Community Status Updates
FireFistAce → iristella
Βλεπω ειδες την συζητηση με τον Zoro.
Ενταξει μπορεις να μας πεις οτι εισαι στην dark side δεν θα σε παρεξειγησουμε.
Jun 26 2008 22:58
FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™
Εδω εχεις καποιο δικιο με το μανγκα.
Λες να αρχισω να το διαβαζω αφου δω ολα τα επισοδεια?
Jun 26 2008 22:56
°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce
ναι εχεις δικιο σ αυτο...
αλλα το μανγκα σου λεει τι θα γινει σε επεισοδια που εσυ 8α δεις το 2012...εχεισ τετοια υπομονη? Wow :P
Jun 26 2008 22:53
Jiraiya → IlPalazzo
Ναι.Σήμερα τελείωσα και το Excel Saga.Hail Ilpala...zzo:hahaha:
Jun 26 2008 22:42
Serestrum → ichigo13
χμμμ....κουφο...
στα ιαπωνικα μονο σε raw...δλδ να βρεις και να κατεβασεις...
Jun 26 2008 22:12
IlPalazzo → Jiraiya
Ώπα, ώπα. Είπες είσαι Ηλεκτρολόγος; Όπως λέμε ΤΗΜΜΥ-ΑΠΘ;
Μαζί μ' εμένα, τον Me Loves Neliel και τον Kenny;
Jun 26 2008 22:11
iristella → Orion19
Το καλοκαιρι ναι ειναι μια χαρα... Αλλα ολες τις αλλες εποχες δυσκολη η κατασταση XDDD
Jun 26 2008 21:51
iristella → Zoro
1) Ναι Zoro την ειδα την profile pic με το βλητο στο profil του Ace απλα δεν σχολιασα απο ευγενεια....
2)Παιδια μην παιδευεστε.... Iristella is always on Lights side.........Τι Darth Vader και βλακειες μου λετε.... Darth is my bitch... Οταν με βλεπει και πιανω στυλο βαζει τα κλαμματα....XDDDDDDDDDDDDD
Jun 26 2008 21:28
iristella → FireFistAce
1) Ναι Zoro την ειδα την profile pic με το βλητο απλα δεν σχολιασα απο ευγενεια....
2)Παιδια μην παιδευεστε.... Iristella is always on Lights side.........Τι Darth Vader και βλακειες μου λετε.... Darth is my bitch... Οταν με βλεπει και πιανω στυλο βαζει τα κλαμματα....XDDDDDDDDDDDDD
Jun 26 2008 21:27
ichigo13 → Serestrum
Δεν σου είπα να κάνεις κάτι απλώς μήπως ήξερες τίποτα παραπάνω!
Επίσης δεν αφορά το anime!Για το manga μιλάει!Α..μήπως ξέρεις που μπορώ να το διαβάσω στα Ιαπονικά?Ετσι ίσως βρω αυτό που θέλω!
Jun 26 2008 21:11
Kon_Okami → IlPalazzo
Είναι scan από το manga του Angel Sanctuary.
Πoλύ καλό και το προτείνω ανεπιφύλακτα:riiight:
Jun 26 2008 21:04
Serestrum → ichigo13
ε,ωραια....τι να κανω εγω?
λογικα στο ανιμε θα προκαλεσε κρουσματα επιλιψιας...μονο εκει παει το μυαλο μου...
Jun 26 2008 21:04
Elo → Zoro
Yep Marimo,6 Χρονια Να Περιμενω Για επομενο Επεισοδιο,Και ηφαση Ειναι Οτι Δεν Εβλεπα Αλλο Anime Τοτε!!
Παντως τωρα που Εκατσα και Ειδα 3 Επεισοδια Berserk,πο,Πο Καταπληκτικο,Δεν Περιμενα Να Ειναι Τοσο Hardcore Το Anime,
και Επισης Δεν Περιμενα Να Μου Αρεσει,Θελω Manga Τωρα,Δωσε Μου Links Οποτε Μπορεις!!!
See Ya Shitty Marimo!!
Jun 26 2008 21:03
ichigo13 → Serestrum
Bασικά αγόρασα σήμερα τον τόμο 18!
Και ο Oda λέει πως στο drum Island όταν μιλούσε η ένωση Chessmarimo αν θυμάσαι,επειδή ήταν 2 άτομα ενωμένα έκανε τον διαλογό τους overlap όπως λέει!Αυτό όιπως αναφέρει είχε ως αποτέλεσμα πολλές Μητέρες να του κάνουν παράπονα!Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί του έκαναν παράπονα!
Το overlap σημαίνει σύμφωνα με την wikipedia ότι "In dramatic speech, [B]overlap[/B] means to start saying something, then have someone else start saying the same sentence but starting at a different time."
Aν κατάλαβες εξηγησαί μου κι εμένα plz!
Jun 26 2008 21:02
Serestrum → ichigo13
εχω δει και εχω στα αυθεντικα μεχρι τον τομο 17...
σχετικα με ενα θεμα δεν υπαρχουν...οτι ναναι εχει μεσα...
στο arlong park τα εχει ολα...αντε δες αν εχει αυτο που θες...
Jun 26 2008 20:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed