Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

Ρε GK!!!!:burningbe3: Μην πεταγεσαι στις συζητησεις μου με τον ichi!!! Θα παρω τα κατανα και θα σου κοψω την μυτη,ασε να απανταω εγω σε αυτα που μου λεει!!! [πλκ!!:nanana:] Χαιρομαι που σ'αρεσε το post μου,κλασικα μου πηρε ωρα να το κανω...;) Οσο για τ'αλλο,ο elo να ρθει και ζητα συγγνωμη,ηδη ο δουλης θα καταρρευσει σιγα σιγα! I'll Make iri-chan the Captain!!
Jul 12 2008 18:29
Photo

tsintori → Dante80

Ok ευχαριστώ για το info.
Jul 12 2008 18:23
Photo

BarbasSs → iristella

αυτη σου κανει ?? [URL]http://img149.imageshack.us/img149/8508/picturesc1lo3.jpg[/URL] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ αλλη εκφραση βεβαια αλλα δεν ειμαι πολυ κανιβαλος εκει...
Photo

ichigo13 → GkLoc

Ναι είναι πάρα πολλύ καλό!Από άποψη γραφικών και χειρισμού ειδικά είναι το καλύτερο της σειράς!Ο χαρακτήρας έμενα να σου πω την αλήθεια μου άρεσει πολλύ!Έχει πιάσει το νόημα του gangster,του πήγαινει πιστεύω!Ίσως πιο μετά σου αρέσει κι εσένα!
Photo

Dante80 → tsintori

Εξαρτάται από την διάθεση αυτού που το δίνει, και το παράπτωμα αυτού που το παίρνει. Συνήθως τα ban που δίνουμε είναι για πάντα (και για alias) εκτός και αν αναφέρουμε κάτι άλλο ρητά.
Jul 12 2008 18:21
Photo

Dante80

Εξαρτάται από την διάθεση αυτού που το δίνει, και το παράπτωμα αυτού που το παίρνει. Συνήθως τα ban που δίνουμε είναι για πάντα (και για alias) εκτός και αν αναφέρουμε κάτι άλλο ρητά.
Jul 12 2008 18:20
Photo

Umi no Ossan → louna22

Hello !!!!!! Ειμαι σε διακοπες τωρα κ ξεκουραζομαι !!!!! Δικο μου σφαλμα....Το εχω ριξει στην κουβεντα στο OP γκρουπ τελευταια.....Εσυ τι κανεις;;;;;
Jul 12 2008 18:19
Photo

tsintori → iristella

Τελίκα τη ήταν η έκπληξη χθες το βράδυ;
Jul 12 2008 18:19
Photo

samurai_pizza_dora → Adventurer

Sorry που βιαστηκα να κανω update,αλλα ειδα οτι ειχε να γινει εδω και 2 μερες και πηγαιναμε για τριτη. :P Και ετσι κι'άλλιως εγω σαπιζω ολη την μερα τωρα που τελειωσα, ενω εσυ εχεις πιασει δουλεια και υπεθεσα οτι ο ελευθερος χρονος σου θα ηταν πολυ περιορισμενος. Καλα πώς θα αντέξεις χωρίς dsl? Εμενα με επιασε υστερια που δεν ειχα για 2 μερες...(ειμαι εξαρτημενη,το ξερω...-_-)
Jul 12 2008 18:15
Photo

tsintori → Dante80

Dante αν κάποιος φάει ban τότε είναι οριστηκό ή υπάρχουν πχ ban για 3 μέρες, μια εβδομά κτλ;
Jul 12 2008 18:15
Photo

GkLoc → ichigo13

GTA IV FTW!!!! Οπου να'ναι περνω Ps3 και θα το παρω αμεσως το παιχνιδακι!!! Καλο Πρεπει να ειναι,ετσι???(Αν Και Ο χαρακτηρας Δεν Μου Λεει και πολλα) Ετσι,Ετσι,Καψου Οσο Εχεις Χρονο!!!!!!!
Jul 12 2008 18:12
Photo

iristella → tsintori

δεν νομιζω να το κλειδωσουν.......απλα θα σβηστουν καποια ποστ και εληξε η υποθεση. Οσο για τον Gk δεν τον φοβαμαι. Καταρχας εχει ολο το Op Και το naruto group με το μερος του..Kai εχει και τους 8000 παρεα που θα τον υπερασπιστουν γενναια αν καποιος τον πειραξει.....
Jul 12 2008 18:10
Photo

ichigo13 → GkLoc

Bασικά θέλω να τα διαβάσω πριν φύγω για διακοπές!Τις τελευταίες μέρες το μόνο κάνω είναι να διαβάζω berserk και να παίζω GTA IV!
Jul 12 2008 18:08
Photo

GkLoc → ichigo13

Ichigo,Ναι,αν και σου κανω Spoiler Σου λεω οτι αυτη και ο ξιφομαχος ειναι απ'τους Βασικουτατους Χαρακτηρες,Πω,Ρε συ εχεις καει,εγω ειμαι στο Volume 25,ομως απο οτι φαινεται θα με φτασεις!!!!
Jul 12 2008 18:06
Photo

tsintori → iristella

Πωπω ελπίζω να μην το κλειδώσουν το thread με το Disney. Έφαγε και o GK τζάμπα warning.
Jul 12 2008 18:04