Community Status Updates
QueenofHearts → Erisadesu
Καλά ειμαι καλή μου! όπως βλέπεις είμαι και λίγο active στο forum αυτές τις μέρες!!
Εσύ πως τα περνάς;
Jul 04 2008 09:52
iristella → Zoro
Δινω μετα τις 2 και ειναι προφορικο,,,, Εν τω μεταξυ ειμαι κομματια .....και δεν μπορω να κουνησω τα ποδια μου...Δεν ειμαι καλα πραγματικα.....Να δω πως θα κατεβω σχολη. Κοιμηθηκα απο τις 2 εως τις 4,45 με διαλειμματα γιατι το γατι μου ειχε ορεξεις. Το βραδυ θα με δειτε.... Και μετα δινω τελευταιο στις 8. Μαλλον θα ποσταρω και στο fan art thread μου αποψε. Εχω κανα δυο ετοιμα και μολις μου ηρθε και μια φανταστικη ιδεα για ενα τριτο.....το οποιο μαλλον θα ειναι πολυ περιεργο.....
Aπαντησεις σε ΥΓ
ΥΓ 1 ...Ναι
ΥΓ 2 Εννοειται....
Jul 04 2008 09:47
Zoro → iristella
Οπ να τι και η αλλη η καμενη!!!
Ειχα τοσα πολλα πιο ενδιαφεροντα πραγματα να κανω(ειχα να στειλω μερικα πμ+να τελειωσω την ταινια+να γραψω το σχολιο)που δεν κοιμηθηκα!!:P
Και μαλλον και τωρα δεν θα κοιμηθω αμεσως,δεν πολυνυσταζω!!(L-style!!)
(τι ωραια που ειναι να χεις λιγο διαβασμα καθημερινα παντως...συντομα ξεκιναει κολαση για μενα!!)
Ναι,μια φορα που την μισησα τελειως την 3η ταινια(ωρες ωρες γελουσα απο τις ερμηνειες..και η ιστορια ηταν ενα τπτ,κανενα νοημα/εξυπναδα απο τις αλλες)θα χε πολυ πλακα να αλλαξουμε ρολους και να μου λεει οτι ηταν πολυ καλη!!XD
Αλλα κι εσυ δεν πας πισω!!σε ειδα πριν 2-3 ωρες μεσα αν και βγηκες αμεσως και να σαι παλι...τελικα κοιμηθηκες καθολου??
Τι ωρα γραφεις?Παλι 12??
Αυτα,δλδ αφου τελειωσεις θα σε δουμε στο group/forum το βραδυ??
Μετα ποτε ξαναεχεις??
[B] ΥΓ:[/B]Τι λες θα την δεις την 3η ταινια μονο και μονο για τον (kawai) L οταν ερθει η στιγμη να δεις και τις αλλες???
[B]ΥΓ2:[/B]Τα spoilers της ταινιας τα διαβασες να υποθεσω??XDXD
Jul 04 2008 09:42
iristella → Zoro
Μπηκα για λιγο και ειδα το review σου στο DN thread.....Ενα πραγμα θελω μονο..... Να την δει ο Kenny την ταινια και να του αρεσει.....Να αρχισει επιπλεον σετακι απο σεντονοποσταρισματα μετα οπου θα εχετε ανταλλαξει ρολους....... ΑΑΑΧ αυτο να δω μονο θελω και τι στον κοσμο....XDDDDDDDDDD
Jul 04 2008 09:35
Jiraiya → Tamaki
:hahaha:
Την άλλη φορά το αυτόγραφο θα είναι κανονική φωτογραφία για να μη μπερδευτείς.Απλά χτες μου είχαν τελειώσει:orly:
Jul 04 2008 09:28
Konata → psofia
όλα καλά εκεί; μας έχει φάει η ******* τελευταία μου φαίνεται... :S
Jul 04 2008 09:25
Melkor → Phantom Duck
καλημερα παπιε. δες λιγο σε παρακαλω στα groups, δημιουργηθηκε καποιο χτες που ηδη υπαρχει με αλλο ονομα
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=31[/url]
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=77[/url]
Jul 04 2008 09:22
JoHnAroC
ναι ευχαριστω πολυυυυ θα κατσω τωρα απο τις 18 του μηνα να ξεσκιστω να τα ανεβασω 18 αυγουστου
φιλιαααα
Jul 04 2008 04:46
Zoro → JoHnAroC
Whoa,πολυ φαντασια βλεπω!!!:oo:
Ωραιος,καλες φαινονται οι ιδεες σου,θα τσεκαρω σιγουρα το thread σου αυριο!!
Πιο πολυ απ ολους μ'αρεσε ο Yellow Virus,πολυ πρωτοτυπο ονομα!!
[αναρωτιεμαι πως θα ναι ο χαρακτηρας!!:orly:]
Ναι να κανεις πολλ και ελα πες το μου μηπως και δεν το δω να ψηφισω κι εγω!!
Καλη Συνεχεια,εχω ακομη την ιδια περιεργεια για το manga σου που σου λεγα και στην αρχη!!^^
Jul 04 2008 04:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed