Community Status Updates
Raven Princess → Melkor
Ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ για τη βοηθεια!!!Και συγγνωμη για τις απλες και χαζες ερωτησεις!!!!
Jul 09 2008 14:57
iristella → tsintori
EIΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤSINTORI??????? να με ξεκανεις θελεις????????? Kαταρχας ουτως η αλλως δεν απλωνω χερι στον kami (bows humbly).... He is the source of my inspiration.... He is what I wanna be when I grow up (and find a friggin dn)...... Δεν λεω ο L ηταν ο ερωτας της ζωης μου αλλα ο Light ειναι ο αλλος μου εαυτος ( 4 διαφορετικα dn character test το δηλωσαν ομοφωνα)
Jul 09 2008 14:57
somnium → Konata
Χαιρετω και ανακοινωνω οτι τα d20 μου ειναι ακονισμενα κι ετοιμα ν' ανταποκριθουν:hahaha:. Επισης, Keroro rules. Yotsuba&!, too. Τα λεμε εκτενως οταν περασω απ' το μαγαζι:)
Jul 09 2008 14:46
Melkor → Raven Princess
αν δεις, και στο quick reply, και στο post reply, εχει ενα εικονιδιο με ενα κιτρινο τριγωνο, που μετα απο 1-2 δευτερολεπτα, εμφαιζετια μισο κεφαλι ( ενα ματι περιπου ) απο πισω. αυτο ειναι το spoiler. τα πατας και σου βγαζει 2 tags< και γραφεις αναμεσα
Jul 09 2008 14:30
Ioanna-chan → donald13
αααα ελα βρεθηκε!!!το status σου ηταν!!!soz for bothering you...τελικα ειμαι πολυ ξανθια
Jul 09 2008 14:30
Raven Princess → Melkor
Πως μπορω να βαζω spoiler στα posts γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα????
Jul 09 2008 14:19
Texhnolyze → Zoro
Χαχα ναι,είμαι λίγο άσχετος από forum thingies, απλά έχω έναν άλφα εθισμό με καμμένα παιχνιδάκια γενικά:P
Χεχε η δική μου εξεταστική τέλειωσε, so I'm always up for a good challenge xD
Τα λεμέ! (Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου κιόλας ^^ )
Jul 09 2008 13:58
iristella → GkLoc
Ohayo gkloc_kun ......Sorry Που δεν χαιρετησα χτες βραδυ απλα επρεπε να φυγω αποτομα για λογους ανωτερας βιας.... ΓΙα Death note εγω το κατεβαζα απο Veoh η απο Isohunt με την μορφη torrent.....Τωρα αν εκτος απο avi προτιμας τα rmvd η χρησιμοποιεις megaupload καλυτερα ρωτα τον Zoro....
Jul 09 2008 13:08
Ioanna-chan → donald13
μου ειχες στειλει ενα μυνημα οτι ειμαι μελος σε κατι ιπποτες or sth αλλα τωρα που ξαναεψαξα δεν το βρισκω το μυνημα!!παει σαλεψα!!!!!
Jul 09 2008 12:11
odin → Glastenen
Και εγώ βαριέμαι ανελέητα,αλλα από αύριο τέλος με την ρουφιάνα την εξεταστική:nanana:
Jul 09 2008 10:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed