Community Status Updates
gexion → 1oneiromono
[B]hehehe hi:congrats:[/B]
[B]και ναί το έχουν αυτό οι γιαπωνέζοι,δε λυπούνται να δώσουν ένα τέλος στα stories τους.Και πλάκα-πλάκα συνήθως το τέλος ειν τόσο θεαματικό ,κι έχεις δεθεί τόσο με τους ήρωες που όχιιιιιιιι:df13952b:δε σου κάνει η καρδιά άμα θυσιαστούν,πεθάνουν κλπ[/B]
[B]φυσικά υπάρχουν πάντα κι εξαιρέσεις όπως το One Piece που είναι 300 επεισόδια και ακόμα συνεχίζεται:hahaha:[/B]
Jun 23 2008 07:32
Phantom Duck → RiDeLub
Ρίντελουμπ, έκανα το post σου με τις πληροφορίες περί One Piece merge με το tutorial. Δεν νομίζω όμως να μπορείς να το επεξεργαστείς. Αν είναι πες μου να
ξεκλειδώσω το thread
Jun 23 2008 03:31
ichigo13 → GkLoc
Βασικά ναι κι έμενα με ανατρίχιασε καθώς οι σκηνές κόλαγαν εκπληκτικά με το τραγούδι!
Η τραγουδίστρια λέγεται Enya οπότε άμα γράψεις στο google:Enya best of torrent
τοτε θα σου βγάλει ένα torrent με τα καλύτερα της!Σου προτείνω να κατεβάσεις ένα torrent που να τα έχει σε μορφή mp3!
Πάντως δεν ξέρω άμα θα σου αρέσουν και τα άλλα της τραγούδια καθώς είναι λίγο παράξενα!Ενα άλλο της γνωστό τραγούδι είναι αυτό που είχε τραγουδήσει στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών 3 και μάλιστα είχε πάρει και οσκαρ!
Αυτά τα λέμε ρε παω για νάνι!
Jun 23 2008 02:52
GkLoc → ichigo13
Οκ Ichigo,Και εμενα Αυτο Ηταν Απ'τα αγαπημενα Μου!(Δεν Σε Ανατριχιαζε??)
Να Εισαι Σιγουρος,Οτι Αμα Βρω Και Αλλα Θα Τα Βαλω!HELL YEAH!
Ουχ,Ουχ,Μια Και Το'φερε η συζητηση,απο που τα κατεβασες???(Αμα Θυμασαι!)
See Ya!
Jun 23 2008 02:44
ichigo13 → GkLoc
Πάντως G-K το πρώτο amv που έβαλες one piece flash videos που αξίζει να δείτε με έχει πορώσει πραγματικά!Να φανταστείς κατέβασα όλο τον δίσκο της τραγουδίστριας που ακούγεται στο amv!Επειδή έχω δει σου αρέσουν πολλύ τα amvs ενώ εγώ δεν είμαι και τόσο fan αν ποτέ βρείς και κανένα άλλο με παρόμοια μουσική ενημερωσέ με!Ok Captain?
Jun 23 2008 02:32
Zoro → iristella
Διαλλειματακι απο τι??
Γιατι αν εννοουσες διαβασμα(κι οχι διαλειμμα απο το διαλειμμα xD) μου χει τυχει κι εμενα,αν δεν αισθανομαι 100% σιγουρος για το ποσο καλα τα ξερω και εχω αγχος,να κανω ολονυκτιο διαβασμα(ή να κοιμηθω ισα ισα 1-2 ωρες πριν την εξεταση..απλα οχι παντα..ελπιζω να μην καταληξω ξανα ετσι αυριο..δεν μ'αρεσει γενικως,αλλα αμα τυχει το κανω)...
Χεχε τελικα ηταν ημι-διαφωνια!!(ποτε μου τυχαινει ποτε οχι)...τελευταια συμφωνουμε ολο και περισσοτερο,να αρχισω να ανυσηχω??!!:hahaha:
Τεσπα,οπως ειπε και ο ichi οχι αγχος,ολα θα πανε καλα και στην χειροτερη περιπτωση ξερεις το ονομα και την φατσα του καθηγητη(σου εφτιαξα την διαθεση??:hehehe:)
ΒΒ,cu soon!!
Jun 23 2008 01:55
Zoro
[B]ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM:[/B]
Λογω εξετασεων θα μπαινω λιγο στο forum αυτες τις μερες,μαλιστα αυριο(μιας και γραφω τριτη πρωι) δεν θα ειμαι καθολου μεσα!(απο τριτη παλι).
Οποιος στειλει pm/vm για καποιο ζητημα/κουβεντουλα κλπ μην παραξενευτει αν δεν απαντησω αμεσα(αλλα θα απαντησω σιγουρα οποτε μπορεσω).
Καλη Επιτυχια σε ολους τους υπολοιπoυς που γραφουν!!^^
Jun 23 2008 01:50
Zoro → ichigo13
Ααααα,τον ξερω τον τυπο!!!
Στο 500 σταματησα και τον ειδα 1-2 φορες που τον εδειξαν...ο τυπος με το μουσακι αν δεν κανω λαθος(ειδα και το καπελο απο πανω και αυτος μου φαινετε ειναι)
Ωστε devil fruit κι αυτος ε??
Ελπιζω να ναι κατι προς καλος/anti-hero γιατι δεν τον ειχα κοψει για κακο αλλα wiseguy...(αυτο αν θες πες το μου αλλα τπτ πιο κει..)
Κριμα που θα δω του χρονου τι εγινε μετα το 500...και ακουσα και πολυ καλα λογια(εδω θα γελουσε ο lordofblues!!...αληθεια που χαθηκε αυτος???ουτε στο group δεν περναει πια...και τον καναμε και καπετανιο!!)..αλλα μην σποιλεραρεις αλλα...
Και παλι τα λεμε^^:bye:
[B] EDIT:[/B]Βασικα πριν σε ρωτησα γενικα απο ποιο manga ειναι...δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν op....ειμαι λιγο ελεος!!
Jun 23 2008 01:38
ichigo13 → iristella
Iristella είδα ότιο γράφεις κι εσύ αύριο!
Καλή επιτυχεία σου εύχομαι και να μκην έχεις άγχος όλα θα πάνε καλά!
(Lol το λέω εγώ που κάθε φορά που πάω να γράψω μόνο που δεν λυποθυμάω)
Jun 23 2008 01:36
ichigo13 → Zoro
Εγώ τελειώνω τετάρτη και γράφω Διακριτά μαθηματικα και αγγλικά!
Την Υλη την έχω βγάλει οπότε μου μένει μόνο μια επανάληψη!
Καλή επιτυχεία και σ'έσενα παλιόφιλε!
Edit:Ναι από το manga άσε
Είναι ένας νέος χαρακτήρας καπετάνιος πειρατήςπολλύ γαμάτος!
Καλά η pic δεν είναι πολλύ lol?
Βασικά αυτός έχει μια πολλύ κουλή ιδιώτητα ηοποία παίζει να είναι από τις αγαπημένες μου ήδη στον κόσμο του one piece!
θα περιμένω επίσης να δω και τις άλλες κινήσαεις του όμως από τώρα είμαι ήδη fan του!
Μην ξεχάσεις το ονομά του!Αμα θες να το δεις απλώς κράτα το αριστερό click στη παρακάτω γραμμή(έγραψα το όνομα με άσπρο χρώμα)!
[COLOR=White]Trafalgar Law[/COLOR]
Jun 23 2008 01:29
Franky_Super → ichigo13
ναι αυτο θα κανω τωρα.να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι.lol
Jun 23 2008 01:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed