Community Status Updates
Umi no Ossan → Nami-Swan
:hi: Nami-swan. Να κοιμαμαι??? Που τετοια τυχη...Διαβαζω για την εξεταστικη κ μπαινοβγαινω στο ιντερνετ. Εγω ειμαι ζυγος
Jun 22 2008 12:30
Kyuubi
λοιπον εγω αρχισα να διαβαζω το μανγκα μετα την μαχη itachi sasuke πριν δεν εχω ιδεα τι γινεται!
με το ναρουτο αρχισα να αισχολουμαι βλέποντας το ανιμε,παντα ειχα την υποψια οτι ο ναρουτο μπορει να ειναι γιος του 4ου λογω μικρης ομοιοτητας,ειδα σε καποια φαση αυτο που ειπε ο τζιραια οταν τον πεταξε απο τον γκρεμο και χμμ αρα μπορει να ειναι.....μετα βλέπω αυτο που λεει και ο ιτατσι και λεω ε ναι τελικα ειναι γιος του!
τωρα δεν ξερω ή εγω ειμαι πολυ εξυπνος(σοβαρα πραγμα το οποιο καθολου δεν πιστευω) ή του άλλου δεν του κοβει(σορρυ για την έκφραση δεν θελω να προσβαλω κανέναν!!)
Jun 22 2008 12:28
iristella → Melkor
ελα υπερβαλλεις...συγκρατημενη ημουν αυτη τη φορα.... αν ειχα νευριασει θα εκανα gojira vm μεγαλυτερο των 300 λεξεων.... (zoro kun is a great teacher)
Jun 22 2008 12:25
sintar → Zoro
Ζοro δες για να καταλαβεις ποσο ero-cook ειμαι!!![URL]http://www.youtube.com/watch?v=11ph7XGflSI[/URL]
χεχε
Jun 22 2008 12:21
ichigo13 → Phantom Duck
Ε..μα οι θυγατρικοί πίνακες(sub forums) είναι η καλύτερη λύση όταν υπάρχει τεράστια ποικιλία για ένα θέμα!Aμα δω πάλι να δημιουργούνται threads σε λάθος μέρος εε..τι ναπω σηκώνω τα χέρια ψηλα!Βαισκα όμως phantom είδα ότι και ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει δικιά του υποκατηγορία για anime!Αυτό γιατί δεν το κλειδώνετε?
Θα πηγαίνει ο καθένας και θα φτιάχνει subforum για κάθε σειρά που του 'ρχεται!
Καλό είναι μόνο εσίς να φτιάχνετε τα subforums!
Jun 22 2008 12:20
Melkor → iristella
:bahhh: yare yare...
και απο οτι βλεπω, δεν μπορεσες,... το εγραψες παλι το σεντονακι σου:hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 22 2008 12:16
iristella → Nami-Swan
τωρα το ειδα XDDDD Oχι καλε σιγα.Αν ηταν να παρεξηγιομαστε και μ αυτα καηκαμε.... Χαβαλες γινεται.....
Jun 22 2008 12:13
iristella → Melkor
του τα ειπα και εγω λιγο..... δεν καταλαβε τον ρολο της γενικης συζητησης και προσπαθω να τον πεισω να κανει edit για να μην φαει κραξιμο και τιποτα...Εγω του ειπα καποια πραγματα επιχειρηματολογησα και λογικα και απο εκει και περα ας κανει οτι θελει. Θα του απαντησω και στην γενικη συζητηση μπας και τα μπαλωσω λιγο και μετα ας αναλαβουν οι Mods.
Jun 22 2008 12:11
Nami-Swan → iristella
συγνωμη δεν ελπιζω να παρεξηγηθηκες?και εγω καρκινος ειμαι
:wooi2:
Jun 22 2008 12:10


This status update has reached the maximum number of replies allowed
