Community Status Updates
iristella → Napster
Άντε καλέ που είσαι και Naruto hater... Λες και δεν ξέρουμε ότι με την εικόνα του Sasuke στο προσκεφάλι σου κοιμάσαι κάθε βράδυ.:hahaha:
Και δεν κατάλαβα γιατί με κατηγορείς ακριβώς; Για ρατσισμό; Θες ξύλο, θες ξύλο ε ε ε ε ε?
[SIZE=1]Δεν είμαι καλά xP [/SIZE]
Feb 11 2012 23:08
Lord Leon → Kenobi-sensei
[QUOTE=Kenobi-sensei;563125]Υπάρχει πιθανότητα ο Oda να έπελεξε η Lola το zombie από το Thriller Bark να είναι γουρούνι λόγω της Piggy από το Muppet Show γιατί και οι 2 κυνηγούσαν κάποιον για να τις παντρευτει.[/QUOTE]
Ρε φίλε, και γω ειχα σκεφτει οτι της μοιαζει, με έναν διεστραμμένο θα έλεγα τρόπο...
Feb 11 2012 23:07
Napster → iristella
Ξέρω ότι το έκανες επειδή ο άλλος είναι OP fan και 'γω Naruto hater...Τς...Ε και 'συ καλό είναι να έχουμε λιγά flame warz, δε νομίζεις? <3
Feb 11 2012 23:05
iristella → olesos
Όταν βάζω :3 σε ένα ποστ δείχνω ότι κάνω χαβαλέ, δεν διαιρώ με το 3. :P
Your friendly neighborhood global Mod.
Feb 11 2012 23:04
Jorg → Kai
Έλα ρε συ, είναι φυσικό ότι αν ήμουν εγώ εκεί αυτό το manliness θα φαινόταν womanliness. :hahaha:
Μάλλον θα φταίει το τεράστιο Cosmos μέσα μου.
Feb 11 2012 23:01
iristella → Napster
I was trying to make a pun >.< Δεν σας μάλωνα απλά προσπαθούσα να σας πω να μην ξεφύγετε γιατί το πηγαίνατε λίγο για καυγά.
Feb 11 2012 23:01
Mike The Great → zoro77
Εννοειται πως εχει πεσει η αποδοση του,αλλα οταν μπαινει μεσα να παιξει δινει παθος και μπορει μ'ενα σουτ ή φαουλ να βαλει γκολ.
Ο Καθενας τα βλεπει οπως θελει τα επισοδια.Νομιζω παντως οποτε εχεις χρονο να το δεις το αρκ του τσοπερ,ειναι πολυ καλο και συγκινητικο.Θα σου αρεσει πιστευω
Feb 11 2012 22:51
Kai → Jorg
Έλα τώρα, παραδέξου το. Με τόσο manliness που πέφτει μέσα στο LC, όλοι οι άνδρες νιώθουν γυναίκες μπροστά τους. :hahaha:
Feb 11 2012 22:47
zoro77 → Mike The Great
Bασικα ψιλοloser την λεω την Αρσεναλ γιατι εχει καιρο να παρει τιτλο. Ειναι πολυ καλη ομαδα σιγουρα αλλα οντως ειναι αυτα που λες της λειπει η πειρα και ενας ηγετης. Καλα ο Gerrard για μενα ειναι ο ορισμος του ηγετη! Εχει πεσει σε σχεση με παλια. Αλλα αυτα που χει κανει ειναι φοβερα!
Τωρα για τις μαχες βασικα εγω εννοουσα μαν του μαν μαχες! Αυτες θα ρθουν σε 3-4. Τωρα γενικο ξυλο παιζει να παιχτει σε 2 επεισοδεια.
Καλα ναι το χα καψει!! Βασικα εκανα το λαθος και το ανακαλυψα στις πανελληνιες!! Αφιερωνα πολυ χρονο. Παντως εγω το παρακολουθησα με περιεργο τροπο. Δεν τα δα ολα τα επισοδια αμεσως! Διαλεγα κομματακια για να μπω στο κλιμα. Για να φανταστεις το sabaondy το χα δει πριν απο το Thriller Bark! Και τους CP9 μετα το Thriller Bark!! Tελειως αναποδος xD Bασικα θυμωμουν απο το αλτερ που χε σταματησει στον κροκ. Εκει πηγα για αρχη. Μετα κανονικα ειδα και το αρκ με τον Ενελ. Τοτε πηγα sabaondy και εβλεπα παραλληα και του impel down. Απο τοτε αρχισα να καλυπτω τα κενα μου. Τελικα τα κομματια που αφησα τα ειδα και πλεον ξερω τι γινεται.(μονο το αρκ τσοπερ εχω αφησει δυστυχως..) Ο λογος βασικα που το κανα αυταο ειναι γιατι θυμωμουν απο το αλτερ οτι θα γινει μαζη στο τελος ζορο-μιχοκ. Μεσα στα 400 συν επεισοδια πιστευα οτι ειχε γινει και οτι θα τελειωνε το ΟΡ αλλα τελικα καμια σχεση..!!
Feb 11 2012 21:48
OdyMonaxos → mono
Αλήθεια;; Περίμενα κάτι πιο φαντεζί!!! Γιατί δεν το γράφεις ώστε να το καταλαβαίνουμε ρε;
Feb 11 2012 21:07
Black Kaiser → Kenny
[QUOTE][SIZE=1]Κι επειδή ξέρω ότι θα μου ζητηθεί... source is Bakemono Club (by Tsunken)[/SIZE][/QUOTE]
Αχ, αυτό το μισό δευτερόλεπτο του ματιού μου από την εικόνα στη παραπάνω πρόταση :P
Feb 11 2012 20:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed