Community Status Updates
gexion → Albatross
[B]καλημέρααααααααααααα[/B]
[B]με πέτυχες πάνω στο action[/B]
[B]έβλεπα One Piece:gotit:[/B]
Jun 18 2008 08:41
Tamaki → red pyramid
Whyyyyyyyyy? It's not kawai.. it makes me cry :(
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/konataharuhi2.jpg[/IMG]
Stop this madness!!!
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/335397.jpg[/IMG]
Jun 18 2008 07:02
gexion → GkLoc
[B]nice:)[/B]
[B]ωραία φαίνεται εκεί μέσα στο group..[/B]
[B]θα βάλω κι άλλες pics soon[/B]
[B]και η ατμόσφαιρα που χετε δημιουργήσει είναι cool[/B]
Jun 18 2008 06:55
gexion → Zoro
[B]:oo:είμαιστοτρίτοεπεισόδιο,μηχώσειςφάσκελο[/B]
[B]τώρα που ειν πρωί και ήσυχα θα δω κανα epis ακόμα...Στο OnePiece Group..έχετε μπει κανονικά στο κλίμα βλέπω..(υποδίεστε και χαρακτήρες ή ειν η ιδέα μου??)[/B]
[B]θα μιλήσω κι εγώ εκει,όταν θα έχω κατι να πώ όμως...u know it is too early for me to talk about one piece ...κάπως όμως θα χωθώ κι εγώ σύντομα...don't worry[/B]
[B]O Zoro στην αρχηηηηη-αρχηηηηηηηη μου φάνηκε ολίγον ψωνισμένος εκδικητής...αλλά τελικά είναι πολύυυυυ εντάξει....θα τον αναλύσω καλύτερα όταν δω κι άλλοοοοοο.κι άλλοοοοο:bike:[/B]
[B]αυτά προς το παρόν:D[/B]
Jun 18 2008 06:51
red pyramid → Tamaki
Definition of kawai?
[IMG]http://hobbyhunters.com/Images/Hobby/Plush/gravitation_shuichi_7in_plush.jpg[/IMG]
Jun 18 2008 04:08
panos0000 → Jiraiya
ero senin meneis agio nikolao sta pathssia?geitones eimaste yooooooooooooo
Jun 18 2008 04:01
Zoro → iristella
Παλι καλα ναι,συμπεσαμε!!!(I still rock in gojira vms..for now!!:hot:)
Hmmmm,αν θες περνα απο το group,ουτος η αλλος εσενα σε τρεμει το κοινο γενικως:hehe:(και μην πεις οχι...ασχετα απο το οσους εχεις μπερδεψει και σε νομιζουν για καλο τυπο!!)και δεν νομιζω να χουν προβλημα με την θεση(Robin,αρχαιολογος ειναι τα στοιχεια....α,και δεν ειναι ξανθια..αλλαγη για μια φορα!!...καμια σχεση με την αλλη btw!!)...
Απλως δυο-τρεις μην πουν τπτ μιας και δεν ξερεις καν ποια ειναι(και τοτε silence them!!:bleh:),αλλα ουτος η αλλος δεν εχουμε πολλα κοριτσια ακομη...τους αφησα μυνημα να στην κρατησουν παντως,αλλα δεν απαντησαν ακομη....
Παντως,αν αποφασισεις να το κανεις,επειδη τα ευσημα ειναι που μετρανε,πες και στον πιστο σου ακολουθο τον ichi να σε στηριξει πρωτα προτεινο εγω!!!
Μετα αν μπεις πες οτι εσυ ησουν αυτη που ελεγε ο Zoro και βαλε τον ichi να συμφωνησει με post αν ειναι(οτι σου παει η θεση)....πιστευω με 2 υποστηρικτες δεν θα υπαρχουν αντιρρισεις...:)
(ουτος η αλλος πες οτι ξεκινας την σειρα μετα την εξεταστικη/καλοκαιρι)
Αυτη ειναι η Robin btw(λιγο spoiler,αν θες μην την δεις,γιατι θα ξερεις πως ειναι εμφανισιακα οταν την δεις στο ανιμε και εχει εναν ιδιατερο ρολο αρχικα..αν δεν σε πειραζει που ειναι λιγο spoiler η εμφανιση της,προχωρα αφοβα...ουτος η αλλος σε ξερω πως πας με τα spoiler:P)[URL="http://www.geocities.com/nicorobinpics/colorscans/colorscans.html"]εδω[/URL],ειναι και η πιο μεγαλη του γυναικειου πληρωματος,28,οπως κι εσυ αντιστοιχα του group,γι αυτο λεω σου ταιριαζει κιωλας!!
Ρωτα τον ichi για συμπαρασταση λεω πρωτα λοιπον και πες οτι εσενα ελεγα εγω..οπως θες μετα,δεν νομιζω να την παρουν γρηγορα ουτος η αλλος!!
Αυτα,την κανω πριν με παρουν χαμπαρι οτι εχω το pc ακομη ανοιχτο....τα λεμε:gn2:
Jun 18 2008 03:05
FireFistAce → iristella
Σε εχω τοσο καιρο στο friends list και δεν μιλησαμε ακομα.
Τι κανεις? Ολα καλα?
Jun 18 2008 03:00
FireFistAce → Zoro
Στο berserk σταματησα εκει που φευγουν απο την πολη της Farneze δεν θυμαμαι πιο chapter ειναι...
Thanks και για τα comments στις εικονες (ειδικα αυτη με την nami & robin).
Θα την κανω και εγω σε λιγο, οποτε τα λεμε αυριο αν ειναι.
Bye...
Jun 18 2008 02:59
Zoro → FireFistAce
Οπα σορρυ,εψαχνα μιση ωρα στο group του op να δω τις εικονες και δεν τις εβρισκα...αφου δεν τις εχεις βαλει,βαλ τες αν θες....λενε πολυ,σου αφησα και σχολια!!
Kαι τελικα που σταματησες στο Berserk δλδ??
Οσο για τ'αλλο ναι,θα γραφω μεχρι μεσα Ιουλιου πιθανον...:(
Αλλα μετα ελευθερια...παλι καλα που συντομα εχω την πρωτη εξεταση και θα ειμαι λιγο πιο ελευθερος αφου την ξερφορτοθω..
Τα λεμε,την κανω κι εγω!!
Jun 18 2008 02:43
iristella → Zoro
Ελα συμπεσαμε!!!! Ετοιμαζομαι να παω για νανι και ειπα να μπω λιγο πριν.... Xεχε αντεπιτιθεσαι με gogira vm? Να και μια μεθοδος που δεν ειχα σκεφτει :).... Αλλα κατα τ αλλα απο διαβολικοτητα μια χαρα παω..... Την θεση κρατα την.... Αν ειναι μηπως να κανω δηλωση απο τωρα??? Αφου ουτως η αλλως δεν πολυμπαινω αυτην την περιοδο και με το που μπω θα αρχισω να το βλεπω κατευθειαν.... Μην μου την φανε την θεση στο πληρωμα οι αλλες γιατι θα ανοιξω το DN μου και απο εκει που παλευετε να βαλετε κοπελες στο group θα μεινετε μονο αντρες και εγω.....:hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 18 2008 02:25
FireFistAce → Zoro
Με το berserk εχω κοψει επαφες γιατι εχω διαβασμα τωρα,αλλα με το που χαλαρωσουν τα πραγματα θα το αρχισω.
Εσυ τι λεει αλλο? Γραφετε η' ακομα?
Jun 18 2008 02:21
Kuso Kenshi → Matsu
[COLOR=Navy]Προτείνω για PvP [URL="http://www.wowhead.com/?talent=sVEuMxuGeotVMu"]αυτό[/URL] το build.
Healing build που μπορείς να παίζεις και με Holy Shock και Seal of Righteousness για damage.:riiight:[/COLOR]
Jun 18 2008 02:08
Zoro → iristella
Damn,u are always one step forward(from me:sigh2:)!!!
Too much Light for me to see through you:bleh:
(poor Gaijin...being replaced by a fake one...σε λιγο θα χουμε attack of the clones!!)
Χεχε καλα εκανες και με λυπηθικες γιατι δεν εχω χρονο οχι για 3,οχι για 2,ουτε για μισο monster post αυτη την περιοδο...:(
Αλλα μετα την εξεταστικη...bring it on!!!
Καλα δλδ εκτος απο τους ηδη διαγωνιζομενους 2 Monster posters θα ρθει και 3η μετα??!
Θα ανατιναχτει το thread!!!Monster post flooding!!!
Καλα απο τοτε που γραφτηκες στο forum ολες οι φασεις με τα Monster post μου εχουν πολυ περισσοτερο ενδιαφερον και πλακα...πριν βαριομουν και φαινομουν και παραξενος μιας και δεν εγραφε κανεις,αλλα τωρα με σενα ηδη ειναι μια αρχη...και αυξανομαστε:hiding_something:(forum domination,remember??followers number increasing!!:hehe:)
Οσο για το One piece,ναι μην ανυσηχεις,οπως σου πα κι εμενα δεν μου αρεσε στην αρχη το ονομα του Luffy,αλλα πιστευω οτι πιο κει αν το δεις θα το συνιθησεις και θα σ'αρεσει κανονικα...
Οσο για την θεση ναι,ακομη κενη ειναι,αλλα ηδη ηρθαν αλλες 2 κοπελες(τι γινετε αυτη την περιοδο?απο κει που το Group μας ηταν αδειο και δεν εγραφε κανεις,ωρα εχει περισσοτερη συμμετοχη απο ποτε!!!τα μελη αυξηθηκαν σε ρυθμο πολυβολου..και οι fans,και του group....)
Βασικα,αν θες να σου πω το μυστικο μας οπλο,ειναι ο Captain GkLoc!!
Ο επισημος προσυλητιστης του group,κυριως χαρη σ'αυτον σας περναμε:bleh:
Εχει προσυλητισει καμια 10αρια και βαλε ατομα,ο δουρειος ιππος μας!!
Παντως θα την προστατευσω οσο μπορω την θεση,πιστευω σου παει γαντι!(ξεκινατο οποτε μπορεις το one piece βασικα,ολοι οι καινουριοι που ηρθαν,+ εμεις οι παλιοι,ολοι ειμαστε απολυτα ικανοποιημενη απο την σειρα αυτη την περιοδο...η παρεα μεγαλωσε εδω στο forum και τωρα θυμομαστε παλιες στιγμες με την orion που το βλεπει τωρα και τον gkloc που βαζει αστεια παλια video της σειρας,εγω μαλωνω για πλακα με τον αντιπρωσοπο του sanji στο forum,οπως ο zoro στην σειρα κλπ...και αν το δεις απο την αρχη,χωρις πολυ μεγαλα σποιλερς οπως εκανα εγω,θα με θυμιθεις,μοναδικη εμπειρια!!)
Οσο για το τελευταια,αν καταλαβα καλα θα μαστε 3 παραταξεις στο DN thread??(ειπες διαφωνουσες και με τους 2!)...
Αυτο παλι καλα βεβαια,και με τους 2 σας δεν μπορω να τα βαλω!!Εσυ ηδη εισαι αρκετη!!:nanana:
Αμα κανατε ενα combined Monster Post=Giant Post παει θα με θαβατε χιλιομετρα κατω...:sigh2:
Παλι καλα που διαφωνεις και με τους 2 λοιπον..αλλα,απο περιεργεια,που διαφωνεις??
Αυτα,την κανω οπου να ναι,καλη συνεχεια!!
Τα λεμε συντομα,your Lightness!!:hehehe::ureshii:
Jun 18 2008 02:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed