Community Status Updates
Sparda → Kon_Okami
(Συνεχίζω την κουβέντα περί Kujian)Mα δεν το έχουν τελειώσει. (οι Exiled-Destiny)Και από ότι θυμάμαι σε σκόρπια bots τους που έψαχνα για να κατεβάσω το Genshihen (μάλιστα ήμουν τυχερός γιατί από τη μέρα που σταμάτησα να κατεβάζω το συγκεκριμένο bot έχει εξαφανιστεί) έβρισκα μόνο τα Kujian 05-08 γι'αυτό σου λέω περίμενε να βγάλουν και τα 12 και θα τα βάλλουν και σε bot & σε batch torrent. Αν πάλι επιμένεις και έχεις βρει bot που έχει και τα πρώτα 8 και τα θες αλλά δε σου κατεβαίνουν or sth like it, πες μου μπας και βρούμε τι φταίει^_~
Jul 09 2008 03:47
GkLoc → Zoro
"Θα σ'αρεσει πιο πολυ απο το One Piece να υποθεσω??"
Think Before You Open Your Mouth Marimo!!!!
Nope,Απλως Αναφερα Τα Καλα Σημεια Στο Naruto,Και Επισης Αληθεια Τωρα Εχω Ορεξη να το Δω!!
Jul 09 2008 03:45
Zoro → GkLoc
Τι εγινε GK ,κι εσυ narutard τωρα??
Θα σ'αρεσει πιο πολυ απο το One Piece να υποθεσω??:hihi2:
Jul 09 2008 03:42
iristella → GkLoc
Ναι αυτο ειναι απο τα καλα του Naruto....Οτι περα απο την πλακα εχει και αρκετα λυπητερες σκηνες (τα συνδυαζει ολα) και οτι o Κishimoto δεν δισταζει να ξεκανει ακομη και απο τους πολυ κεντρικους χαρακτηρες οταν το απαιτει η ιστορια (μη χαιρεσαι ομως ο sasuke μια χαρα παραμενει μεχρι στιγμης)...... Ελαχιστοι χαρακτηρες εχουν κυριολεκτικα το unpsofable στο anime αυτο (και οι 2 κακοι btw )
Jul 09 2008 03:40
GkLoc → iristella
Τωρα Που Μιλαμε Για Naruto,Μου Ερχεται Λαχταρα Να Το Δω!...Γενικα,Μαρεσουν Τα Anime Που Οι Χαρακτηρες Μεγαλωνουν,Ωριμαζουν(Πεθαινουν ΜΟΥΧΑΧΑ)Και Το Naruto Ειναι Τετοιο,Οποτε Πολυ Συντομα Πιστευω Θα Το Ξανααρχισω,
Jul 09 2008 03:34
iristella → GkLoc
Nαι παρα πολυ.......
Οντως σε στυλ Shinigami ειναι... Γιατι πολυ απλα το παληκαρι Shinig......ei Και Δερνει!!!:hahaha: (uchiha fanmode active)
Jul 09 2008 03:17
GkLoc → iristella
Αληθεια Σαρεσουν?!?!??!:blingeye2:
Για Να Σε Βοηθησω,Φορουσε Αυτος Που Λεω Ασπρα Ρπυχα Στυλ Kαπως Σαν Του Shinigami!!!Μπορει Να Ειναι Και Γυναικα Δεν Ξερω......:hahaha:
Jul 09 2008 03:14
himawarinosekai → red pyramid
Είναι η Sunako-chan, θρυλική πρωταγωνίστρια του ongoing manga και completed (μάλλον) anime [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4734"]Yamato Nadeshiko Shichi Henge[/URL]. Στο μεγαλύτερο μέρος του άνιμε και του μάνγκα κυκλοφορεί ανάμεσα σε λαμπερά bishounen, έχοντας την chibi μορφή που βλέπεις στην υπογραφή μου. Το άνιμε ειναι κωμωδία και δεν έχω ιδέα αν θα σου αρέσει. :Blissfull:
Jul 09 2008 03:12
iristella → GkLoc
Μηπως ειδες τον αδερφο του και μπερδευτηκες? Γιατι μοιαζουν αρκετα με την διαφορα οτι ο Itachi εχει γραμμουλες κατω απο τα ματια και μακρυ μαλλι....... Αν θες να σου στειλω τις Photos για να σου λυθει η απορια.......
Σου ειπα τι τελειο αvatar και User Pic εχεις βαλει? Πολυ ωραια ειανι....
Jul 09 2008 03:05
GkLoc → iristella
A,Ok,Toτε Καποιον Αλλον Θα Επιασε Το Ματι Μου,.....
Τεσπα,......
Jul 09 2008 03:02
iristella → GkLoc
Οχι μια χαρα ειναι
Ισα ισα ειναι πιο κοντο.... Το στυλακι παραμενει το ιδιο ομως... Ωραιος ειναι και παλι...Μονο τα ρουχα αλλαζουν τελειως
Jul 09 2008 02:58
GkLoc → iristella
Iristella,Ερωτηση,Στο Shippuden,Το Μαλλι Του Ειναι Ακομα Πιο Μεαλο Απο Πριν???
Διοτι Κατι Επιασε Το Ματι Μου......
Jul 09 2008 02:53
iristella → GkLoc
Eλα βρε GK ......μια χαρα ειναι το μαλλι του sasuke......Λεγεται chicken butt haircut το ξερω αλλα τετοιο παληκαρι και με το λεκανακι να τα κουρευε παλι χαρμα θα ητανε
Jul 09 2008 02:43
GkLoc → Zoro
Tι Να ΞαναΔω,Δεν καταλαβα!!!!
Καλα Ενταξει,Με Τετοιο Μαλλι,Οσο Και ΝΑ Θες Να Γινεις Badass Δεν Γινεσαι
Jul 09 2008 02:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed