Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Δεν εχω φτασει ακομα εκει,ειμαι στο 25,Σημερα Δεν Προλαβα...... Γιατι τι θες να πεις,Οτι Ο Usopp Δεν ηταν Παντα Αντρας??????? ωραια συγκροτημα οι Rammstei,Θα Το ακουσω,και Μαλλον Θα Το Βαλω,Thanks Marimo!!!!! Και Αντε,επιδη μου εσπασες τα νευρα,CAPTAIN USOPP,Will be back!!!!!
Jul 04 2008 23:04
Photo

Zoro → ichigo13

Ichi-niisan καιρο ειχαμε να τα πουμε!!! Δυστυχως τελειωνω 22 ιουλιου τελικα,παιζει να μαι απο τους λιγους..:( Αλλα αυτη την περιοδο τελειωσα προσφατα απο μια δυσκολη εξεταση και ειμαι πιο ελευθερος,απλως κατα τις 17 του μηνος θα μετακομισω σε αλλο σπιτι και δεν θα χω ιντερνετ για καμια 10αρια μερες:( Αρα θα χαθουμε για λιγο...γι αυτο χαιρομαι ολο τον χρονο που μπορω τωρα..μετα με περιμενει κολαση..διαβασμα,no net,no κλιματιστικο,αστα!! Btw το manga του ΟP ακουσα τα σπαει αυτη την περιοδο ε?? [αλλα εγω αντεχω!!θα τα δω στο ανιμε!!] Εσυ τι λεει,εισαι ακομη διακοπες με τους δικους σου ή τελος?? Berserk(επρεπε να ρωτησω!!:hehehe:)πως παει??
Jul 04 2008 23:02
Photo

Zoro → GkLoc

Τυχερος εισαι,εχω ηδη ενα ετοιμο και μαλιστα το ακουω αυτη την ακριβη στιγμη!!:hahaha: Το κατεβασα πριν κανα μηνα που πορωθηκα με το παιχνιδι και ακομη το ακουω!! Λεγετε Mein Hertz Brennt των Rammstein συγκροτημα...ειχαν φτιαξει και amv με το παιχνιδι στο youtube και εκει το ακουσα!! Που εχεις φτασει ειπαμε στην σειρα??Γιατι εχει spoilers... Οπου κι αν εισαι,αν περασες τα vol.28-29 δεν εχεις προβλημα,αν θες δες το,πολυ καλο τραγουδακι και ταιριαζει πολυ με το παιχνιδι...[URL="http://youtube.com/watch?v=eHmb75X4V9Y"]ΕΔΩ[/URL] Αν δεν εχεις φτασει εκει κατεβασε κατευθειαν το τραγουδι... Πες μου τι θα κανεις:P Btw,o usopp στο ανιμε διαλαει αυτη την στιγμη,εκανε μια πολυ καλη μαχη...εγινε πιο πολυ αντρας,αν και λιγο.. Ισως ηρθε η ωρα να επιστρεψεις!!!:P [στην πλακα ολα αυτα,οτι θες κρατα!!]
Jul 04 2008 22:57
Photo

ichigo13 → Zoro

Πως πάει ρε φίλε καλά?Πως πάει η εξεταστική?
Jul 04 2008 22:53
Photo

GkLoc → Zoro

Λοιπον Zoro,Ετοιμαζω ενα βιντεακι με Berserk!!YEAAAAAH!!!! Θα βαλω τα πρωτα 10 επεισοδια,Πες Μου ενα καλο τραγουδακι,Που Θα Πηγαινει και με τον Gutts,Ωστε να βαλω,Please help
Jul 04 2008 22:52
Photo

red pyramid → Dante80

*Αλλά η μαγκιά είναι να βρείς ποιο είναι δικό μου* is tha that a challenge :P? and what's on the line? :P and also, welcome back, we really miseed ya :) ;)
Jul 04 2008 22:25
Photo

red pyramid → Animefrick

Μου έφτασε η αλυσίδα. Θα σου έλεγα πόσο γαμάτη είναι, αλλά δεν περιγράφεται με λόγια :P thank ya so much [IMG]http://tn3-1.deviantart.com/fs11/300W/i/2006/177/4/2/Shuichi_Shindou_by_Yokisho.jpg[/IMG]
Jul 04 2008 22:11
Photo

Dante80

Ναι μωρέ, να σπάσει η μονοτονία....XD
Jul 04 2008 22:05
Photo

Zoro → trynksssj2

Βασικα τωρα το σκεφτηκα!!:P Καθε φορα που εχω νεο notification παει κανονικα στο 2,3 κλπ,αρα ουσιαστικα πρεπει απλως να αγνοω το 1!!Και ετσι ξερω ποτε εχω νεα μυνηματα κλπ...(οταν ειναι πανω απο 1 Notification δλδ..) Δες αν γινετε να το φτιαξεις αλλα αν δεν γινετε δεν πειραζει,λειτουργει κι ετσι....αν ειναι να παθει κατι το προφιλ μου και να χασω τπτ(pms κλπ) καλυτερα να μεινει ετσι... ^^
Jul 04 2008 21:26
Photo

Angelbless → Anelis

ναι το vampire Knight εννοούσα
Jul 04 2008 20:12
Photo

Zoro → trynksssj2

Τελικα το 1ο πμ που ειδες ηταν το 2ο με την σειρα,αρα νομιζω δεν περιμενεις κατι αλλο απο πμ,ε?:P Οι εικονες ειναι στο αλλο πμ... Οπως ειδες δεν εχω unread visitor messages αλλα μου μενει σταθερο στο 1,ακομη κι αν δεχτω κι αλλη ειδοποιηση,παει στο 2 και μετα παλι 1...σημερα το παθα,δεν ξερω κι εγω πως...
Jul 04 2008 19:10
Photo

gpanos

Ευχαριστώ Rad φίλε, Οι ευχές δεν είναι ποτέ καθυστερημένες και είναι πάντα καλοδεχούμενες ;)
Jul 04 2008 17:48
Photo

etellen

Καταρ5χιν ειμαι στην Αθηνα. Μενω στα Σουρμενα που ειναι το κατεξοχίν Ποντιακό γκέτο οπότε δεν εχω και πολλα πολλα με το Βορρά. Ο συλλογος που ειμαι (Ενωση Ποντίων Σουρμένων, λεγεται) εχει γυρισει Ελλάδα και εξωτερικό αλλα δεν πολυ ακολουθω. Εχω ανεβει στη Σουμελα πριν αρκετα χρόνια.
Jul 04 2008 17:31
Photo

Adventurer → amaya3

Κι εγω καλο θα ηταν να ανοιξω κανα βιβλιο για τον Σεπτεμβρη, αλλα με τετοια ζεστη με βλεπω να ανοιγω για Γεναρη :hahaha: Σε ζηλευω γιατι Χαλκιδικη εχει εξαισιες παραλιες! Εγω οπως καθε χρονο κανονισα με δυο διαφορετικες παρεες να παω και ακυρωθηκε και με τις δυο. Το εχω αχτι μια φορα να παω διακοπες με φιλους μου κι εγω, τοσα πολλα ζηταω;:emptyonexg1:
Jul 04 2008 17:18
Photo

Erisadesu → etellen

ela ela omologiseta ola se pio sillogo eisoun? eisai akomi ? sto sinapantima stin panagia soumela pate? i pigainete sto festival xorwn?
Jul 04 2008 17:10