... μπορει να ερθει και ενας ακομα φιλος μου καμενος και αυτος με τα ανιμε-μανγκα οκ; αμα ειναι να τα πουμε κατα τις 1¨+ πως θα σινενοηθουμε ομως... θα κραταμε μια ταμπελα που θα γραφη anime.gr :nosey:... εκανα add το msn σου LostExile εγω... ακομα τι ωρες εισαι online στο site; για να κανονισουμε μη ειμαι off εγω και συ on ή αντιστροφα:emptyonexg1: edit: θα μπω αυριο κατα τις 10:00 να κανονισουμε ^^
Jun 15 2008 21:53
Photo

Animesuki → ichigo13

Παντως αυτο το παιχνιδι εχει κυνηγητο πολυ και κρυβεσαι και εχεις και ενα σκυλο και παθαινει και πανικο η ηρωιδα.Ποπο μιλαμε ειχα παθει την πλακα μου με αυτο το παιχνιδι.Τεσπα silent hill ειχα παιξει το 4, το ειχα προχωρησει αρκετα αλλα το βαριομουν, μην με βρισεις. >_<Το βρηκα βαρετο.
Jun 15 2008 21:51
Photo

Animesuki

Παντως αυτο το παιχνιδι εχει κυνηγητο πολυ και κρυβεσαι και εχεις και ενα σκυλο και παθαινει και πανικο η ηρωιδα.Ποπο μιλαμε ειχα παθει την πλακα μου με αυτο το παιχνιδι.Τεσπα silent hill ειχα παιξει το 4, το ειχα προχωρησει αρκετα αλλα το βαριομουν, μην με βρισεις. >_<Το βρηκα βαρετο.
Jun 15 2008 21:50
Photo

ichigo13 → Animesuki

Oχι δεν το έχω παίξει αν και μου ψιλοαρέσουν τέτοια survival Horror! Εγώ είμαι τρελός Silent Hill fan!
Jun 15 2008 21:45
Photo

ichigo13

Oχι δεν το έχω παίξει αν και μου ψιλοαρέσουν τέτοια survival Horror! Εγώ είμαι τρελός Silent Hill fan!
Jun 15 2008 21:45
Photo

Animesuki → ichigo13

Ναι αυτος ο παλιογερος ο αλχημιστης του παιχνιδιου ειναι χαρακτηριστηκος.Παντως ειμουν τυχερη που εβαλα εικονα σημερα γιατι το ειχα δει στον υπνο μου οτι θα την εβρησκα.Το εχεις παιξει εσυ το παιχνιδι?ΠΑΝΤΩς ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΓΑΜ@ΤΟ.
Jun 15 2008 21:42
Photo

ichigo13 → Animesuki

Και να φανταστείς το είχα ήδη γράψει πριν το στείλει το post ο Harlock αλλά είπα να γράψω κι άλλο ένα να είμαι καλλημένος!Δεν πειράζει!Πάβτως έλεγα αυτός ο τύπος κάτι μου θυμίζει εμένα!:orly:
Jun 15 2008 21:38
Photo

gexion → GkLoc

[B]Ωραία!Το Ναρούτο ειν πολύ καλό!!Το Berserk δεν το ΄χω δει ποτέ μου...και το deathnote ειν η πόρωση σε όλο της το μεγαλείο,σε απποροφά αυτό το anime...αμέσως!ΑΛΛΑ εγώ είδα μόνο μέχρι....το πρώτο επεισόδιο..δεν ξέρω...με χάλασε κάπως γτ ήταν πολύ απόλυτο σαν αντίληψη και καταδικαστικό...:knock-knock:[/B] [B]αλλά όπως το δει κανείς[/B] [B]have fun buddy,με μπόλικα καλά animes!!!!!:thatsit:[/B]
Jun 15 2008 21:35