Community Status Updates
iristella → Ephialtes
Eλα βρε ephialtes kun ευχαριστω για το request........ Νομιζα οτι ειχαμε γινει friends τοσο καιρο...........
Jul 14 2008 18:21
lordofblues → Zoro
το ναρουτο στην αρχη ηταν απιστευτο αλλα οταν ξεκινησαν τα fillers το κουρασαν τοσο που εγω εδω κασι 3 χρονια να εχω δει το πολυ 7 επεισοδια. το one piece σαν συνολο τα σπαει και για μενα ειναι κορυφη. Τα λεμε φιλε.
Jul 14 2008 18:13
Zoro → lordofblues
:hi:
Βασικα κι εγω θα χαθω για κανα 10ημερο απο την Τεταρτη και μετα,οποτε σε καταλαβαινω...απλως αυτο το forum δεν ειναι να το χασεις απο τα ματια σου!!!
{τα ανιμε εννοειτε δεν τα παραταμε!!:hero:}
Καθε μερα 1 ωρα να λειψεις γινονται τρελα πραγματα!!:P
{ειδικα στο group!!}
Εγω χαιρομαι μια πρωορη ελευθερια αλλα συντομα θα πρεπει να ξαναστρωθω στο διαβασμα,μιας και στις 22 τελειωνω δυστυχως!!:(
Βεβαια δεν σε ζηλευω γιατι τουλαχστον τον Αυγουστο θα ειμαι ελευθερος!!xDxD
Πω πω θελει να ριξεις βομβα στο στρατο και να μπεις λεγοντας Love & Peace!!!
Ελπιζω να σταθω τοσο τυχερος και να μειωσουν την θητεια τουλαχιστον!!:emptyonexg1:
Αυτα λοιπον,καλη συνεχεια ευχομαι,μην χαθουμε,περνα μερικες φορες να μας βλεπεις,οπως κανεις τωρα!!:Blissfull:
ΥΓ:Sasuke ftw!!!:head:
Καλα και ο Κakashi μαματος και καλυτερος φυσικα!!!
Btw αν και βλεπεις naruto το χεις παντα πρωτο το OP ή τα θεωρεις ισαξια ας πουμε??:tensai:
Jul 14 2008 18:07
Kon_Okami → Tamaki
:deadga6:Αρτηρίες blocked indeed.......
Αχ ζηλεύωωωωωω!!!! Me wants vacations too!!!!!:nanana:
Τέσπα θα τα πούμε λογικά και στου Ηλία. Εσύ πότε λες να πας από κει??? Εγώ μάλλον Πέμπτη ή Παρασκευή απόγευμα
Btw ξέχασα. Που σκ@τ@ είχες πάει. Κρήτη???
Jul 14 2008 17:48
kakashi sensei → iloveL
απο internet γιατι σε δεν εχει βγει ακομα η 3η season σε dvd.
Jul 14 2008 17:35
sintar → GkLoc
eee re Gk...την κανεις εεε??κριμα...χαρηκα πολυ που γνωρηστικαμε ρε..εριξα πολυ γελιο μαζι σου...cya και καλη συνεχεια!!!
Jul 14 2008 16:57
Megi ♥ → LucyBR
omg o Ludwig είναι αυτός στο avatar σου ή με γελούν τα μάτια μου :nbleed:
Jul 14 2008 16:34
Seraphimon-T.K. → iristella
Τιποτα,απλα ειδα οτι εισαι πωρωμένη με ναρουτο,οποτε καταλαβαινεις ΧΡ
Jul 14 2008 16:34
ichigo13 → samurai_pizza_dora
[IMG]http://img388.imageshack.us/img388/4418/127343motivator20204771hq2.jpg[/IMG]
Jul 14 2008 16:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed