Jump to content

Community Status Updates

Photo

JoHnAroC → Zoro

μικρε ζορο ανεβασα εικονες πανε κανε κομμεντ <3
Jul 05 2008 01:44
Photo

JoHnAroC → psofia

και ΧΡΟΝΙΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ΜΙΡΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να τα χιλιασεις-εκατοστησεις εστω... και σαν δωρακι σου ανεβασα 5 σχεδια να τα χαρεις ΠΑΝΕ ΣτΟ ΤΟΠΙΚ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝ ΑΡΤ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΜΜΕΝΤ
Jul 05 2008 01:39
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

pooo eisai pl kakos telika... kala 8a alla3w..
Jul 05 2008 00:50
Photo

psofia → skyrios

Tα σπάσατε παίδες!!! Eπίσης, έχουμε έναν κοινό γνωστό από ότι έμαθα...
Jul 05 2008 00:49
Photo

GkLoc → Zoro

Good To be Back!!! Its Time For The Manky GkLopp To Rise Again!!!
Jul 05 2008 00:44
Photo

Zoro → GkLoc

Welcome Back Proud Warrior of the Sea!!! Let Me Cheer for You... Usoppppp....aaAAAaaAAaAAAaaAAAaaAaaAaaAAaAAaaa XDXD
Jul 05 2008 00:43
Photo

Zoro → ichigo13

Πολυ αργα,τα χω ηδη κατεβασει ολα+το extra και τα περασα σε DVD...ακουσα κι εγω οτι ειναι πολυ καλο...και φυσικα....--->rmvb ftw!!!:lol:
Jul 05 2008 00:33
Photo

ichigo13 → Zoro

Εγώ έχω δει μέχρι το 13 και φυσικά είναι πολλύ καλό! Καμιά σχέση με death note,πολλύ πιο καλό και πολλύ πιο σοβαρό! Α..επίσης αν το αρχίσεις να το κατεβάσεις απ'εδώ από το anime.gr downoads θα σου κατέβει πολλύ γρήγορα!
Jul 05 2008 00:31
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Nαι,Μονο που αλλο ειναι να εισαι εσυ μονη σου,και αλλο με........(No comments)
Jul 05 2008 00:28
Photo

Zoro → ichigo13

Btw σκεφτομαι να ξεκινησω monster αυτες τις μερες που ειμαι πιο ελευθερος...το χω ηδη ετοιμο...χρονο θελω μονο... Αντε να πορωθω κι εγω!!!Εσυ ποσο ειδες??
Jul 05 2008 00:28
Photo

Zoro → zade

Χμμμ,10 comments εχω και μονο 2 παιδια μου αφησαν ονομα στο comment... Τεσπα ας μην μαλωνουμε ομως,αφου τωρα εμαθα οτι εισαι ενας απ αυτους!! Στοιχημα οτι εσυ μου γραψες το commment με τον υπερτατο Steve ε??(ελπιζω!!) Σου αφησα κι εγω λοιπον...συνηθως ξεχνιεμαι με τα rep γι αυτο δεν αφηνω αλλα μιας και εχω δει πολλα καλα ποστς σου θα το θυμιθω στο μελλον!! ΟΚ?Αυτα λοιπον,τα λεμε anti-armer!!!:byejg9:
Jul 05 2008 00:25
Photo

zade → Zoro

Νομίζω σου το αφήνω το όνομα μου . Μπορεί όμως και να ξεχνάω καμιά φορά . Για κοίτα το. Παντως σου δίνω ρεπ όποτε μπορω.
Jul 05 2008 00:20
Photo

JoHnAroC → psofia

cause life is not only non-serious/ η φυσικη ισοροπια του αστειου-εκφυλου-μαλακιας με το σοβαρο ειναι λεπτη γραμμη...για μενα το να μαλακιζομαι ετσι συνεχεια δν μ λεει κατι-αλλοι το παρεξηγουν ομως το να λενε για drugs που ειναι ευκολα σε προσβαση...εε οκ παραπαει μαρεσει να κραζω να χωνω να κανω τους αλλους να αποκτουν ψυχολογικα,αλλα τα ναρκωτικα πανε πολυ ------------------------------ και επειδη βαριεμαι να μαλακιστω εδω-μαλακιζομαι κυριως facebook και περα απο το λαπτοπ
Jul 05 2008 00:19
Photo

Zoro → zade

Σοβαρα??Αν δεν μου αφηνεις το ονομα σου δεν μπορω να το ξερω!!! Τεσπα,ηταν οντως καλο και τ'αξιζε...παω τωρα!!!;)
Jul 05 2008 00:18
Photo

zade → Zoro

αα ευχαριστώ ρε . Δώσε μου και rep αν θέλεις . [Παραπονιάρης mode on ] εγώ παντα σου δίνω [παραπονιάρης mode off]
Jul 05 2008 00:18