Community Status Updates
Kon_Okami → Anyparktos
Αχ ναιιιιι!!!! Ppl wants moar Miku animated!!!:lovulovu:
Τίποτα ρε. Glad to be of help!!
Jul 17 2008 23:18
Anyparktos → Kon_Okami
Κάτσε δλδ αυτή η πρασινο-μπλε-τυρκουαζομάλλα τύπισσα που βλέπω σε τόσα ecchi pix και άλλα δεν έχει γίνει καν anime??Ξενέρωσα!!Τόσες καμμένες fanservice-oriented μπούρδες μας ταΐζουνε και χάθηκε να κάνουν γι αυτό κάτι??[rant mode off]
Thanx man την έψαχνα καιρό και ποτέ δεν κάθησα να βρω pic και να ρωτήσω...
Jul 17 2008 22:28
Kon_Okami → Anyparktos
Αφού δεν λες "Μα τον Τουταπί" καλά είσαι,
Η Hatsune Miku δεν είναι από κάποιο άνιμε. Είναι από ένα πρόγραμμα, το Vocaloid. Σ αυτό μπορεί να πάει όποιος θέλει και να περάσει κάποια μουσική σύνθεση και θα βγει να το τραγουδήσει η Μiku(το animation άμα θες το κάνεις πάλι εσύ extra). Δοκίμασε να βάλεις στο youtube κάτι σχετικό(hatsune Miku, Vocaloid etc.) να δεις τι τρελά έχουν κάνει μ αυτό
Jul 17 2008 22:24
Anyparktos → Kon_Okami
Kon,αδερφέ,επειδή με τόσα κωλοποστ στο black hole θα ξεχαστεί το δικό μου αυτή η Miku που postαρες vid caramel dansen στο black hole ποιά είναι και απο ποιό anime?
Αριγάτο και αρισκύλο προκαταβολικά(τι μλκιες λεω βραδιάτικα μα τον καλό Αλλάχ...)
Jul 17 2008 22:18
Katan → Zouhan
hehe so true! καλά, το να τα έχεις έντυπα σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα scans. Στο Godchild αγαπημένοι μου τόμοι είναι 4 και 5 (doctor hardcore fan desu...). Ειδικά στο συγκεκριμένο και τα εξώφυλλα είναι απίστευτα οπότε αξίζει να γίνει ολόκληρο σταδιακά μέρος της βιβλιοθήκης σου =D Σε έκανα add στο msn^^
Jul 17 2008 21:24
endless_inspiration → donald13
ευχαριστω για το request....
τα λεμε στο groupaki του naruto.!!!!
Υ.Γ.χρονια πολλα για χθες....
Jul 17 2008 21:24
zweistein → Erisadesu
ωχ *******.... καλά αν δεν το βρώ θα το κάνω εγώ torrent να στο seedάρω.
Jul 17 2008 21:02
Shikamaru → blackripper
sorry που ρωταω ρε blackripper αλλα επειδη τα περιμενω πως και πως πες σε παρακαλω αν εστειλες τα dvd EΓΙΝΕ:wis:
Jul 17 2008 21:00
Animefrick → louna22
χμ... αναρωτιέμαι τι να είναι! ... αχ μην με κρατάς σε αγωνίααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 17 2008 20:47
moutzah3d1n → sintar
φιλε μου sintar σε αυτη την φωτο ο zoro εσωσε τον luffy διοτι θα τον σκοτωνε ο kuma!!! γι'αυτο και μονο απλα respect
Jul 17 2008 19:55
louna22 → Animefrick
Καρδούλα όταν γυρίσω με το καλό ετοιμάζω κάτι ειδικά και μόνο αφιερωμένο σε σ'ένα που ξέρω ότι σου αρέσουν.
Μέχρι τότε καλές διακοπές να έχουμε!
Jul 17 2008 19:30
s0litarius → Erisadesu
Το ξέρω, αλλά μου τη σπάει που λέει "Starting" και δεν ξέρω πως να το αλλάξω... ):^|
Jul 17 2008 19:25
RiDeLub → ichigo13
Αν εννοείς για αυτό που είπα στο Bleach, εννοούσα το σχόλιό τους στο OPening.
Συνηθίζω να χρησιμοποιώ τα OP/ED (opening/ending) ως ορολογίες γιατί έτσι τα βρίσκω στο net
Jul 17 2008 19:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed