Community Status Updates
zweistein → tsintori
το Torrent εχει επιτυχία O_o
εχουν σκάσει 20 ατομα απο ολο τον κοσμο κ κατεβάζουν (κ μόνο 1 έλληνας.. ποιος να'ναι αραγε :P )
Jun 22 2008 18:39
laraska → Zoro
Εκει που διαβαζα τι λεγανε οι αλλοι για το φορουμ περιμενω να διαβασω τι ειχα γραψει και εγω ....Εμ... δεν βρηκα τιποτα και ειπα να γραψω κατι που εκφραζει ολα τα παιδια ... χαιρομαι που σου αρεσε !
Jun 22 2008 18:09
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Καλά το κακόμε εμάς είναιότι πρέπει νακαθόμαστε όλη την ώρα πάνω από εναν υπολογιστή και να δουλεύουμε!Εγώ προσωπικά έχω κάτσει και πάνω από συνεχόμενο 5ωρο για να λύσω μια άσκηση!Δυστυχώς!:(
Aκόμα και στα μαθήματα που δεν αφορούν την πληροφορική οι σημειώσεις μας είναι σε pdf σχεδόν πάντα!Οπότε μπορείς κι αυτό να το πεις ανθυγιινή εργασία!:P
Α..αν θυμάμαι καλά την Πέμπτη γράφεις έτσι?
Να μην ξεχάσω να σου πω καλή επιτυχία!
Jun 22 2008 16:38
samurai_pizza_dora → ichigo13
A καλα εκει και αν εχει αιματα!(αυτο και η χειρουργικη)
Τα αιματα δεν νομιζω ομως ετσι κι'αλλιως να αρεσουν σε πολλους. Αλλα ε οπως περναει ο καιρος ολα τα συνηθιζεις...-_-
Ενω εσυ και να σκοτωσεις κανεναν υπολογιστη, δεν θα σου κανουν μυνηση μετα οι αλλοι υπολογιστες! :P Το πολυ πολυ να σε κυνηγανε να σε σκοτωσουν οι πελατες σου! :hahaha:
Jun 22 2008 16:31
Eτσι όπως τα λες είναι!Γι'αυτό το λόγο ο γιατρός έχει μεγάλες ευθύνες ως επαγγελματίας!Πρέπει ναπάρει μια απόφαση η οποία είναι κρίσημη!
Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελα να γίνω γιατρός!
Ο δεύτερος ήταν για τα αίματα!:(
Αν και η μητέρα μου ξέρεις (άσχετο) είναι οδοντίατρος!:)
Jun 22 2008 16:26
samurai_pizza_dora → ichigo13
Xεχε τι να καβω η καημενη? Αφου εχουμε συζητησει μερικα απο αυτα τα πραγματα στο πανεπιστημιο(αν και στο 3 ετος ειναι το μαθημα κανονικα)
Ο Tenma δεν ξερω τι θα εκανε... Βασικα καμια απο αυτες τις επιλογες δεν μπορει να θεωρηθει πιο δικαιη απο την αλλη. Απλως πρεπει να επιλεξεις κατι. Στην τελικη ομως, ολες ζωες ειναι. -_-
Jun 22 2008 16:20
ΩΩ.... καλά άλλο που δεν θα πορωνόταν η γιατρίνα με το medical Ethics Test!:bleh::bleh::bleh:
O Dr Tenma τι λες να έκανε?
Jun 22 2008 15:59
ichigo13 → laraska
Τώρα που το άλλαξα όμως εξηγησέ μου κι εσυ την διαφορά τον λέξεων!
Γιατί εγώ ειλικρινα σου μιλώ δεν την ξέρω!
Jun 22 2008 15:20
Franky_Super → Serestrum
ναι οντως η κυβερνηση τους παιδεψε και τους δυο στο παρελθον
Jun 22 2008 15:08
Serestrum → Franky_Super
μα ταιριαζουν....μην ξεχνας οτι το παρελθον του ενος εχει μια σχεση με το παρελθον του αλλου...
Jun 22 2008 14:47
Franky_Super → Serestrum
οντως παιζει πολυ αυτο το ζευγαρι franky x robin στο youtube
Jun 22 2008 14:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed