Community Status Updates
Zoro → ichigo13
LoL τι πεταγεται ο GK??
Τεσπα,εγω θα το χα απαντησει με περισσοτερα λογια αλλα ο GK μια χαρα το πε και μου γλιτωσε και γραψιμο....ΟΚ λοιπον το καταλαβες ή εχεις κι αλλη απορια??
Παντως ουσιαστικα ηταν κατι σαν μια παραβολη,ενας διαφορετικος τροπος για να εξηγειτε η ιδια κατασταση...
[oτι ουσιαστικα χωρις να το καταλαβει,ο Griffith αυτο εκανε,μαζεψε θυσιες για το βωμο του ονειρου του...κι ας το καναν με την θεληση τους,ηταν απαραιτητοι για να γινει πραγματικοτητα η φιλοδοξια του αυτη...]
Αν εχεις κι αλλες αποριες πες...:)
Jul 08 2008 22:43
GkLoc → ichigo13
Ichigo,Το Παλατι Συμβολιζε Τον Βασιλεια,Και Το Ονειρο Του Griffith Ηταν Να Γινει Βασιλιας,Και Φυσικα Θυσιες Ηταν Απαραιτητες Για Να Πραγματοπειηθει!!
Jul 08 2008 22:37
GkLoc → Zoro
Eυχαριστω Ρε Zoro,Να Κοιτα Πως Μου βγαζει Το Site μενα!!
[IMG]http://img185.imageshack.us/img185/5277/clipboard01ac3.png[/IMG]
Jul 08 2008 22:35
ichigo13 → Zoro
Zoro προχοράω κι εγώ το manga!Τώρα είμαι στον 14ο τόμο!
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το όνειρο του Griffith με το παλάτι που προσπαθούσε να φτάσει αλλά ήταν μακρυά και του είπαν ότι θα το φτάσει με τα πτώματα των ανθρώπων που σκοτώνει?Τι ακριβώς ήταν αυτό το όνειρο?
Jul 08 2008 22:31
Zoro → GkLoc
Ρε συ φοβερο το videaki!!
Εκανες τελειο mix των σκηνων,μαλιστα επειδη εχει περασει καιρος απο τοτε που το δα,μερικες τις θυμομουν ετσι κι ετσι,ηταν σαν να βλεπω νεα πραγματα σε μερικα σημεια!!(βεβαια θυμομουν τις σκηνες γενικα,απο το manga,απλως με χρωματα μου καναν αλλη εντυπωση)
Οι σκηνες με τα αιματα και οι εναλλαγες Guts-Griffith πολυ καλες,μπραβο σου cook!!
Η μουσικη αρκετα καλη,αν και παλι θα χα περιεργεια να δω πως θα ταιριαζε με το Mein Hetz Brennt,χωρις να ξερω αν θα βγαινε καλο mix...
Τεσπα,εγω φευγω οπου να ναι και θα μπω σε λιγο.....αν εχεις αποριες με το προγραμμα ρωτα και σου απανταω οποτε μπορω...
Τα λεμε!!
Jul 08 2008 22:22
Glastenen → Seraphimon-T.K.
χρόνια πολλά μικρό και με ρέγουλα τα ηλεκτρονικά...
πότε θα παίκχιουμε ναρούτο??? Χ3
Jul 08 2008 22:18
Zoro → GkLoc
Καθως βλεπω το βιντεακι,κατεβασε το irfanview και εγκατεστησε το...μετα αν πας στο options θα δεις λεει capture,το πατας και σου ανοιγει ενα παραθυρο,πατας ΟΚ και μετα πας στην "οθονη" που θες να κανεις "φωτογραφια" και πατας Ctrl+F11(μια φορα) και θα σου αντιγραφει η εικονα,μετα πας Αποθηκευση ως και την αποθηκευεις οπου θες...την ανεβαζεις με imageshack(και τις προσθετεις με την ζωγραφικη μερικα βελακια αν θες να μου δειξεις που ειδες μεγαλες αλλαγες)και μου την στελεις με πμ...
Αυτα,αν εχεις αποριες ρωτα,παω να δω το video σου!
Jul 08 2008 22:12
GkLoc → Zoro
Πλακα Κανεις!!!!!!!!!!!!!!
Στον Υπολογιστη Μου Εχουν Αλλαξει Τα Παντα,Αμα Μου Πεις Πως Μπορω Να Βγαλω ScreenShot Θα Σου Δειξω!!!
Επισης............
Τέλειωσα Το Βιντεακι Με Berserk,Μου Πηρε 3 Μερες(Και Ειδα Και Ολα Τα Επεισοδια)
Μου Βγηκε Πιστευω Παρα Πολλυ Καλα,Και Επισης,Οι Στιχοι Του Τραγουδιου Ταιριαζουν Στην Σχεση Gutts-Griffith!!!
Θα Το Βρεις Εδω:Berserk-[URL="http://www.youtube.com/watch?v=L8Pypcqlg6k"][COLOR=#495590]Awakened Gutts![/COLOR][/URL]
Jul 08 2008 22:07
Zoro → GkLoc
Ρε οι μονες αλλαγες που ειδα ειναι οτι τωρα δεν σου δειχνει τον αριθμο των ποστς στην εικονα του προφιλ,οπως πριν,και οτι στην κεντρικη σελιδα τα recent threads ειναι πανω πανω τωρα,τι αλλες αλλαγες ειχαμε?
Jul 08 2008 21:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed