Community Status Updates
Zoro → GkLoc
Ο Jinbe αναφερθηκε πρωτη και μοναδικη φορα στο Arlong saga,ειναι ενας Schichibukai Merman,που ο Arlong ηταν στο πληρωμα του αλλα εφυγε για να γινει πειρατης...φαντασου ποσο εκανε να κινησει τον Arlong ο Luffy,αυτος θα ναι το λιγοτερο 2-3 φορες πιο δυνατος!!Νομιζω ο Johhny και ο Yosaku τον αναφερανε....δεν το θυμοσουν ε??
Δεν δειξανε την εμφανιση του,μονο την σκια "νομιζω"...δεν ξερουμε πως θα ναι δλδ,εκτος απο το οτι θα ναι "ψαρανθρωπος" και πιο δυνατος απο τον Αrlong...προβλεπεται τρελη φαση πιο κει!!!
Κι εκεινο ειναι ενα απο τα fan art για το πως μπορει να ναι...μακαρι να ναι ετσι τελικα...φοβερος!!!
Το site ειναι [URL="http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=71390"]αυτο[/URL]....εχει αρκετες εικονες να δεις...ελπιζω να χεις χρονο!!!^^
Jul 03 2008 19:08
GkLoc → Zoro
NAι,Ναι,Δωσε μου Το site!!!
Oχι δεν τον ξερω,παιζει κανεναν σημαντικο ρολο μετα?????
Jul 03 2008 19:02
Zoro → iristella
Καλα αυριο προβλεπεται μαραθωνιος στα group δλδ??
Can't Wait Kis...εεε R-chan!!:nanana:
Καλο διαβασμα και ξεμπερδεμα,συντομα κι εμενα με περιμενουν τα ιδια:(,αλλα ας μην τα σκεφτομαι τωρα!
Τα λεμε,καλη επιτυχια!!:gotit:
Jul 03 2008 18:55
iristella → Zoro
Kαλα πηγε αλλα εχω κι αλλη αυριο καιδεν μπορω να παρω τα ποδια μου!!! Οσο για το νεο μου παρατσουκλι δν απανταω σημερα αλλα απο αυριο "there will be blood" που λεμε...... και δεν θα ειναι δικο μου.....
Jul 03 2008 18:52
Zoro → koukouroukou
Αν θα σαι μεσα λιγο ακομη απανταω το πμ,αλλιως τα λεμε συντομα!!!^^
Jul 03 2008 18:48
Zoro → iristella
Χεχε κριμα,αλλα απο αυριο ευελπιστω οτι θα σε δουμε πιο συχνα το σαββ/κυριακο??(πες ναι!!:nanteee:)
Δες κι εσυ τα 2 groups...η 3η ταινια χτες,λογω της msn συζητησης μας δεν μπορεσα να την τελειωσω...μου λειπει μια ωρα ακριβως...μιας και θα φυγεις θα την δω τωρα και μετα θα παω στο thread...παντως αυτη η ταινια βρηκε κι εμενα κατα επι το πλειστον αρα δεν θα εχω αντιπαραθεσεις(ελπιζω) στο thread!!
Αυτα,εχω παλι 1-2 πραγματα να σου πω msn,αλλα μην χαλιεσαι,οποτε προλαβεις εχουμε χρονο,κι αυριο αν θες...
Τα λεμε λοιπον,Kisa Kisa!!!:hihi2:
EDIT:Η εξεταση ολα καλα??
Jul 03 2008 18:47
iristella → Zoro
oi τι γινεται? Μπηκα και βγαινω αμεσως γιατι πνιγομαι στο διαβασμα....... Ολα καλα??? Νομιζω στο Dn group χρειαζονται τα φωτα σου για την τριτη ταινια.....αυτα απο μενα...πω πω κομματια ειμαι απο την κουραση..
Jul 03 2008 18:44
Konata → cheery girl!
Βασικά μία χαρά είσαι! :bath: (αν και είναι "za" αντί για "sa" νομίζω...:hmmm:)
Jul 03 2008 18:29
Zoro → GkLoc
Το site με τα fanart το θες να ανεβασεις καμια εικονα στο group??
Εγω τελειωσα δεν μου χωρανε αλλες,αλλα αυτο το site ηταν γεματο fan art,ολα πολυ καλα και θα βαλουν κι αλλα στο μελλον...απλα προσεχε μην βαλεις καμια που ηδη εχω βαλει...το θες λοιπον?
(PS:Η 1η εικονα του group που εβαλα τωρα,ξερεις ποιος ειναι ο Jinbe?)
Jul 03 2008 18:27
louna22 → Animefrick
Μάγδα μου να είσαι καλά!!!!Ευχαριστώ πάρα πάρα.....πάρα πολύ!!!!!
Jul 03 2008 18:11
Animefrick → Neochaos
παρέλαβα σήμερα τα ντιβιντί φιναλ φάντασυ! δεν υπήρξε πρόβλημα στο ντιβιντι που υποτιθετε ότι ήταν χαλασμένο μια χαρά παίζει!... και πάλι χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!
Jul 03 2008 18:09
Animefrick → louna22
λοιπόν τριανταφυλλια μου σου εστειλα σήμερα τα dvd που μου είχες στείλει να σου αντιγράψω.. ευκαιρία ήταν σήμερα μιας και πήγα ταχυδρομείο.. ελπίζω να φτάσουνε σωα!
Jul 03 2008 18:06
Tamaki → Megi ♥
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/175316.jpg[/IMG]
Jul 03 2008 18:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed