Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → ichigo13

Βοτανικη...απο θεωρια για τα φυτα-λειτουργιες,χλωροπλαστες κλπ ευκολη ειναι την ξερω καλα και εκει θα βασιστω για να παρω καλο βαθμο..το κακο ειναι οτι εχω να μαθω extra περιπου 40 φυτα και ολα σχηματα,φυλλα,φρουτα,επιδραση της ουσιας τους στον οργανισμο μας κλπ και ειναι τρομερα βαρετα και δυσκολα να τα θυμασαι...απο το πρωι παλευω να τα θυμιθω...τωρα τα ξερω αρκετα καλα,αλλα θελω επαναληψη κι αυριο...ελεος 10-15 το πολυ ειναι ενδιαφεροντα,τα υπολοιπα αν δεν μου τα ρωτησουν και περασω,σιγα για ποσο θα τα θυμαμαι μετα...ερχεται και καλοκαιρι!(μην νομιζεις οτι δεν κανω καλα την δουλεια μου απλα μερικα φυτα ειναι πολυ ξεκαρφωτα...πολυ λεπτομερεια και αχρηστη...και στην χειροτερη ανοιγω το βιβλιο αν τα χρειαστω στο μελλον...δεν ειναι αναγκη να τα ξερω απ εξω ολα..δεν παω για βοτανολογος!!) Εσυ τι γραφεις???Ποτε?? Τα λεμε,την κανω σιγα σιγα...καλη επιτυχια αν εχεις κι εσυ τπτ αυτες τις μερες!!:gn2: EDIT:Η profile pic απο ποιο manga ειναι??
Jun 23 2008 01:25
Photo

ichigo13 → Franky_Super

Να σου πω ρε Franky στη σκηνή που λες για τον Franky και το τρένο βάλε και το video καλύτερα! οκ?
Jun 23 2008 01:22
Photo

Nova

Hello skinhead.....
Jun 23 2008 01:22
Photo

ichigo13 → Zoro

Ζoro-kun τι δίνεις πρώτο μάθημα?
Jun 23 2008 01:17
Photo

iristella → Zoro

:gotit:Δυστυχως ο υπνος ειναι ενα αλλο ζητημα στο οποιο διαφωνουμε.... Οταν εχω αγχος με πιανουν τρελες αυπνιες.... Δεν μπορω να κατσω με τπτ που λεμε...... Αnyway ενα διαλειμματακι εκανα και σ αφηνω... Τα λεμε απο τριτη και μετα αν ειναι. Καλη επιτυχια και σε σενα:gn2:
Jun 23 2008 01:15
Photo

Phantom Duck

Εγώ δεν την έχω δει όμως και δεν ξέρω τι είναι και τι όχι :P. Και επειδή δεν ξέρω αν και πότε ξεχάστηκε κάποιος, το αναφέρω. Για αυτό και δεν το έκανα edit εγώ ;)
Jun 23 2008 01:10
Photo

Umi no Ossan → Nami-Swan

:beaten: Μολις ειχα μια πολιτισμενη κουβεντα με το ξαδερφακι σου... Εμαθα ξανα ηρθες στο πλοιο ε;; Welcome on board again. Ετσι θα σαλπαρουμε με το κεφαλι μας ησυχο. Ηθελε ο Zoro να μας οδηγησει οποτε καταλαβαινεις...Θα φταναμε στην red line σε 20-30 χρονια
Jun 23 2008 01:08
Photo

Zoro → iristella

Καλα που μπηκες:) Αυπνη 2 μερες(κι εγω παρομοιως)??Και δινεις κι αυριο?? Πρεπει να σου κανω μερικα απο τα γνωστα μου Zoro's sleeping lessons(το λεω χωρις πονηρια,τελειως φιλικα!!XD),θα δεις που θα κοιμασαι ανετα μετα,σαν κι εμενα!! Καλη επιτυχια και σενα λοιπον και σου ευχομαι να γραψεις κι εσυ τελεια!! Καλο ειναι να κοιμηθεις βασικα λιγο αν τα καταφερεις,γιατι εγω αν εγραφα αυριο και δεν ειχα κοιμηθει οπως τωρα(θα κανω τουλαχιστον 8 ωρες σημερα για να μαι ξεκουραστος αυριο...τις τελευταιες μερες ηταν θεμα αν εκανα 5...)θα αποσυγκεντωνομουν λιγακι στην ταξη...εκτος κι αν ειναι πολυ ευκολο μαθημα!! Αλλιως σου προτεινω να εγκαταλειψεις για λιγο το σεντοποσταρισμα στο forum για σημερα και να πεσεις λιγο στο κρεβατι...να δεις που τελικα θα κοιμηθεις(ελπιζω να μην εχεις αυπνιες..εγω ευτυχως δεν πασχω απο τετοια xD...)...χεχε ξερω ειναι λιγο δυσκολο,μιλαει μεγαλος addict εδω(ειδες ποσες φορες ηθελα να βγω χτες και δεν μπορεσα!)αλλα την παραμονη των εξετασεων καλο ειναι να γινεται με καθαρο μυαλο και συγκεντρωση μονο στο μαθημα(..λιγο ασχημο ακουγεται αλλα αυτα εχει η εξεταστικη δυστυχως:()!! Αυτα!!! Τα λεμε συντομα λοιπον...καλη επιτυχια και παλι!!:gn2:
Jun 23 2008 01:08
Photo

iristella → Zoro

Mεσα ειμαι ακομη!!! Ειδες? Τουλαχιστον στο Op κανουμε καλη ομαδα..([COLOR=white]και ας ειμαι[/COLOR] [COLOR=white]κατασκοπος απο το hidden leaf[/COLOR]).Αν και γενικοτερα δεν εχεις να πεις.... Mπορει να ειμαι R αλλα φυλαω την πλατη του M σε αντιθεση με εναν αλλο ακατονομαστο...Ε μα και αυτος ο serestrum ειχε φαγωθει.....so i went dirty harry on him ΧDDDD...Aυριο δινω εγω και επι 2 μερες ειμαι αυπνη. Χτες δεν κοιμηθηκα τελικα.... Ισως πεσω για κανα 2 ωριτσες πιο μετα...Anyway καλη επιτυχια ευχομαι και ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας τελεια.....[COLOR=white]Εννοειται οτι δεν ξεχασα τπτ.... Υποστηρικτες μαζευω....και κοβω κινησεις......:hahaha:[/COLOR]
Jun 23 2008 00:54
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Χμμμ...Αν τα ποτισω με κερι τα πανια θα ειναι σαν να κανω πατιναζ κ θα καθαριζω κ το καταστρωμα. Arigatougozaimasu GkLoc-sensei !!!:nod:
Jun 23 2008 00:53
Photo

Zoro → iristella

Damn,δεν σε προλαβα!!!:burningbe3: Κριμα,αλλα οπως και να χει αφησα μυνημα στο op group!! Αυριο δεν θα μπω λογω εκτεταμενου διαβασματος μιας και γραφω την Τριτη:( Δεν ξερω ποτε γραφεις,αλλα αν ειναι αυτες τις μερες καλη επιτυχια λοιπον...απο την Τριτη και περα θα μαι λιγο πιο ελευθερος,τουλαχιστον στην αρχη!! Αυτα...χεχε,οπως παρατηρεις στο op group τα παμε πιο καλα συγκριτικα με το dn θεμα...συμφωνουμε καπως περισσοτερο xD....(και αυτο μαλλον ειναι...καλο??:hahaha:) Χαιρομαι που αναγνωρισες την συμβολη μου ως δασκαλος του σεντονοποστισμου!!Ειμαι οντως μοναδικος εκει!!^^ Τα λεμε συντομα στο πλοιο...ΒΒ:byejg9: (συμμαχιες-ξεσυμμαχιες δεν πιστευω να ξεχασες το world domination plan σου??Αυτο ισχυει ακομη!!:hehehe:)
Jun 23 2008 00:51
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Eπειδη Ο Zoro,λειπει αυτην την στιγμη(κοιμαται) Θα Σου Μαθω μια δικια μου τεχνικη!(Ομως Πρωτα Πρεπει Να Βαλεις Πανι Κατω Απ'τα Παπουτσια) Ωριστε....GkLopp...ESCAPE[IMG]http://th173.photobucket.com/albums/w49/ezaro_kun/th_usopprun.gif[/IMG]!!! Εγω Το Χρησιμοποιω Για Αλλες Καταστασεις,Ομως Θα Βοηθησει Και Εσενα Εδω Περα!
Jun 23 2008 00:49
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Δεν φταιω εγω καπετανιε...Εκεινη ξεκινησε !!! Βρεθηκε καποιος να με βοηθησει σε αυτη την δυσκολη δουλεια. Αναφερομουν στο "Που να βρεις χρονο να ασχοληθεις με κατι οταν ολοι κανουν ανω κατω το καραβι κ συνεχεια καθαριζω", δλδ μην με δειτε να κανω παραπονα για την δουλεια.Την αγαπω την δουλεια μου αν κ θα ηθελα που κ που να μου δειχνει ο Zoro καμια καινουρια τεχνικη για να γινω ακομα πιο καλος
Jun 23 2008 00:37
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Ρε το ξέρω θα το βάλω αλλά δεν το θεώρησα spoiler γιατί είναι από το παρελθόν ήρωας! Αμαν πια με τις αναφορές στα spoilers!Eφόσον έχω δει την σειρά ξέρω τι είναι spoiler και τι όχι!
Jun 23 2008 00:35
Photo

GkLoc → Zoro

Aνοιξα και αλλο Thread,αμα θες πηγαινε να το τσεκαρεις!
Jun 23 2008 00:31