Community Status Updates
M.D.F. → j0hn"n"y
Παρακαλω....
Οχι Μιλτος... MDF!
Ποιός ειναι ο Γιαννης? Απο το σχολείο?
Jun 22 2008 21:57
charmedjim → MitHuNa
ego eimai 18 tora alla to vlepo apo ta 5 mou!nai ta evaze s.k. kai meta to star evaze tis 2 protes season kathimerines!
Jun 22 2008 21:42
1oneiromono → gexion
:hi:(...τλκ αυτη ηταν η λεξει που ξεχασα να πω στην αρχη :P)
hehe και εγω για καιρο ειμουνα φαν του spiderman για αρκεται επερνα το amazing spider man μεχρι to brunch new day (αν το ειχες παρακολουθησει)οπου πανω κατω σβινουν το παρελθο του με την MJ σαν να μην ειχε παντρευτει ποτε....τεσπα βασικα με κουρασαν αυτες οι ανατροπες/αλλαγες που κανουν στα αμερικανικα κομικς και για αυτο τα εχω μειωσει,σε αντιθεσει με αυτους οι ιαπονες ξερουν ποτε να βαλουν ενα τελος στα μανγκα:hahaha:
Jun 22 2008 21:23
1oneiromono → gexion
----------double post with the same meaning:P,plz delete it------------
Jun 22 2008 20:38
gexion → 1oneiromono
[B]δεν είμαι great fan ..αλλά έχω περάσει απ'όλες τις τέχνες ένα κόλλημα..κυρίως με X-men,spiderman,superman,supergirl and...spiderman too :P[/B]
[B]nice to meet ya!:)[/B]
Jun 22 2008 20:20
1oneiromono → gexion
να σε ρωτησω εισε καθολου φαν των american comics (marvel,dc,imade,dark horse...)??cuz somewhere i saw, you were spidey fan...
Jun 22 2008 20:17
ichigo13 → IlPalazzo
Ωπ φίλε να ένας άλλος λογικός άνθωπος!Από τους λίγους!(Αναφέρομαι για αυτά που είπες στο [URL="http://www.anime.gr/forums/../anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/233-worst-anime-ever.html"]Worst Anime Ever[/URL]!)
Αν και μου εμένα μου άρεσε το death note θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για τον light!Οπότε για συμπαράσταση αν θες παίρνα μια από [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=47"]εδώ[/URL]!Είναι το social group του L!
Δεν πειράζει και να μην σου αρέσει η σειρά τουλάχιστον είσαι Kira hater!
Jun 22 2008 20:02
zweistein → tsintori
Κ μενα έχει την απαγορευτική πάνω απο το σήμα στο μtorrent...
αλλά κάνει κανονικά seeding σε όλους..
τεσπα, δε βαριεσαι, λίγη καλή θέληση κ όλα γίνονται :P
thnx για το υλικο κ πάλι, είσαι θεός. πρόλαβα κ διάβασα τα 4 πρώτα κ έχουν πάρα πολλές λεπτομέριες.
very good job!
Jun 22 2008 19:14
tsintori → zweistein
Βασικά το σηματάκι του utorrent στο download είναι κόκκινο αλλά κατεβάζω με γύρω στα 10-15
Jun 22 2008 19:09
tsintori → zweistein
Βασικά στο utorrent το σηματάκι του download είναι κόκκινο. Νομίζω ότι πρέπει να φταίει ο tracker. Αλλά τώρα ok έχω τώρα down speed γύρω στα 15-20
Jun 22 2008 19:06
zweistein → tsintori
γτ ομως σε εσένα έχει τόσο χαμηλό speed?
άλλοι τραβάνε με 10 κ πάνω ενώ σε εσένα δείχνει απο 1 εώς ~5kbps....
λες να φταίει ο tracker?
Jun 22 2008 18:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed