Community Status Updates
Adventurer → GkLoc
Για να αλλαξεις username το ζητας απο καποιον admin, αλλα δε συνισταται γιατι ειναι μπελας, μονο αμα εισαι σιγουρος οτι θελεις να το αλλαξεις μια για παντα :nosey:
Jul 09 2008 02:32
iristella → Zoro
Ποτε εγινε ο Naruto σοβαρος και δεν πηρα χαμπαρι GKLoc kun???? Aπλα απο Ultra super baka mode, Κατεβαινει στο απλο (αν και παραμενει adorable)..... O Sasuke απο την αλλη ,,,και ψηλωνει....και γινεται τελειως badass και γενικοτερα αναπτυσσεται ομαλοτατα.... Αντε να μην τον σποιλεριασουμε πιο πολυ τον zoro τωρα που εχει πορωθει....... Να μπει και στο επομενο arc να παθει απανωτα nosebleeds με την τροπη που θα παρει η υποθεση (Not the ero way)......
Jul 09 2008 02:11
GkLoc → Zoro
XAAX,Mην Με Κανεις Τωρα Να Νωσταλγω Τον CAPTAIN GkLopp,SanjiK Is Here!!!
O Sasuke 2os????
E,ΟΧΙ,Το Ξεφτυλισαμε(Να Σου Σπασω Λιγο Τα Νευρα)
Α,Κατσε Και Να Σου Πω Κατι.....
Τελικα Στο Τελος Ο Naruto θα Γινει Ψηλος Και Σοβαρος,(Αληθεια)Το Shippuden Ειναι Οπως Στο Dragonball Z, To GT!
Dont Waste Your Time With 200kati Episodes Of These...............................
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ!!!
Αλλιως.........I Have A 5 Ton Hammer Waiting For you!!!
Jul 09 2008 02:02
Zoro → GkLoc
Δες και τι εγραψε η iri στο προφιλ μου!!!:hihi2:
[B]EDIT:[/B]Δες ξανα!!!!
Jul 09 2008 01:56
Zoro → GkLoc
"Σου Φυμιζει ο sasuke τον Zoro,ΗΟW DARE YOU!!!!!
How dare you disrespect our lovely marimo like that!?!?!?!"
Ρε ο Zoro μ'αρεσει πιο πολυ,απλως σε αντισοιχια με την ομαδα του Naruto μου φαινετε ο πιο κοντινος!!!
Δεν προκειτε να βαλω avatar του,ειπαμε δεν μ'αρεσει τοσο πολυ!!:P
"Φαση Εχει Που Ο Zoro Ειναι Πρωτος Στο "Αγαπημενος σας Χαρακτηρας"Και Ο Sasuke Πρωτος Στο "Ο Πιο Μισητος Xαρακτηρας"ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ"
Nαι αλλα στο "αγαπημενος χαρακτηρας του Ναρουτο" ειναι 2ος ομως:bleh:
Και γενικα μην ανυσηχεις,αρχιζει και μ'αρεσει ειπα αλλα δεν νομιζω να ξεπερασει το OP,οπως και να το κανουμε ομως σε μερικα σημεια ειναι καλυτερo....και αναποδα βεβαια,σε αλλα νικαει το OP!
[GK angry mode active!!]
-NANIII??I'll Use My Special Technique!!
-Usooooppppp~Bring~Back~Zoro~to~One~Piece~Hammer!!!
[usopp hammer,usopp hammer,usopp hammer,usopp wagomu!,usopp hammer]
Αaah,OK Naruto is not Better.....They are Equal!!
NANIII??:burningbe3:
Usopp Hammer!!!
:beaten:
Jul 09 2008 01:54
iristella → Zoro
Θα κανεις τον Sasuke avatar zoro kun?????SUGOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi.................δλδ αν σου αρεσει τοσο απο τωρα μετα τι θα γινει? Ρε συ πιο Narutard και απο μενα θα γινεις σε λιγο. Ετσι ετσι προτιμηση στον Sasuke.......Uchiha powa FTW!!!!!!!!!!!!!!! αν και νομιζω πως ο Kakashi σου ταιριαζει πιο πολυ και αντιστοιχει στον Zoro καλυτερα.......
Παντως να σε πληροφορησω οτι μετα τον Kakashi (για να καταλαβεις τι νικη ειναι αυτο θα σου πω οτι ακομη και εγω που τρελαινομαι για τους Uchihas Kakashi ψηφισα ως favorite) Ο Sasuke ειναι ο πιο δημοφιλης χαρακτηρας ενω ο naruto Που υποτιθεται οτι ειναι και ο πρωταγωνιστης ειναι τριτος και με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους δυο......Eλα να μου κανεις σε λιγο παρεα στο Uchiha group Lol
Jul 09 2008 01:53
red pyramid → Anyparktos
Right on target :P:P:P Καρφώνεται εύκολα ότι και να πεί κανείς :P:P:P
Jul 09 2008 01:30
GkLoc → Zoro
Βασικα Τα Chakras Μου Φυμιζουνε Dragonball,Μονο Για αυτα Μιλουσανε......
Θα αρχισεις Και Bleach???Μπραβο......Εγω Πιο Πολλυ Το Προτιμω Απο Naruto,Αλλα Please Zoro,Dont Make me See U With Sasuke As Avatar!
Επισης......
Σου Φυμιζει ο sasuke τον Zoro,ΗΟW DARE YOU!!!!!
How dare you disrespect our lovely marimo like that!?!?!?!
Φαση Εχει Που Ο Zoro Ειναι Πρωτος Στο "Αγαπημενος σας Χαρακτηρας"Και Ο Sasuke Πρωτος Στο "Ο Πιο Μισητος Xαρακτηρας"ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
Jul 09 2008 01:28
phm → Anyparktos
Μα φυσικά και δεν τα postάρω, αυτά είναι μυστική γνώση, δεν είναι για όλους :hahaha:
Jul 09 2008 01:24
Anyparktos → phm
Lol,οντως παράνοια ηταν!Μην τα ποστάρεις σε thread και ξεφωνηθούμε τελείως ρε!!:P
:kakaka:
Jul 09 2008 01:22
iristella → moutzah3d1n
Xαιρομαι moutzah3d1n kun......Always at your servise ΧDDD... Kαι βλεπω και L fan ετσι ετσι L FTW (αν και ο Light is such a guilty pleasure)...Λοιπον για να μην σου spamarw στο προφιλ και παλι χαρηκα που σου λυθηκε η απορια........hope 2 see u around.....
Jul 09 2008 00:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed