Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tamaki → somnium

more spam! :) [IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/NGE09.jpg[/IMG]
Jul 04 2008 12:08
Photo

amaya3 → Adventurer

i like that "συναδελφισσα" αν και at the same time μου θυμιζει οτι πρεπει ν'αρχισω το διαβασμα για Σεπτεμβρη(κλαψ)...Χαλκιδικη θα παω να παριστανω το δελφινι:drink:arigatou again:) εσυ θα πας πουθενα;
Jul 04 2008 11:57
Photo

Radagast → Leon

Χρόνια Πολλά man.
Jul 04 2008 11:37
Photo

Radagast → gpanos

Χρόνια Πολλά τρελέ αν και λίγο καθυστερημένα :S
Jul 04 2008 11:37
Photo

Konata → Judge Dredd

You both rule. OK? :S.... Αυτά τα παιδιά..... BTW απίθανο signature picture :)
Jul 04 2008 10:57
Photo

QueenofHearts → Erisadesu

Τελειώνω! Τελειώνω! Halleluja! Καλέ τι να γυρίσω? στην εξωτική Αγγλία είμαι!
Jul 04 2008 10:22
Photo

iristella → Zoro

Μπες MSN
Jul 04 2008 10:20
Photo

Erisadesu → QueenofHearts

panta na eisai :) ti egine me tis spoudes? girises monima twra?
Jul 04 2008 10:19
Photo

Konata → Tamaki

Πρέπει να μου μάθεις κάπια στιγμή να σπαμάρω και εγώ με εικονίτσες :)
Jul 04 2008 10:17
Photo

Zoro → iristella

Εχμ,με μπερδεψες λιγο με το τελευταιο vm...ποιον λες οτι παρεξηγηθηκε με το θεμα?? Μετα... 1)2 Μωρα?...makes ero-thoughts...[xD] 2)Και τελικα θα το κανει η φιλη σου το tatoo?? 3)shoujo??
Jul 04 2008 10:14
Photo

Zoro → iristella

Και στο One Piece group το σκεπτικο τελικα θα το αποκαλυψεις??:hiding_something: [καλα τι προκατοχος και τριχες...εκεινος ηταν μεν εξυπνος αλλα δεν ειχε πολυ εξωτερικο καμουφλαζ εκτος απ αυτο του καλου φοιτητη...εσυ ενω εχεις την διαβολικοτητα του,την εξυπναδα του L και Kisa Kisa καμουφλαζ(XD)+αρκετους πιστους-M is the first!!...δεν προκειτε να σε πιασει κανεις ποτε μου φαινετε!!!]..[COLOR=White]o ichi-san εμεινε να αποφασισουμε τι θα κανουμε...και ο δουλης-kun βεβαια,αυτες οι dragon balls θελουν ξεφορτωμα!![/COLOR]
Jul 04 2008 10:12
Photo

iristella → Zoro

Γιατι σου ειπε οτι παρεξηγηθηκε?? Μα αδικο ειχα με τοσα που εχω τραβηξει σε αυτο το θεμα??????? Οσο για τα fan art τα 2 ειναι τα μωρα μου το 3ο ενα τατουαζ που ειχα ετοιμασει για μια φιλη μου και το τριτο ενα αγορακι ειναι παλι αλλα σε τελειως αλλο στυλακι απο αποψη τεχνικης (shoujo style)
Jul 04 2008 10:08
Photo

iristella → Zoro

ναι μεσα επεσες περιπου.... Κοιτα εχω γνωστους πολλους στα χανια οποτε αν του ξεφυγουν κανα δυο λεπτομερειες ακομη... Αλλα κριμα που ειναι μακρια....I wanted to take care of it personally..... και οταν λεω αυτο εννοω οτι σε αντιθεση με τον προκατοχο εχω και αλλες πιο διασκεδαστικες εναλλακτικες απο το τετραδιακι (επιτιμο μελος του EKMEK βλεπεις)
Jul 04 2008 10:05
Photo

Zoro → iristella

Btw στο L group πετυχα την απαντηση στον δουλη ή επεσα εξω απο το σχεδιο σου??:? (εχω πολυ περιεργεια να δω και τα fan art σου απ οσα μου λες...τι θα ναι τι θα ναι??!!!XDXD) Καλα τον GK μολις ειδες οτι ειδε 10 επεισοδια naruto αμεσως να του την πεις παντως!!XD
Jul 04 2008 10:03
Photo

Zoro → iristella

Πω πω δλδ αυριο θα κοιμασαι ολη την ημερα να υποθεσω δλδ??[marimo-iri-chan!!]XD Πολυ γατοφιλη βλεπω παντως,απ οσο καταλαβα τον κρατας στο σπιτι/δωματιο μεσα!! (τελικα στην φωτογραφια δεν τον ειχες την αλλη φορα!!) Κι εγω αρκετα γατοφιλος,αν και μες στο σπιτι δεν τους μπορω... Τεσπα,καλο κουραγιο λοιπον!! Θα ναι λιγο κουραση η μερα σου απ οσο φανταζομαι αλλα ως Φωτεινουλα θα χεις περασει και χειροτερα φανταζομαι!! Ουτος η αλλος μην ξεχνας...public space,ολα τα ονοματα και φατσες οσων σου την σπανε παιρνονται πολυ ευκολα και χωρις κοπο...οτι πρεπει!! [αρκει να ειναι καποιος/α που δεν γνωριζες καλα και εγινε η δουλεια!!XD] Τα λεμε το βραδυ λοιπον...can't wait for the fun!!(ξερεις οτι παντα την φερνεις!!) (ΥΓ:Οχι που δεν θα διαβαζες τα spoilers!!!XD)
Jul 04 2008 09:57