Community Status Updates
Tamaki → Kon_Okami
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/AnimePaperwallpapers_Sailor-Moon_ch.jpg[/IMG]
Jul 03 2008 17:56
Katan → Konata
gomen nasaaai! έχω πήξιμο με την εξεταστική για άλλη μια βδομάδα! εσείς όλα καλά Konata-dono?
Jul 03 2008 16:07
cheery girl! → Konata
arigatou gosaimasu!!!!(το σκοτωσα ε?????Δε βαριεσαι!!!)Thanks anyway!:D
Jul 03 2008 16:03
Anyparktos → Kenny
Δεν θυμάσαι τον κωδικό?!??!Ήσουνα ο [email]waytoomanyfiles@yahoo.co.uk[/email] παρεπιπτόντως...
Αν θυμηθείς κωδικ΄'ο με βολεύεις γιατί είμαι και internet noob και δεν ξέρω ιδιαιτέρως να χειρίζομαι το rapidshare...Μπορείς πάντα να κάνεις ένα one-time-account στο msn μονο για το καλοκαιρι αν δεν θυμάσαι κωδικό και λοιπά...Από την άλλη υπάρχουν και τα pm...Αν μου υποσχεθείς ότι δεν θα ποστάρεις(lol) σου δίνω το account μου από το [url]www.thmmy.gr[/url] :riiight:
Jul 03 2008 15:44
Anyparktos → Kenny
:oo::oo:Mega-fucking lol!!!Ας μην έμπαινε στο forum ρε παιδί μου...Όσο για τις σημειώσεις...Dude...Μην παρεξηγείς αλλά εδώ κολλάει αυτό το link:[url]http://youfail.org/[/url]
Anyway όπως πολλάκις σου έχω πει έχω καλό upload άρα μπες msn και τα βρίσκουμε,no worries :riiight:
Jul 03 2008 15:16
Kenny → Anyparktos
Είτε το πιστεύεις είτε όχι, το ζήτησε από τους admins. Δεν είχαμε λόγο να χαλάσουμε χατήρι. :P
Άσχετο: Έκανα τρελή βλακεία. Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να πάρω τις σημειώσεις Φυσικής. Γίνεται να ανεβάσεις εκείνα τα αρχεία στο rapidshare, pretty please? :3
Jul 03 2008 15:09
Anyparktos → Kenny
Lol...Τι είδα ρε φίλε??Laraska is banned??Πως έγινε τελικά αυτό?Pm me αν βρεις χρόνο...Ή μπες στο msn έστω...
Jul 03 2008 15:03
iristella → Melkor
δυστυχως δεν βλεπει bleach....... Στειλτο ομως να του το προωθησω μπας και τον δελεασω με ecchi υποσχεσεις και τον μυησω και εκει
Jul 03 2008 14:53
Melkor → iristella
ειναι ολες οι γυναικες απο το bleach γυμνες. να στο στειλω να το προωθησεις στο φιλο σου?
Jul 03 2008 14:50
iristella → Melkor
Θελω να την δω η θα εχω κανα oιδοιποδειο tentrum και θα βγαλω τα ματακια μου??
Jul 03 2008 14:41
Melkor → iristella
μαζι με την φωτο του Jir που σου εστειλα χτες, ο Μιχαλακης ποσταρε στο ecchi United group, και μια εικονα πο το Bleach
Jul 03 2008 14:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed