Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Erebos

Thanks για την σελίδα brο.You really helped!!!!.
Feb 11 2012 19:20
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Black dog fan?? Πολύ σωστή σε βρίσκω!!!
Feb 11 2012 18:45
Photo

Vagelioiristella

Τώρα είδα ότι ξέχασα το σπόιλερ >_<.
Feb 11 2012 18:33
Photo

zennith666 → Megu

Σε ευχαριστώ χρυσή μου!!!!! Μόλις με γλύτωσες από 1 χιλιόμετρο δρόμο και πολύ κρύο στην μάπα!!!!
Feb 11 2012 18:06
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ubQape8wSkQ[/youtube]
Feb 11 2012 17:45
Photo

VagelioKenny

Αυτά δεν λέγονται Kenny XD
Feb 11 2012 16:34
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2pfCFU3Mqww&feature=related[/youtube]
Feb 11 2012 16:01
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: It's ok, μερικοί που το έχουν παρακολουθήσει κανονικά, πάλι το ίδιο λένε. Ότι δεν κατάλαβαν τίποτα.
Feb 11 2012 15:27
Photo

Lord Leon → iristella

Ε σόρρυ ρε συ αλλα όταν βλεπω καταστασεις τυπου "γιατι μωρη τον εφερες αυτον στο σπιτακι που χτισαμε μαζι, γιατιιιι;" τι θες να το παρω σοβαρα; Το συνηθιζουν γενικως το drama τα γιαπωνεζακια ανεξαρτητως ειδους, και οταν ειναι αλλου το ζουμι μπορω να το παραβλεψω, αλλα οταν ΑΥΤΟ ειναι το ζουμι., όχι. Pas du tout. θα τσεκαρω τα άλλα που έγραψες. Εννοειται πως αν εχεις αλλα τόσο αστεία, τυπου crimson spell, μην τρως μονη σου. edit: Α, ναι. Διάβασε νοζοκι ανα. Βασικά θα πρεπε να το διαβαζαν περισσοτερες γυναικες από ότι άντρες αυτο το μανγκα.
Feb 11 2012 13:42
Photo

iristella → Lord Leon

>Haru & when a man loves a man cheesy shit... [spoiler][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/708/thescreammunch14c9cbe92.jpg/][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/5626/thescreammunch14c9cbe92.jpg[/IMG][/URL] [/spoiler] Με σκοτώνεις. Τουλάχιστον συμφωνούμε ότι το Crimson spell είναι αριστούργημα. Εγώ γέλαγα εκεί που άρχισε το κουνέλι να την πέφτει στο μπισκότεν και ο μάγος ήθελε να τον κανει τον Ruruka στιφάδο.
Feb 11 2012 13:33
Photo

Lord Leon → iristella

I hate cheesy shit like Haru wo daite ή When a Man loves a man. Ζηλιες κονξες μυξοκλαματα και αηδιες ain't my shit. To crimson spell ειχε οντως απειρο γελιο (ειδικα εκει που αλλαζε ονομα στο pet XD ) και στα gags του αλλα και οι αφορμες για φυκιφυκι πιαναν ανετα επιπεδα γκουζγκουνη! το στωλαρα καπου στη μεση (πλακωσε δουλεια εκεινη την περιοδο) αλλα θα το τελειωσω στανταρ καποια στιγμη. Νομιζω παντως οτι πιο ευκολα θα βρεις καλη υποθεση και αναπτυξη χαρακτηρων σε borderline ecchi παρα σε hentai. Ισως επειδη το target group εχει επιβληθει στη βιομηχανια, δεν ξερω, αλλα αυτη την εντυπωση εχω. Ειδωμεν. Βγαζεις νοημα αλλα πιες γκαιφε καλου κακου ;)
Feb 11 2012 13:20
Photo

Aχιλλέας GearSecond → laiste

ok.ευχαριστώ πολύ
Feb 11 2012 13:10
Photo

iristella → Lord Leon

Hahahahaha όχι ρε τύπου Crimson Spell. Το οποίο είναι μεν αριστούργημα in it's own way, and imo βγάζει πολύ γέλιο αλλά ναι γενικότερα δεν το δίνουμε εκτός του fandom (θύμησε μου λίγο γιατί στο είχα δώσει?-νομίζω ήθελα να σου το δείξω επί τούτου ας αν adventure yaoi). xD Έλεγα κάτι σε φάση Shounen Zanzou, Complex, Samon, Cornered mouse dreams of cheese,Itsuka Sukida to Itte ή οι περισσότερες δουλειές της Miyamoto Kano. Γενικά στο BL genre υπάρχουν πολλές δημιουργοί που ρίχνουν actual plot μέσα. Ακόμη και όταν υπάρχει πολύ fanservice μέσα (και εννοω πολύ) όπως πχ το Haru wo daite ita υπάρχει και character development και ωραίες slice of life ιστορίες. Και υπάρχουν και δράματα όπως πχ το When a Man loves a man. Edit: Not sure if I am making any sense. Just woke up z_z Edit2: pucco lol XD
Feb 11 2012 12:35
Photo

Lord Leon → iristella

Αν θες "υπόθεση" τύπου crimson spell, oταν μου προτεινες για γιαοι που σε ρωταγα, δηλαδη σε φαση αχ το παιδι ειναι αρρωστο/καταραμενο κατσε να του ριξω έναν pucco να συνελθει XD, τότε θα βρεις πολλα χενται να σου αρεσουν. ειδικα το medieval στοιχειο δινει και παιρνει, μαζι με μαχες μαγειες κτλ κυριως σε παλιοτερες παραγωγες. Αν ζητας αριστουργηματα τυπου shonen zanzou εκει τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα, αλλα ολο και καποιος πιο ειδικος κατι θα χει ξετρυπωσει. δυστυχως δε μου ρχεται κανας τιτλος προχειρος, αν μουρθει θα επιστρεψω. Στο χρωσταω, τροπον τινα.
Feb 11 2012 11:32
Photo

OdyMonaxos → mono

Κανένα απολύτως, πέρα από μια απερίγραπτη ανικανοποίητη περιέργεια :P Δεν θα μπορούσα να μείνω με την απορία. Προφανώς και ήθελα να σβηστούν. Νομίζω καλώς.Ποιος έχει όρεξη να διαβάζει ηλίθια σενάριά μου;
Feb 11 2012 10:26