Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → Zoro

Ενημερωσε με οταν διαβασεις το πμ κ γινει οτι γινει γιατι δεν μπορω να κατσω πολυ μεσα σημερα....
Jul 12 2008 14:17
Photo

momO → Zouhan

kaori yuki ftw man :) εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει τελιά με τον αδερφό του Lui (sooo creepy and kawai ) azumanga διαβάζεις καθόλου?
Jul 12 2008 14:15
Photo

iristellaDante80

Συμφωνω και εγω με τον Melkor........... Μπορουμε να τον κρατησουμε για λιιιιιγο ακομη??Pleeeaseeee:gotit:
Jul 12 2008 14:14
Photo

Melkor → Dante80

Dante, αν γινετια μην τον bannarete ακομα, ασε να γελασει λιγο το χειλακι μας
Jul 12 2008 14:08
Photo

GkLoc → moutzah3d1n

thanks για request!!! Nice To Meet Ya!!!
Jul 12 2008 13:39
Photo

BarbasSs → iristella

τα μισα τελειωσαν σε μια μερα στο πλιο οταν γυρνουσαμε... τα αλλα ανοιξαν τα χριστουγενα τοτε εμ μαζι με τον προεδρο ψαχναμε μαγαζια και βρηκαμε τελικα μια καβα με μπολικο κοσμο να καθετε και να δοκιμαζει και τους ρωτουσαμε και μας πρωτειναν διαφορα δεν θυμαμαι αν ειχε παρει και εκεινος απο κει... thanks για τις φοτο ειδικα αυτη που ειμαι και γω μεσα ειναι η πιο αστεια... και αφου με λατρεψες..........................................ΛΟΛ
Jul 12 2008 12:36
Photo

Animesuki → LucyBR

Μπορεις να μου πεις εαν το αβαταρ σου ειναι απο καποιο ανιμε η μανγκα?Ειναι πολυ ωραιο
Jul 12 2008 12:31
Photo

iristella → BarbasSs

Πολυ γελιο τα ποστερς... Οχι απλα μου αρεσαν τα λατρεψα!!! Omedeto (ετσι δεν το λενε?)!!! Περιμενω τα υπολοιπα... 6 ημερη στην Ιταλια με το σχολειο ε???Πωπωωω ζηλευω! Εχω παει και εγω βεβαια αλλα ημουν σε πολυ τρυφερη αθωα και μη κανιβαλιστικη ηλικια τοτε και δεν ειχα σκεφτει ακομη να ψαχνω για κιαντι....Νομιζω και εδω πρεπει να υπαρχουν η τουλαχιστον να σερβιρονται στα καλα εστιατορια αλλα αν τα εσκασες στην Ιταλια μια φορα εδω το κοστος τριπλασιαζεται,,,,,,
Jul 12 2008 12:27
Photo

sas → gexion

οκ! εβαλα! ευχαριστώ που μου το ειπες!λολ!
Jul 12 2008 12:19
Photo

gexion → sas

[B]heyo,ξέχασες να αφήσεις γράμματα για τον επόμενο παίχτη στο game...go and EDIT plzzzz [/B]
Jul 12 2008 12:03
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Φευγω για διακοπες και θα τα πουμε οταν καταφερω να βρω υπολογιστη!!!!! ^__^
Jul 12 2008 11:48
Photo

BarbasSs → iristella

χαχαχαχ μαλιστα ευγε δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο σενα ευγε... πωωω Kιαντι τι μου θυμησες... 7 μπουκαλια κουβαλισα πισω απο την 6ημερη με το σχολειο ειχα σκασει γερα φραγκα.... κανενα δεν με απογοητευσε... ελπιζω να σου αρεσαν τα posters μου που εβαλα στο group... και ετοιμαζω και αλλα...
Jul 12 2008 11:04
Photo

iristella → BarbasSs

Οχι καθολου τυχαιο δεν ειναι αυτο το γεγονος πιστευω.... Μια πνευματικη επικοινωνια την προυποθετει εκ των πραγματων.... Και ως καλο μελος οφειλω παντα να αντιλαμβανομαι την σκεψη του αντιπροεδρου για να εκτελω αποτελεσματικοτατα τις εντολες του.... (Btw αυτο που λεει ο zoro για την χορτοφαγια δεν ισχυει, για ξεκαρφωμα του το λεω για να τον ξεμοναχιασω καπου.... Εχω παρει ηδη και το απαραιτητο μπουκαλι Kιαντι .....)
Jul 12 2008 10:32
Photo

Zoro → BarbasSs

Xεχε στο 2ο σιγουρα!! Στο 1ο λεει κανει διαιτα και περιοριζεται στα χορτοφαγηκα για την ωρα...αρα δεν πιανεται!! Ο ισχυρος δεσμος παρανοιας σας ειναι αρκετος απο μονος του!!;)
Jul 12 2008 10:25
Photo

BarbasSs → iristella

με καταλαβαινεις απολυτα μπορω να πω..... δεν ειναι τυχαιο το οτι ανηκουμε στην ΕΚΜΕΚ.........
Jul 12 2008 10:23