Community Status Updates
gpanos → Radagast
Καλά εγώ απάντησα στο δικό μου profile και νόμιζα ότι εμφανίζεται αυτόματα και στο δικό σου.
Στις 3 Ιουλίου λοιπόν έγραψα:
Ευχαριστώ Rad φίλε,
Οι ευχές δεν είναι ποτέ καθυστερημένες και είναι πάντα καλοδεχούμενες ;)
Jul 06 2008 13:31
gpanos → Cassiel
Καλά εγώ απάντησα στο δικό μου profile και νόμιζα ότι εμφανίζεται αυτόματα και στο δικό σου.
Γεια σου ρε φίλε Cas, ευχαριστώ πολύ ;)
Υγεία, χαρά, αγάπη και....ξέρεις εσύ τι άλλο εύχομαι και σε εσένα!
Jul 06 2008 13:30
gpanos → Dante80
Ευχαριστώ φίλε, εύχομαι σε όλους μας υγεία και χαρά :D
Jul 06 2008 13:29
iristella → tsintori
[URL="http://www.animemedia.com"]www.animemedia.com[/URL] τα βαζει με υποτιτλους με το που βγαινουν.
kai [URL="http://www.veoh.com"]www.veoh.com[/URL] στο veoh καλο ειναι να βαλεις καιτο veoh tv. κατεβαινει αμεσως δεν πιανει χωρο και μπορεις να κανεις download με πολυ υψηλες ταχυτητες στα επεισοδια που θα βρισκεις (εμενα πχ ενα 25 λεπτο με 2mbps μου κατεβαινει σε 10 λεπτα)
Jul 06 2008 13:28
gpanos
Ρεεεεε σε φωτογραφίες αναφέρομαι :P. Έχει κάνα 2 που με ενδιαφέρουν.... you know ;)
Jul 06 2008 13:26
Melkor → gpanos
ρε ασε τα σαπια. εγω δλδ τι πρεπει να καταλαβω απ οτην φραση " ειμαι σιγουρος οτι θα καταφερεις να μας τις ανεβασεις", ασχετα αν εσυ αναφερεσαι πιθανοτατα σε φωτογραφιες. μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινεια
Jul 06 2008 13:25
tsintori → iristella
Nα σου πω. Επειδή κατεβαίνει απίστευτα αργά ξέρεις κανένα site για να το δω online με καλή ποιότητα;
Jul 06 2008 12:39
Cassiel → Zoro
Έχω ένα σωρό να δω και ξέρω πια θα μου αρέσουν λογικά.Μόνο που δεν έχω χρόνο και με 4,5 Terrabyte συλλογή και άλλα τόσα σχεδόν από Games ε τι να επιλέξεις δηλαδή.Κατάντησα να είμαι απλά συλλέκτης XD.Τώρα μην μου λες για manga:P.Αυτά και αν τρώνε χρόνο.
Jul 06 2008 12:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed