Community Status Updates
jeffhardy → Zoro
Καλα λογικο ειναι το manga να ειναι πιο βιαιο αμα φευγαν χερια ποδια κεφαλια στο ανιμε φαντασου στο manga σε 1000 κομματακια θα τους κοβουν!!!
Εγω εννοουσα οτι απο κει που εμφανιστηκε αυτο το σαν ξωτικο πλασματακι και οι υπολοιποι μαγικοι φιλοι του απο οτι ειδα μετα σαν να χαθηκε λιγο η βια τι εγινε o guts θελει ειρηνικη ζωη πια? :P
Αν προσπαθεις να με καλοπιασεις με το username για να αρχισω τλκ το μανγκα τα εχεις ηδη καταφερει (just joking) ;p
well this is the real jeffhardy --> [img]http://img401.imageshack.us/img401/9274/jeffnamehe9.jpg[/img]
see ya :)
Jul 12 2008 05:08
Zoro → jeffhardy
Xεχε τωρα παρατηρησα που ειπες "where is the gore οεο"...βασικα,ειναι αποθηκη απο blood and gore!!!:hahaha:
Απο το πρωτο πρωτο chapter του volume 1 θα το παρατηρησεις αυτο...ειδικα η πρωτη πρωτη σελιδα ειναι λιγο ιδιαιτερη(θα με θυμιθεις οταν/αν το αρχισεις),αλλα μην σε επηρεασει αρνητικα,δεν εχει πολλα οπως αυτο της 1ης σελιδας...
Μετα απο αποκεφαλισμους,ακρωτηριασεις ειναι γεματο και απο αιματα ποταμια!
Αν θες gore εχει πολυ και εχω ακουσει και πολλους να συμφωνουν...μετα αν σου φαινετε λιγο δεν ξερω τι ανιμε/manga εχεις διαβασει!!!:P
{παντως το manga ειναι πιο βιαιο!!}
Καλα βασικα με το one piece δεν γινετε ακριβως συγκριση απλως εννοουσα οτι νικαει σαν συνολο το Berserk(αναπτυξη,ιδεες,ρεαλισμος κλπ)...το op μετα ειναι φοβερο για τους δικους του λογους....φαντασια,πλακες,ιστοριες χαρακτηρων κλπ που εννοειται το Berserk δεν εχει γιατι ειναι διαφορετικο...
Αυτα βασικα,ελπιζω να το ξεκινησεις τελικα και αν το κανεις και αλλαξεις καθολου γνωμη(μηπως και τελικα εφταιγαν τα cd που πηρες...μακαρι!) ή ακομη και αν δεν αλλαξεις,ελα πες το μου!;)
Αν οχι,οπως θες,suit yourself!
Tελος,μου χει δημιουργηθει η περιεργεια απο τις φορες που σε χω δει...το nick σου απο που προερχεται??
Ακουγεται καπως ωραια και μου χει ξανατυχει με αλλα nick που μ'αρεσαν πως ακουγοταν και ρωτησα τα παιδια παλι,αντιστοιχα...
Τα λεμε και ...how dare you call me Zolo?!!{τωρα το δα,λιγο ασχετο!!:P)
[IMG]http://img68.imageshack.us/img68/328/noug8.png[/IMG]
Jul 12 2008 04:52
jeffhardy → Zoro
Δεν ξερω γιατι με αλλο ανιμε δεν εχει τυχει αυτο αλλα το berserk σαν να ηταν γραφτο να μην το δω πρωτα απο ολα ειχε παλιοκαιρο την μερα π πηρα το cdaki με τα eps xD μετα πιστευω μου τα ειχαν γραψει σε χαλια ποιοτητα η δεν μου αρεσε το animation του ενα απο τα 2 υστερα απο εναν αγωνα να το τελειωσω πεταξα το cdaki αφου πρωτα το ειχα διαλυσει(ελπιζω να μην θυμωσεις πολυ :P ) και ετσι αδοξα τελειωσε η σχεση μου με το berserk.
Τωρα να βαζεις το berserk πανω το One piece ειναι ιεροσυλια για μενα unforgivable χωρις να ξερω απο berserk θα λεγα οτι ζηλευει το σεναριο του one piece και την εξελιξη του ^^
Αμα τελικα το ξεκινησω λεω να το παω αργα ε 33 volumes εχουν βγει του ****** αμα φτασω κιολας ως εκει που εχει βγει και περιμενω μετα παλι καθε μηνα για chapter
thanks για το comment για sig/ava μου perona ftw ειδικα το γελιο της ισως η μοναδικη που θα μου μεινει ως χαρακτηρας απο το thriller park arc
Jul 12 2008 04:39
Zoro → jeffhardy
Βασικα θα σου λεγα αξιζει με τα 1000,αλλα απ' οσα μου πες{πατατα,πως τολμησες!!!:oo::hihi2:}πιθανον πιστευω οτι δεν ταιριαζει με τα γουστα σου...
Εμενα σκεψου οτι παιζει να ειναι η αγαπημενη μου σειρα μεχρι τωρα,πιο πανω και απο το One Piece!
Και ναι εχει elfs,trolls και τερατα,οπως τα λες και ακριβως γι αυτο μ'αρεσει...εχει φαντασια,μαγεια,μαχες,αιματα,πολυ βια,σεξ,βιασμους,φιλια,προδοσια,αγαπη,μισος κλπ και πολυ καλη αναπτυξη χαρακτηρων/συναισθηματων...
Γενικα ο κοσμος ειναι παρα πολυ σκοτεινος,τοσο σκοτεινος που τις λιγες φορες που γινετε κανα αστειο ή αναδεικνυεται η φιλια/αγαπη των χαρακτηρων σου δημιουργει ωραια αισθηση...
Για μενα παιρνει ανετα ενα 9.5/10 το manga και σε οσα παιδια το χω προτεινει με εχουν ευχαριστησει που τους εψησα,αρα σε γενικες συνθηκες θα σου χα πει να τρεξεις να το διαβασεις...
Ωστοσο αν δεν σ'αρεσε το anime,δεν λεω το manga ειναι σιγουρα καλυτερο μιας και υπαρχουν κι αλλοι χαρακτηρες που κοπηκαν στο ανιμε και γινετε καλυτερη αναπτυξη,επισης το ανιμε με μονο 25 επεισοδια δεν αποτελει ουτε καν το 1/8 της ιστοριας του manga που ειναι τελεια,αλλα οπως λεω παντα αν σ'αρεσε το ανιμε προχωρας σιγουρα και στο manga...αφου δεν σ'αρεσε το ανιμε,το manga ειναι μεν καλυτερο σε πολλους τομεις αλλα το υφος ειναι το ιδιο....παλι αιματα,μαχες,φιλια,προδοσια κλπ
Επισης ειναι και ongoing και βγαινει chapter μια φορα τον μηνα κι αμα,και επειδη θελει ακομη αρκετα για να τελειωσει η ιστορια,το βλεπω να τελειωνει μαζι με το one piece σε 8-10 χρονια!:P
Αρα αφου δεν σ'αρεσε το ανιμε δεν στο συνιστω!!
Βασικα εισαι ο πρωτος που το λεω αυτο,να μην το διαβασει,και δεν εχω ξεσοκαριστει ακομη!!:hahaha:
Αλλα ειναι γουστα,αν δεν σ'αρεσει μην το διαβαζεις,κι ας το θεωρω κορυφαιο εγω,παντα κανε οτι σ'αρεσει^^
Αυτα,την κανω σιγα σιγα,ελπιζω να σε βοηθησα!!!:byejg9:
ΥΓ:Btw απο καιρο παρατηρω την sig/ava σου και τα σπανε!
Perona ftw κι εμενα μ'αρεσει πολυ και κριμα που ειναι κακια,εγω την συμπαθησα!
Jul 12 2008 04:23
jeffhardy → Zoro
zolo-kun μιας και εισαι berseruku fan σκεφτομαι να ξεκινησω το manga αλλα δεν ξερω αξιζει το χρονο μου? γιατι βλεπωντας απο το ανιμε π ηταν τραγικη πατατα φοβαμαι κοιταγα και random σελιδες απο διαφορα volumes και ειδα κατι elfs,trolls κτλπ wtf where is the gore οεο? Ο.ο
Jul 12 2008 04:12
Hatake Kakashi → psofia
Καταρα πραγματι :D
Καλα να περασετε ριξε καμια βουτια και για μενα
Jul 12 2008 01:16
LucyBR → Kenny
μη δε σχολιασεις εσυ... :pp
but i don't care! *hairflip*
me huz new win and awesome Mononoke fanart and me iz happy! :333/
*evil laugh*
Jul 12 2008 00:48
Zoro → GkLoc
Ρε Sogeloc/Usanji τα σπαει ολο το σετ του,φοβερο!!^^
{μιας και σ'αρεσει να το αλλαζεις συχνα!!}
Ειδικα η εικονα απο πανω κορυφαια...~Lu lu la la lu~
Ελπιζω να ταχτεις στο πλευρο της καπετανισσας μας,εχουμε αναγκη απο εναν τοσο ικανο πολεμιστη!:P;)
Jul 11 2008 23:56
Zoro → Umi no Ossan
Ή μαλλον θα σου απαντησω σε λιγο γιατι εχω αρκετα να πω...και δεν προλαβαινω τωρα!!
Τα λεμε σε λιγο λοιπον!^^
[B]EDIT:[/B]Ασε το κανω αυριο τελικα,sry!!!!
Θα απαντησω σιγουρα!
Jul 11 2008 23:45
Zoro → Umi no Ossan
Οχι ρε μην φοβασαι!!
Μισο και σου απανταω!!^^
[παντως βλεπω παραμενεις παντα απο την "αλλη" μερια...καλααααα!!:hiding_something:]
Jul 11 2008 23:31
scrooge1991 → Dante80
Γιατί καλέ να με χάσετε; Δε θα φύγω. Μια χαρά μιλάμε εδώ για παιδικά. Κι ο Bugs Bunny μ' αρέσει. Εννοείται βέβαια ο Τιμόν & Πούμπα!
Jul 11 2008 23:06
Zoro → GkLoc
Ετσι ετσι να βρισκεις κι αλλους ακολουθους!!:P
Παντως και οι πολλαπλες προσωπικοτητες σου πανε...μην σου πω οτι καλυτερα εισαι ετσι....να μην ξερουμε αν ειναι να περιμενουμε αστειο απο sanji ή usopp...χαχα καλυτερα ετσι!!
Τα λεμε συντομα Usanji!!!!
[χαχα σου βρηκα νεο παρατσουκλι!!:hahaha:]
Jul 11 2008 22:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed