Community Status Updates
ichigo13 → Zoro
Ρε Zoro η είκονα που έβαλε ο Ephialtes στο one piece group με τον Luffy δεν είναι αρκετά spoiler?Btw στο Berserk είμαι vol 23!Αντε σας φτάνω!Ρε αυτή η Φαρνέζ είναι βασικός χαρακτήρας?Γιατί έδειξε ολόκληρη ιστορία με το παρελθόν της και το παρελθόν του άλλου του ξιφομάχου!
Jul 12 2008 17:42
GkLoc → iristella
Ναι Οντως,Μας φτιαχνει Καπως το Κεφι,Καιρο ειχαμε Να Βρουμε εναν τετοιο!!!
Jul 12 2008 17:40
Zoro → GkLoc
Chris Benoit,Triple X,Rey Mysterio,Big Show,Eddie Guerrero,Kurt Angle,John Cena,The Rock ειναι μερικοι που ξερω...ειδικα ο 1ος και ο 5ος εχουν αποχωρησει απο τον κοσμο αυτο!!
...και ο Rey Mysterio ειναι ο αγαπημενος μου!!
Τον Jeff Hardy δεν τον ηξερα αλλα οπως ειδες μαντεψα τι θα ηταν πιθανον;)
Χιχι μα καλα ξεχασε να αναφερει και αυτον που τοy προτεινε το manga,τον Manly Sogeloc??
....ΝΑΝΙΙΙΙ??:burningbe3:
Come to the iri Side!:try:
Αν οχι οταν μπει ο elo,θα σε κανονισει Hanapp!!!:hehehe:
Jul 12 2008 17:31
iristella → GkLoc
ρε το παιδι πεταει ατακες διαμαντια.........καιρο ειχα να γελασω τοσο πολυ..... Μακαρι να μην τον διωξουν αμεσως να τον κρατησουν λιγο....... He is sooo precious...
Jul 12 2008 17:27
iristella → BarbasSs
:hahaha::hahaha::hahaha: Eισαι απιστευτος............:hihi2: Kαλα λοιπον δεν σε πιεζω.... Παρε το χρονο σου και οποτε μπορεσεις θα ηθελα να δω και την :blingeye2:φατσουλα,,,
Jul 12 2008 17:23
GkLoc → iristella
Αμαν,Ο Τυπος μου Εσπασε Τα νευρα!!!
Καλα πο Υπαρχουν Ορια Και Τα κραταω,αλλιως.........
Jul 12 2008 17:21
iristella → GkLoc
GK kun........... You are sooooooo cooool when you re angry.......
Jul 12 2008 17:18
BarbasSs → iristella
:blingeye2:?????????????????????
δεν μου βγενει αυτο το υφος παραμονο αν νιοθω καθαρος...
μου ζητας να κανω μπανιο????
ε οχι αυτο παραπαει........................
LOL
Jul 12 2008 17:16
GkLoc → Zoro
"ασικα δεν πολυκαταλαβα,ποιος ειναι ο jeffhardy δλδ??
[κατι μεταξυ παλαιστη,ραππερ και τραγουδιστη τον κοβω!!ελπιζω να μην πεφτω πολυ εξω!![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG]]"
Ζοro,ΙΕΡΟΣΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Δεν Εχεις Δει Ποτε WWE,Παλαιστης Ειναι το Παιδι,Και Απ'τους Καλυτερους,Α,Και Επισης Τον Jeff Hardy Αν Και Δεν το αναφερε Εγω του προτειναι Εξαρχης να Διαβασει Το Manga!!!(Im Nuber 1)
Επισης Αφου Ηξερες Hulk hogan k John Cena(Πασιγνωστοι btw)Δεν ξερεις αλλους απο wrestling entertainment???(κανεναν Triple H,Chris Benoit??)
K Eπισης,GkLopp Will Stay The captain FOREVER!!!!!!!
Jul 12 2008 16:56
phm → Kenny
Λοιπόν μιας και δεν μπαίνεις msn lately πάρε [URL="http://vladcorail.deviantart.com/art/Haruhi-in-the-Shell-80790807"]αυτό[/URL] από εδώ :hahaha:
Jul 12 2008 16:47
Zoro → Umi no Ossan
Το διαβασα αλλα την κανω για την ωρα,το βραδακι θα σου απαντησω,τρεμε!;)
Jul 12 2008 15:48
Zouhan → momO
Δεν έχω διαβάσει το manga. Έχω δει όμως 16 eps από το anime. Τρελό κάρβουνο! Η Ayumu (το προτιμώ από το Osaka) έχει τρελό γέλιο! Και η Chiyo η καημένη μπαίνει σε παροξυσμό-mode σε κάτι φάσεις. Πήγα προχθές στο Otaku no Sekai και είδα ένα τεράστιο τόμο Azumanga Daioh....το λιμπίστηκα, αλλά προτίμησα να πάρω έναν τόμο Blame! και Godchild (που σίγουρα θα το ευχαριστήθω όταν τελειώσω το Count Cain:tensai:). Οσο για "τον αδερφό" του Lui, τα πράγματα μάλλον θα πάρουν περίεργη πλοκή από δω και ύστερα. Κάθε μήνα έχει chapter?
Jul 12 2008 15:34
Animesuki → LucyBR
Πωπω!Θα παω να ριξω μια ματια γιατι οι χαρακτηρες που σχεδιαζει οι Καορι Γιουκι ειναι παντα τοσο σεξι!!!
Jul 12 2008 15:24
LucyBR → Animesuki
thank u so much for the compliment! ^^/
ειναι απο το manga "Ludwig Kakumei" της (θεας imho) Kaori Yuki :33
ειναι ο prince Lui του τιτλου! =w=
Jul 12 2008 14:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed