Community Status Updates
ichigo13 → Matsu
Οκ τίποτα ^_^!
Όντως θίχτηκα εύκολα!Τι να κάνουμε είμαι ευαίσθητος ο άτιμος:blush2:!
Jun 18 2008 11:03
Matsu → ichigo13
βρε τι θιγεσαι κατευθειαν....θεωρησα οτι οι υπολοιποι δεν απαντησαν σαφως στην ερωτηση σου, και θελησα και σου απαντησα κι εγω...το "προφανως" μπορει να ακουστηκε καπως, αλλα δεν ταιριαζε το "συνεπως" ^_^...και οταν εκανα quote τη φραση σου, προφανως δεν αναφερομουν σε σενα, μιας και το ειπα κιολας "ανεξαρτητα με τον απο πανω..."....για αλλον χτυπαγε η κουδουνα, και οποιος καταλαβε καταλαβε..μη θιγεσαι με το παραμικρο...
Jun 18 2008 10:56
ichigo13 → Matsu
Καλά γιατί το συνεχίζεις?!Είπα να το λήξουμε κι εσύ συνέχιζεις και μιλάς για επιχειρήματα!Ποια επιχειρήματα και που δεν συμφωνώ μαζί σου?Το μην με φάτε κιόλας δεν το είπα μόνο για σένα!Απλώς περίμενα μόνο μια απάντηση κι όχι τρεις!
Μια ερώτηση έκανα μόνο!Ουτε τον έξυπνο έκανα ούτε τίποτα!
Απλώς στην αρχή δεν το είχα καταλάβει!
Αν αυτό το post σου ήταν απλώς για να μου εξηγήσεις τότε πάω πάσο και ζητώ συγνωμη!Αλλά με το "προφανώς" που είπες διέκρινα και κάτι άλλο!
Τίποτα παρεξήγηση λύθηκε!Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χαλάμε τις καρδιές μας για ασήμαντα πράγματα?
Πάντως το ξαναλέω ζητώ συγνώμη!Δεν θέλω να έχω προηγούμενα με κανέναν!
Jun 18 2008 10:45
Jiraiya → panos0000
Όχι στο Ίλιον μένω αλλά διπλά από το Ίλιον υπάρχει μια περιοχή που λέγεται Άγιος Νικόλαος.
Jun 18 2008 10:33
dragoness_crysta
thanks guys....lol...mallon prepei na kanoyme ena thread poy na bgaloyme poll posa agoria kai posa koritsia gia na spasoyme plaka!!!...
Jun 18 2008 10:01
Melkor → Mererfin
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=66[/url]
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=25[/url]
ειναι χαντακωμενα, και αμα δεν ξερεις να τα βρεις δυσκολευεσαι. αλλα το λινκ υπαρχει στο usercp σου. καλημερα!
Jun 18 2008 09:09
Mererfin → Melkor
Μωρέ να έρθω μια βόλτα από αυτά αλλά πως? Είναι forum του anime.gr ή άσχετα γιατί έψαξα και δεν βρήκα τίποτα....
Jun 18 2008 09:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed