Community Status Updates
Adventurer → Vegita Sempai
Χαιρεταω κι εγω τον απλο επισκεπτη Vegita Sempai, που σε λιγο καιρο δε θα'ναι απλος επισκεπτης αλλα πτυχιουχος επισκεπτης!
Jul 02 2008 20:05
Zoro → M.D.F.
Καλα ρε παρακολουθεις τις συζητησεις μας....καλαααααα....
[gets the pm ready!]
Jul 02 2008 19:53
iristella → Zoro
ψαξε στον λογαριασμο του για στοιχεια..μπορει να μας βοηθησει κατι εκει,
Jul 02 2008 19:17
Zoro → iristella
Τον παλιομοδικο τροπο...η αθωα ψυχη βλεπει το ονομα του με τα shinigami eyes που πηρε προς χαρη μιας πονηρης ψυχης και αυτη (η ψυχη) κανει την συνεχεια!!:hehehe:
....tries....damn that hat doens't let me see his face!!
We have to take that hat out of the view....
(I'm so dumb my dear R!!)
Jul 02 2008 19:05
iristella → Zoro
τι προτεινεις..??????..... [COLOR=white](και πιστεψε με δεν εχω δειξει τπτ απο αυτο που λες στο forum.......ακομη)[/COLOR]
Jul 02 2008 19:00
Zoro → iristella
Χαχα να που παραδεχτηκες για το αλλο στοιχειο του L....και μετα μ'αρεσει που δημοσιως το αρνεισαι!!!
Τεσπα,καλα ο mdf εκανε ροζ τα μαλλια μου και εσενα την Robin...time to take proper action??:hehehe:
(ελπιζω να πιασες το νοημα του post μου στο group,με τα emoticons!!ακου αθωα ψυχη!!)
Jul 02 2008 18:58
iristella → Zoro
Κατι επρεπε να παρω και απο τον L δεν βρισκεις......Πηρα αυτο και την αδυναμια του στα γλυκα [COLOR=white](και την pervertoσυνη του αλλα αυτο δεν το λεμε παραεξω)[/COLOR]
Jul 02 2008 18:55
Zoro → iristella
"Iristella is a good girl......"
...when she sleeps!!:hiding_something:
(and that's almost never...η αυπνη!!!:hahaha:)
Jul 02 2008 18:46
iristella → Zoro
Χεχε μ αρεσει που καθε φορα εκπλησσεσαι για το ποσο "επικινδυνη" μπορω να γινω ποστικα.... και λες την ιδια ατακα....Ε ναι λοιπον ειναι αληθεια καλο ειναι να μην τα βαζει κανεις μαζι μου (ρε γμτ το κακο ειναι οτι με εχουν παρει γενικα απο φοβο σε αυτο το forum) ,,,,Iristella is a good girl......
Jul 02 2008 18:44
JiMi-ClouD- → Zoro
of course i wear a mask:P
pantws an hsouna tha s t elega euthews,egw milaw gia allon,gia mena einai o orismos tou spammer
Jul 02 2008 18:34
Zoro → iristella
5 λεπτακια ή 5 ωρες??:hiding_something:
Btw ειδα χτες τι απαντησες στο thread με την ισοτητα των φυλων(απαντησα και σ'αυτο με το ποσοστο των μλκ)και πραγματικα....καλυτερα να μην τα βαλω ποτε μαζι σου για γυναικεια θεματα!!!:nanana:
Οσο εγραψα εγω στο dn thread εσυ τα γραψες εκει....angry iri!!!
Να πω την αληθεια το θεμα δεν με ενδιεφερε γι αυτο και δεν ποσταρα τπτ οταν ηταν ανοιχτο....τον laraska,το παιδι που ανοιξε το thread τον ξερω,εχουμε αλλαξει και πμ και ειναι καλο παιδι,δεν νομιζω να εννοουσε τπτ κακο με τα λογια του...απλως την πατησε λιγο με την διατυπωση νομιζω και πολλοι τον πηραν αρνητικα,αλλα πιστευω το παρακανανε οι περισσοτεροι με τα σχολια...
Παρ ολα αυτα δεν παιρνω το μερος του και παω εναντιον σου(δεν θα τολμουσα!!)γιατι διαβασα πολυ λιγες απαντησεις,μαζι με τις δικες σου και δεν θεωρω οτι ειμαι σε θεση να μιλησω σε τετοιο ζητημα...δεν με απασχολησε μιας και εγω θεωρω τους παντες ισους μου ως προς δικαιωματα(ομιλια κλπ),γενικως και τερμα,δεν θεωρω οτι χρειαζομαι αλλες συζητησεις εκει...
Ημουν ουδετερος στο ζητημα λοιπον,μην αρχισεις να μου πεις τπτ,δεν εχω σκοπο να σου παω κοντρα μετα απ αυτα που ειδα οτι εγραψες...καλα οταν σου αγγιζουν το νευρο γινεσαι ακομη πιο επικυνδυνη βλεπω!!!(και postικη!!)
Τεσπα,τσεκαρε το op group:hehehe:....τι τολμησες και εκανες στο μαλλια μου ρε τερας??!
Καλαααααα,δες και την απαντηση μου...
(δες και το msn οπως ειπα..)
Τεσπα,θα ξαναμπεις το βραδυ ελπιζω??(plz iri-chan there's no fun without ya!!)
Jul 02 2008 18:32
iristella → Zoro
Xαιρομαι που κοιμηθηκες..... Και εγω κοιμηθηκα 3-4 ωριτσες...... μπηκα τυχαια τωρα και θα κατσω 5 λεπτακια
Jul 02 2008 18:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed