Community Status Updates
Matsu → tsintori
To avatar μου ειναι απο το character sheet της Matsu απο το παιχνιδι Sengoku basara 2 απ'οπου προερχεται και το ψευδωνυμο..!!
Οταν ελευθερωθει λιγο ο χρονος μου, θα μαζευτουμε με τις αλλες τις κοκωνες να κανουμε το επομενο κεηκ..
Jul 04 2008 01:47
iristella → Zoro
Φυσικα και το ειδα....και σου απαντησα οτι σκεφτηκα και Plan b......ναι το πολυ μεχρι δεκεμβρη και τελειωσα...Οχι ρε γιατι να φυγω απο το forum?? Εδω θα μεινω για να σας τρομοκρατω.... Αντε φευγω τωρα (για αλλη μια φορα καλη νυχτα)!!! ΒΒ
Jul 04 2008 00:47
Zoro → iristella
Btw,στο L group το τελευταιο μου μυνημα ειχε και secret....ελπιζω να το δες!!
Δλδ οταν λες να τελειωσεις φετος εννοουσες σεπτεμβρη??Και αν καθυστερησεις το πολυ ποσο θα σου παει??(δεκεμβρη ξερω γω??)
Τελος,αν τελειωνεις φετος ελπιζω να μην σε χασουμε απο forum/group....θα πεσει η ποιοτητα του φορουμ!!
Sorry που ρωταω κι αλλα,τα βαλα και για να τα θυμαμαι αυριο αν ειναι...αν δεν μπορεις/θες να απαντησεις τωρα τα λεμε αυριο απο msn....
OK??Τα λεμε!!:bye2:
Jul 04 2008 00:44
iristella → Zoro
Kανονικα φετος απολυομαι...εννοω παιρνω πτυχιο αλλα αν μου το κανουν ετσι και χανω αδικα μαθηματα δεν βλεπω προκοπη. Το αλλο το μαθημα θα το δωσω σεπτεμβρη αλλα το κακο ειναι οτι δεν ειναι μονο του....Εχω και αλλα...Και θελω να απρω και κανα καλο βαθμο.....Tεσπα τα λεμε απο αυριο....Παω να την πεσω τωρα,,,,,καλη συνεχεια ευχομαι.......
Jul 04 2008 00:30
Ptomahawk → BarbasSs
Δυστηχώς, αν τα αφήσω μακριά θα έχω μια φόλα στη μέση σε 2 χρόνια...
Jul 04 2008 00:29
Zoro → iristella
[παλι καλα που δεν ειμαι εγω η αιτια δλδ!!:nanana:]
Καλα και τωρα το αλλο μαθημα μπορεις να το δωσεις σεπτεμβρη ή το χασες μεχρι την επομενη εξεταστικη??
Btw,ποσα χρονια θες περιπου για να τελειωσεις μιας και τα λεμε??(εγω πανω κατω 3,αλλα μ'αρεσει η φοτιτηκη ζωη,η εξεταστικη μονο ειναι ξενερα...μακαρι να κρατουσε κι αλλο)
Εχω λοιπον να σου πω μερικα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα αυριο στο msn...αφορουν και αρκετα την συμμαχια μας!!!:kill4u:
Τα λεμε,καλη επιτυχια αυριο!!
Ξεκουρασου,ονειρα [B]γλυκα του L[/B],και ο Marimo θα σε προσεχει αρα μην ανυσηχεις!!:hero:
Τα λεμε συντομα!!:byejg9:
Jul 04 2008 00:14
BarbasSs → Ptomahawk
θα πας για κουρεμα ακουσα...
δεν πιστεβω να τα κοψεις κοψεις κοντα εεεεεεεεεεεεεεεεε
Jul 04 2008 00:06
iristella → Zoro
OK εγινε...... Αυριο απογευματακι προς βραδακι μαλλον.....
εκνευριστηκα γιατι εχουν αλλαξει το προγραμμα της εξεταστικης μου απροειδοποιητα 4 φορες και μολις εμαθα οτι εχασα ενα μαθημα.... και δεν ειναι το πρωτο που χανω ετσι σε αυτην την εξεταστκη....Μας εχουνε γ....ει κυριολεκτικα (φουρκα mode / on)
Jul 04 2008 00:04
Zoro → iristella
Κι εγω για να ευθυμησω εμπαινα και χαιρομαι αν τα καταφεραμε με σενα!!^^
Το ζεσταινομαι το καταλαβαινω,το εκνευριζομαι ομως??
[με ποιον κακομοιρο??XD]
Περνα να χαιρετησεις μετα...αυριο οταν τελειωσεις και ξεκινησει ο πολεμος μπεκα και msn να σου πω 2-3 πραγματα!!
(παλι τπτ το φοβερο μην νομιζεις,απλα αυτη την φορα εγω πρεπει να στο πω,δεν ειναι ερωτηση...)
Jul 03 2008 23:58
iristella → Zoro
Οπου να ναι παω και εγω σιγα σιγα.....Γι αυτο μπηκα για να πουμε καμια τρελα να ευθυμησω και λιγο...... Δεν βλεπω μπροστα μου τωρα...και ζεσταινομαι και εχω εκνευριστει...
Jul 03 2008 23:47
Zoro → iristella
Ειπα κι εγω,μην μαλωσουμε γι αυτο!!
Poor iri-chan,σε νιωθω πολυ,κι εγω ετσι ημουν πριν μερικες μερες και ετσι θα ξαναειμαι συντομα!!:(
Παντως βλεπω οτι την ορεξη στο group την εχεις!!
Ειναι απλα που δεν ακους την συμβουλη μου...get some zzzzs girl!!!
Να σε φυλαξω εγω το βραδυ,μιας και μπορω,για να επανορθωσω??
Jul 03 2008 23:43
iristella → Zoro
Δεν τα πηρα....Απλα ειμαι απιστευτα κουρασμενη και depressed....... Η δαιμονικη αυρα παντα υπαρχει......Δεν ειναι σημερινο φαινομενο..
Jul 03 2008 23:38
Zoro → koukouroukou
Καλα απο 2 πμ τα κανες 3??:hihi2:
Με νικησες,για σημερα σου βγαζω το καπελο!!XD
Παντως πολυ ενδιαφεροντα αυτα που μου πες...πραγματικα χαιρομαι που ανταλλαξαμε την κουβεντα!!
Εχω πολλα να απαντησω αλλα λιγο χρονο...θα τα απαντησω αυτες τις μερες...
Χαρηκα πολυ που γνωρηστικαμε,μεσα σε λιγες ωρες αλλαξες αρκετα πραγματα μεσα μου!!(αν και μικρα,αυτο δεν γινετε καθε μερα ομως!!)
Καλα να περασεις στην εκδρομη,τα λεμε!!:byejg9:
Jul 03 2008 23:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed