Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → FireFistAce

Τρεχω να τις δω τωρα,αν ειναι θα αφησω σχολιο σ'αυτες!! Nice παντως,ετσι,να στηριζουμε το Group για να νικησουμε τους γειτονες(αυτη η διαμαχη μεταξυ clans ειναι αιωνια!!:hehe:αλλα εχει πλακα!!) Καλα μονο εγω τελειωνω μεσα Ιουλιου απ 'οσο βλεπω παντως...:sigh2: Καλη συνεχεια οπως και να χει!!!:riiight: (Berserk προχωρας ή το διεκοψες προσωρινα??)
Jun 18 2008 01:47
Photo

Ptomahawk → RCkiller

Χρόνια πολλά.
Jun 18 2008 01:44
Photo

Zoro → GkLoc

Καλα Captain GkLopp εισαι μοναδικος!!! Προσυλητισες κι αλλο ατομο και ειναι και κοπελα αυτη την φορα!! Εισαι μοναδικος,ο επισημος προσυλητιστης του group!!(το κρυφο οπλο μας εναντια στους γειτονες!!:hehehe:) Συντομα οπως πας,που θα παει,θα εχεις 8000 followers!!!:riiight:
Jun 18 2008 01:42
Photo

Zoro → gexion

Καλως την νεα nakama στο πληρωμα του One Piece group!! (μα καλα αυτος ο GkLoc ποσα ατομα εχει προσυλητησει και ποσους ακουλουθους εχει??Σαν κι αυτον κανενας!!ειναι ο επισημος προσυλιστης του group!!) Τι λεει πως σου φαινετε η σειρα λοιπον??:ureshii: Ο χαρακτηρας μου(Zoro,φυσικα)?? Πες καλα λογια μην σε κοψω!!(kidding xD)
Jun 18 2008 01:40
Photo

Zoro → Nami-Swan

Nami-swaaaaannn!!!!(ουπς αυτο ο sintar απο κατω επρεπε να το πει!!εγω επρεπε να το πω σοβαρα αλα zoro αλλα τεσπα:P) Φυσικα και σε θελω για φιλη και θα τα παμε καλα,οποιος/α ειναι One Piece fan/addict γενικως,ειναι και φιλος/η μου....ειδικα τα κοριτσια μιας και εχουμε ελλειψη στο thread(περνα για καμια αποψη που και που...ειμαι τοπ ποστερ εκει!!) Sorry που δεν σε δεχτηκα νωριτερα αλλαμε βρισκεις σε κακη περιοδο,πραγματικα αν ειχες κανει εγγραφη 1-2 βδομαδες νωριτερα θα βλεπες οτι καθε μερα μεσημερακι και βραδακι(αν δεν βγω)ειμαι παντα μεσα...αυτη την περιοδο λογω εξεταστικης(τι τραβαμε εμεις οι φοιτητες!!)μπορω να μπαινω μονο βραδια δυστυχως:( και ισα για 1-2 ωρες..οπως τωρα...ειναι που εχω εξεταση σε μια βδομαδα... Αλλα μην ανυσηχεις,και παλι θα περναω απο τo thread/group αυτη την περιοδο,ουτος η αλλος σε λιγοτερο απο ενα μηνα τελειωνω... Τεσπα,καλως ορησες λοιπον,θα περασεις σιγουρα καλα στο φορουμμ,μιας και αγαπας τα ανιμε...και αφου εισαι και one piece fan,οτι χρειαστεις απο links,πληροφοριες,σε μενα!!:riiight: Χαιρομαι που σ'αρεσε η "μονομαχια" μου με τον GkLoc(αν και δεν ηταν μονομαχια!!)και ναι,οσο για το 2ο,ειμαστε 1000 φορες καλυτεροι(και βαλε!!) Απο το anime τι λεει το χεις τελειωσει ή το παρακολουθεις ακομη?? Μοναδικες καταστασεις,γελια,μαχες και συγκινησεις παντως ε?? (εμενα 2η αγαπημενη μου ειναι η Robin και μετα ο Luffy....αλλα και η Nami εχει πολυ πλακα και μ'αρεσει,μην παρεξηγηθεις!!:nanana:) Αγαπημενο χαρακτηρα νομιζω δεν χρειαζετε να ρωτησω,οπως κι εσυ εμενα!! Καλη συνεχεια!!:ureshii: EDIT:Ξαδελφος σου ο GkLoc ειδα...καλα ε το κρυφο μας οπλο,χαρη σ'αυτον εχουμε περισσοτερους fans απο ποτε!!! Him and his 8000 followers!!
Jun 18 2008 01:34
Photo

Melkor → ichigo13

ευχαριστω για την πληροφορια μαστορα, ειχες δικιο απλα την τελευταια φορα που το εχα δει ειχε N/A στις επιλογες για τα γκρουπ.
Jun 18 2008 01:28
Photo

ichigo13 → Melkor

Βασικά μπορείς να κάνεις edit το group που έχεις φτιάξει!Όποτε μπορείς να διωρθώσεις αυτό που θες και μόνος σου στο group Tolkien fans!Απλώς πατάς join social groups και πάνω βλέπεις τα group στα οποία έχεις κάνει join, (ενώ από κάτω σου δείχνει τις τελευταίες posts)και σ'αυτάπου έχεις δημιουργήσει εσύ μπορείς να κάνεις edit(θα το δεις το γράφει)! Αυτά κι ελπίζω να βοήθησα!
Jun 18 2008 01:06
Photo

zweistein → Ferian

ela re ntolmadokefte!!!
Jun 18 2008 00:35
Photo

donald13 → Amphilyki

Ωραια τοτε! Αν πεσει στο ματι σου τιποτα πιασαρικο λατινικό κανε ενα κοπο και στειλε ενα πμ!
Jun 18 2008 00:28
Photo

Phantom Duck

Ό,τι νά ναι όμως.
Jun 18 2008 00:27
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Admin-sama it's my duty to report you the [URL="http://www.anime.gr/forums/requests/4832-j-music-one-piece.html"]wrong threads[/URL](Χαφιές του κερατά LOL:lol:) Move it please!
Jun 18 2008 00:20
Photo

Amphilyki

Χαρά μου να συζητάω για τέτοια θέματα! :)
Jun 18 2008 00:19
Photo

zweistein → Neuro

lol!
Jun 18 2008 00:15
Photo

donald13 → Amphilyki

Εχω φετιχ με τις ωραιες εκφρασεις! Προσεξα οτι σπουδαζεις φιλολογια και λεω κατι ψαγμενο λατινικό θα ειναι και ετσι μοι κινησε την περιεργεια!! Ευχαριστω για το λινκ!
Jun 18 2008 00:03
Photo

Amphilyki

Αν σε ενδιαφέρει και θέλεις να το ψάξεις περισσότερο είναι και ποίημα του Καβάφη! [url]http://www.kavafis.gr/poems/content.asp?id=161&cat=2[/url] Χαίρομαι πάντως που το πρόσεξες! :)
Jun 17 2008 23:57