Jump to content

Community Status Updates

Photo

xANTONISx → Dante80

Welcome Back Dante ! Τί γινότνα τόσο καιρό ;
Jul 03 2008 07:37
Photo

Zoro → iristella

"Τωρα αισθανομαι ασχημα γιατι ειναι λες και ξυπναω εγω τα spam τερατα απο μεσα σας(+ hidden message;))" Εμ δε στο πα,χωρις εσενα και την ori(και πολυ λιγο εμενα,αλλα δεν συγκρινομαι!!)the group is dead,καλα που σας εβαλα και τις 2 στην σειρα!! [το χεις το χεις!!] (οντως girl power is needed~ero tooXD~...βασικα στην συγκεκριμενη περιπτωση girl power νικαει το male power:head:,θα πρεπει να σαι περηφανη μιας και εισαι ενας απο τους 2 παραγοντεςXD...) Την ταινια ειμαι στην μεση,εχει πολλα ενδιαφεροντα σημεια+ωραια σκηνικα και εφε,αλλα κατα τ'αλλα μουφα...το σεναριο ειναι λιγο βλακεια μεχρι τωρα,καθολου απαραιτητο για την πλοκη...οταν την τελειωσω θα αφησω σχολια στο thread... Ο L μονος του χωρις το "ταιρι" του δεν λεει πολυ(τον Light εννοω!!),αλλα ειναι ο καλυτερος απ ολους τους ηθοποιους,του φερνει πολυ του κανονικου L,μ'αρεσε,αν και οχι τελειως,μεχρι κι εγω που ειμαι αγορι(ναι ντρεπομαι και θα το πω)ηταν λιγο kawai!! Οχι με την εννοια να βγω μαζι του(ero iri μην πεις τπτ!!:chigau:),απλως ηταν...σαν κουκλα,δεν ξερω πως να το πω...σαν να γυαλιζε+εμοιαζε στον κανονικο L..πολυ φαση... Μια στιγμη αρχισε να μιλαει ιταλικα και τα ξερε αρκετα καλα σαν προφορα μπορω να πω...μετα γαλλικα και αγγλικα αλλα αγγλικα ετσι κι ετσι τα λεγε... (ελειπε και η Misa:() Τεσπα,μπορεις να μπεις 2 λεπτα μονο msn να σου πω κατι?? Αν οχι,καλη επιτυχια αυριο και τα λεμε καποια στιγμη(αυριο ελπιζοντας!!)^^ [iri-chan the group is no fun without you and ori!! Σκεψου οτι και μονο με σενα θα μπορουσαμε να κανουμε ολοκληρη συζητηση τωρα!! Φαντασου με πολλα μελη!! You Bring the Noise Girl!!^^]
Jul 03 2008 03:32
Photo

Zoro → Kon_Okami

Χεχε μην ανυσηχεις,κι εγω αλλη συζητηση για τις ταινιες,ειδικα τετοια ωρα βαριεμαι να ανοιξω!! Οποιος μου πει τπτ για τις ταινιες θα τον παραπεμψω εκει,σιγα μην τα ξαναγραψω!! Θεωρω οτι αν και κατωτερες απο το ανιμε,ειχαν 2-3 πραγματα να προσφερουν,ειτε ισαξια ειτε καλυτερα... Ως προς τα υπλοιπα ηταν χειροτερες μετα... Χαρα και στο κουραγιο σου που το διαβασες..ειναι κοπιαστηκο να γραφεις αλλα ειναι και κοπιαστηκο να διαβαζεις(το ξερω γιατι εχω εξετααστικη αυτη την περιοδο;))... Τεσπα,εγω βλεπω αυτη τη στιγμη και την 3η ταινια,μεχρι τωρα βλεπεται γενικως,ωραια εφε και σκηνικα,ο L κλασικα ο καλυτερος απ ολους,μπορω να πω μοιαζει αρκετα με αυτον του ανιμε....κατα τ'αλλα η χειροτερη απο τις 3... Αλλα θα γραψω τις εντυπωσεις μου στο thread οταν την τελειωσω...ελπιζω να μην ξαναπεσω σε πολεμο!! (αλλα δεν νομιζω,η 3η δεν το βλεπω να μ'αρεσει οσο οι αλλες 2...η ιστορια ειναι ψιλομουφα,δεν ηταν απαραιτητη..) Αυτα,τα λεμε alzheimerιασμενε φιλε μου^^ (ειδες τι κανει το πολυ ανιμε+ξενυχτι??:hahaha:)
Jul 03 2008 03:23
Photo

iristella → Zoro

Oi τι εγινε???? ρε πριν μπηκα πολυ λιγο....μου στειλανε κατι και μου λενε τσεκαρε το μια στιγμη και εφυγα κατευθειαν.......ουτε καν που το ειδα το vm.....και τωρα μην νομιζεις.. ισα ισα για μια στιγμη μπηκα γιατι δινω και αυριο και την Παρασκευη. Καλα πως και δεν εχετε γραψει τπτ στο OP group σημερα...Τωρα αισθανομαι ασχημα γιατι ειναι λες και ξυπναω εγω τα spam τερατα απο μεσα σας[COLOR=white](βασικα τελεια αισθανομαι αλλα δεν το λεω.....η gir power ειναι απαραιτητη πλεον) [/COLOR] [COLOR=black]Πως σου φανηκε η ταινια? Πως ηταν ο αντρας της ζωης μου εκει? και μην μου πεις ασε με να μαντεψω......Στο τελος πεθαινει......Σαν τον Kenny απο southpark και αυτο το παιδι.....Πεθαινει με 10 διαφορετικους τροπους σε καθε εκδοχη,,,,Σε μια δεν μπορει να ζησει να παρουμε χαρα και τα fangirls??[/COLOR]
Jul 03 2008 03:21
Photo

Kon_Okami → Zoro

Όχι δε με μπέρδεψες. Εγώ έχω alchaimer. Ναι εγώ ήμουν αλλά......brain cells are apparently dead...... Λοιπόν εγώ τις ταινίες δεν τις έχω δει καν. Αλλά ήταν μερικά σημεία που δε συμφωνούσα και άλλα που συμφωνούσα με αυτά που έλεγες(μη ρωτήσεις ποια σε έσφαξα. Δε θυμάμαι πλέον και δεν έχω το κουράγιο να ξαναδιαβάσω κάτι τόοοοοοοοοοσο μικρό....) Βασικά μία από τις δύο ξεκίνησα να τη βλέπω αλλά βαρέθηκα και την πήγα σε fast forward οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη επί του θέματος. Kon όντως είναι χρώμα και είναι μία απόχρωση του μπλε. Αλλά πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου τόσα που πήγες και έγραψες. Το βλέπω και λέω δεν παίζει κάτι τέτοιο....
Jul 03 2008 03:15
Photo

Zoro → Kon_Okami

Λες να το καταλαβα λαθος??:hahaha: Ειδα τα reputation points μου και καποιος μου αφησε σχολιο λεγοντας οτι αν και δεν συμφωνει με αυτα που εγραψα για τις 2 ταινιες death note,μονο και μονο για τον κοπο που εγραψα αυτο το τερας(ειδες το ποστ μου ελπιζω στο death note thread...οχι το τελευταιο,αλλα απο τα τελευταια...θηριο!!)μου αφησε reputation point....ε,και στο τελος σαν "υπογραφη" μου εγραψε "Kon" ,αρα νομιζα εσυ ησουν... Αν δεν εισαι εσυ,Kon τι ειχες πει οτι σημαινει στα ιαπωνικα??(ενα χρωμα αν θυμαμαι καλα..) Ποιος να ειναι αραγε τοτε?...θελει να βαλουμε τον L να τον βρει!! Καλα sry αν σε μπερδεψα τοτε^^
Jul 03 2008 02:57
Photo

Kon_Okami → Zoro

Ή εγώ έχω alchaimer ή εσύ βρήκες λάθος άνθρωπο. Μου λες λίγο για ποιό πράγμα μου λες???
Jul 03 2008 02:54
Photo

Zoro → Kon_Okami

Χεχε προσφατα ειδα το rep που μου δωσες!! Απλα αναρωτιομουν...οτι θα διαφωνουσαμε ηταν εμφανεςXD,αλλα τουλαχιστον υπηρχε και τπτ που συμφωνουσες μαζι μου στο ως προς το πως βλεπω τις 2 ταινιες ή εισαι κι εσυ απ αυτους που τις θεωρουν αισχος και τις 2 και δεν ειχαν ουτε κατι μικρο να προσφερουν?? Απλα ρωταω,δεν θα εμπλακω σε αλλη συζητηση για τις ταινιες,οσα εγραψα στο thread αρκουν!!:nanana:
Jul 03 2008 02:48
Photo

Radagast → Kenny

Καμμένε να σου πω, ξέρεις μήπως ποιο/α είναι το/τα grup με την καλύτερη μετάφραση στο mushishi? Γιατί παίζει στο μέλλον να μεταφράσω την σειρά και δε ξέρω ποιο/ποια english subs να usaro. Thnx. (Για την ώρα το έχω από niizk αλλά δε μου φαίνεται και ότι καλύτερο σε μετάφραση.)
Jul 03 2008 02:24
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε ωραια comments,thanx για τον χρονο σου,χαιρομαι που σ'αρεσαν οι εικονες μου... Τις βρηκα σε ενα φοβερο site με OP fanart,αν θες στο δινω γιατι δεν μπορεσα να τις βαλω ολες αλλα μονο οσες μου αρεσαν πολυ...αλλα ειχε κι αλλες πολλες καλες ακομη,απλως δεν εχω αλλο χωρο για εικονες...ξοφλησα!!(και θα βαλουν κι αλλες φανταζομαι μελλοντικα...thread απο forum ηταν!!) Παντως μ'αρεσει που ηξερες τον Dragon,Whitebeard κλπ χωρις ακομη να τους εχεις δει!!XD Καλυτερα,ετσι αν χρειαστει εχεις ετοιμο χτυπιμα το...Usoppppp-Spoiler Attack!!! Τα λεμε^^
Jul 03 2008 01:08
Photo

M.D.F. → sintar

Tο μαλλι του το εκανα ομως ροζε! ΧD XD XD Που εισαι εσυ? Χαθηκαμε!
Jul 03 2008 01:07
Photo

Shiroikage → Cougar

ΟSU Cougar!! babe η Maya αλλά άμα ανοίξει το Ryugan μεταλλάσσεται σε Biotch XD
Jul 03 2008 00:56
Photo

Zoro → 4rtemis

Τι λεει,τελικα τι εγινε με το album?? Πριν πλακα σου κανα στο group,οτι θες βαλε για εικονες(μου αρκει που σ'αρεσε η Misa!!)...αν κατι δεν καταλαβες ρωτα με... Τα λεμε^^
Jul 03 2008 00:30
Photo

Zoro → FireFistAce

Oiii,τελικα κατεβασα μερικα απο Muse αλλα δεν με τρελαναν εκτος απο το StarLight,ωραιο τραγουδακι,το χα ξανακουσει καπου... Απο ΜasterPlan,ενα συγκροτημα που γνωρησα απο One Piece AMV,παλι,μονο 1-2 με πορωσαν... Εσενα σου προτεινω να κατεβασεις το Tranquilize και το Somebody Told Me των The Killers αν δεν τα χεις ακουσει..πολυ καλα... Και επισης το Mein Hertz Brennt και Feuer Frei των Rammstein αν σ'αρεσει λιγο το ειδος τους... Αυτα,εσυ τι λεει?Σε χασαμε!! Ξαναγυρισες πατριδα?? Καλες Διακοπες οπως και να χει...εσυ που μπορεις!!!^^
Jul 03 2008 00:27
Photo

Zoro → iristella

iri-chan τελικα δεν βγηκα απο το forum γιατι ειχα κατι δουλειες εδω(και στο group)και λεω να την κανω τωρα να δω κανα επεισοδιο one peice,μιας και μαζεψα 4-5(1μηνα+ απεξαρτηση εκανα!!)ή την L ταινια...αν μπω σε 2μιση-3ωρες υπαρχει περιπτωση να μπεις τοτε?? Επισης,ποτε ειπαμε γραφεις??Παρασκευη?? EDIT: Damn τι μπαινεις αν ειναι να καθισεις 2 λεπτα χωρις να τσεκαρεις αν εχεις vm??:burningbe3: (πλκ!!παω να δω την ταινια ελπιζω να σε πετυχω βραδακι-πρωινακι!!Αλλιως τα λεμε αυριο:(...αν θες να μου πεις τπτ-->msn,εχω βαλει απασχολημενος αλλα θα σε δω!)
Jul 03 2008 00:23