Jump to content

Community Status Updates

Photo

Konata → red pyramid

My vote goes to the girl with the hat :)
Jul 03 2008 11:24
Photo

Konata → cheery girl!

Welcome :) Please have a great time here :)
Jul 03 2008 11:23
Photo

Dante80 → gpanos

Χρόνια Πολλά man, πολύκροτος!!...XD
Jul 03 2008 11:20
Photo

Emmanouela → Zoro

Yo Zoro! ^^ Καλα ειμαι! Εσυ??? Δεν την εχω κατεβασει ακομα τη σειρα γτ δεν εχω χωρο στο δισκο......Ασε εχω ξεμεινει και απο dvd...οποτε καταλαβαινεις! Την κατεβαζω και σου λεω εντυπωσεις! ^_^
Jul 03 2008 11:19
Photo

karkas → Ephialtes

Ασε εχω χαθει ρε...δεν μπορω, με εχουν φαει τα φροντισΤΥΡΙΑ.... δεν την παλευω καθολου...εχει και αυτην την κωλοζεστη...πσστ που σαι να κανονισουμε κανα σειστρο με τον γκογκο, μου ειχε πει κατι για τελευταια μερα θερινων...
Jul 03 2008 11:18
Photo

Erisadesu → Cassiel

nai ok den katalave sti lew alla egw mia fora sto epomeno party 8a riksw iremistiko ston Adventurer kai ton Aoshi.
Jul 03 2008 10:54
Photo

Cassiel → Erisadesu

Δεν χρειάζεται να κερδίζεις πάντα κάτι:). Απλά να περνάς καλά. Τα λέμε την επόμενη φορά:)
Jul 03 2008 10:38
Photo

Erisadesu → Cassiel

....den nomizw oti exasa kati me tin sumperifora mou. alla sigoura den eixa kai na kerdisw kati.
Jul 03 2008 10:35
Photo

Cassiel → Erisadesu

Λίζα,όταν λέω στον "κύκλο μας" απλά εννοώ να σπάσεις και εσύ λίγο πλάκα. Εντάξει μπορεί να μεγαλώνουμε,αλλά μην γινόμαστε δηλαδή και σοβαροί για τα μάτια του κόσμου.Έτσι μπορεί να χάσει κανείς πολλά από την ζωή και να το μετανιώνει αργότερα.Για να κερδίσει τι;Την αποδοχή από τους παλιότερους που μεγάλωσαν σε πιο συντηρητικές εποχές;Δεν το θέλω κάτι τέτοιο.Αλλά και δεν θέλω να φέρομαι και παλαβά εννοείτε.Απλά που και που καλό είναι να χαλαρώνουμε λίγο και να μην μας περιορίζει οποιαδήποτε σοβαρότητα.Αυτό ιδιαίτερα όταν είσαι σε μια παρέα ομοϊδεατών που θέλει να περνάει καλά.Αύριο μεθαύριο θα βλέπουμε τις φωτογραφίες,θα γελάμε και θα λέμε "τι τρελιάρηδες ήμασταν ( /είμαστε; )". Ξέρω ότι μερικές φορές (ή βασικά πάντα) σε φωτογραφίες δείχνω σαν παλαβός ή κάτι τέτοιο (δεν βοηθάει και ο μεθυσμένος φωτογράφος που με βγάζει όταν πέρνω χαζές εκφράσεις),αλλά να είσαι σίγουρη ότι το κάνω για να έχουν κάποιο ενδιαφέρον,γιατί κανένας δεν έχει όρεξη να κοιτάει "βαρετές φωτογραφίες". Γιατί επιλέγεις να χάνεις τέτοιες στιγμές στον βωμό της σοβαρότητας;Δεν θα σε κατακρίνει κανείς έτσι και αλλιώς. Δεν πιστεύω να το κάνεις απλά και μόνο για να κρατήσεις το πρόσχημα της "κακιάς Erisabetsu". Μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα ότι είσαι καλοσυνάτο άτομο άσχετα με το τι λες (εγώ πάντως αυτό είδα). Επίσης, χωρίς να ξέρω αν βάζεις και μένα μέσα,δουλεύω κανονικά (οτιδήποτε σχέση μπορεί να έχει αυτό τέλος πάντων).Οπότε σε περιμένω πιο χαλαρή στο επόμενο πάρτι:wis:.Έγραψα και πολλά.Αν είναι να πούμε και άλλα πάνω στο θέμα καλύτερα θα ήταν να τα συνεχίσουμε μέσου pms γιατί στο προφίλ τέτοιες συζητήσεις έχουν άκυρη θέση πιστεύω.
Jul 03 2008 10:29
Photo

amaya3 → sas

nice nice!^^i can't wait να το δω στα ελληνικα:)τελικα ποιο ειναι το ονομα του group σας;
Jul 03 2008 09:59
Photo

Erisadesu → Cassiel

pistepse me den ennoousa esena... kai oxi euxaristw, ston kuklo sas 8a mpw molis sovareftoun kapia atoma, i arxisoun na doulevoun.
Jul 03 2008 09:32
Photo

Cassiel → Erisadesu

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Λίζα:frozen:!!!Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε και εσύ να μπεις στον κύκλο μας:kill4u:
Jul 03 2008 09:18
Photo

Erisadesu → Cassiel

nai oti merika atoma itan theama kai sumperiferotan san xamolimena 5xrona se paidiko party sta goodies einai alithia.
Jul 03 2008 09:11
Photo

Cassiel → Erisadesu

Δηλαδή:hmmm:;Μήπως εννοείς "θέαμα" αντί για "θέμα";Κατά τα άλλα όλα είναι για πλάκα:wis:.
Jul 03 2008 09:08
Photo

Erisadesu → MogDevil

diavase tous orous ligo. [url]http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules[/url] kai stamata na diplopostareis. kai oxi tipota allo den egrapses kai tipota pou na axizei to double poist.
Jul 03 2008 08:36