Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Napster

Καταρχην αν μερικες φορες δημιουργω ψιλοφλειμ καταστασεις σορρυ. Δεν ειναι σκοπος μου. και ουτε θελω να προσβαλλω κανεναν, Εξαλλου πιστευω αγορια ειμαστε. Αν δεν αναβουν λιγο τα αιματα απο την μπαλα, εκει δηλαδη που κυλαει το αιμα των περισσοτερωνα αγοριων, που θα αναψουν?xD Αυτο που λες κατα την γνωμη μου δεν ισχυει γιατι αν η Λιβερπουλ ειχε 10 Τσ.Λ. περισσοτερα θα ταν ανετα η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης και με τεραστια διαφορα. Αν η Γιουναιτεντ ειχε 10 παραπανω πρωταθληματα αυτο δεν θα την εκανε και και την καλυτερη στην Ευρωπη. Θα την εκανε ομως σιγουρα καλυτερη στην Αγγλια. Σου εξηγησα οτι αλλη η αξια ενος παραπανω ευρωπαικου τιτλου και αλλη ενος ενχωριου πρωταθληματος. Ενα Τσαμπιονς Λιγκ δεν μπορει να συγκριθει με πρωταθλημα, ουτε ακομα το Ουεφα ουτε και με το Ευρωπαικο Σουπερ Καπ. Η διαφορα σου εξηγησα για μενα ειναι το 11-5. Αν ηταν 11-9 πχ τοτε ναι δεν θα το υποστηριζα τοσο ευκολα. Αυτο που σου λεω με τα πρωταθληματα τα 10 παραπανω ειναι γιατι το Αγγλικο πρωταθλημα εχει μια αιγλη, Μιλαμε για το πιο μακραν ανταγωνιστικο πρωταθλημα. Δεν λεω μακραν καλυτερο(ειναι καλυτερο) Λεω ανταγωνιστικοτερο. Καμια σχεση πχ με το ελληνικο. Δεν μπορω εγω να πω οτι ο Ολυμπιακος ειναι πιο ιστορικος απο την Γουναιτεντ και την Λιβερπουλ επειδη εχει γυρω στους 65 τιτλους εναντι 60 και 59.. Θεωρω 3-4 πρωταθληματα Αγγλιας(σε βαθμο δυσκολιας) μπορουν να αντιστοιχηθουν με ενα Τσ,Λ. Τωρα οσον αφορα αυτο με την Μιλαν και Γιουβεντους και εγω την Μιλαν θεωρω. Βασικα την θεωρω παλι για τον ιδιο λογο. Οτι εχει μακραν πολυ περισσοτερους απο την Γιουβεντους. Βασικα σε αυτο το θεμα απ'οτι φαινεται εχουμε τελειως διαφορετικη αντιληψη.Γι αυτο μαλλον μας φαινονται περιεργα αυτα που λες εσυ σε μενα και αυτα που λεω εγω σε σενα. Οποτε ειναι δυσκολο να πεις ποιος απο μας εχει δικιο.
Feb 12 2012 01:18
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

[url=http://mangastream.com/content/jump]Manga Stream - VIZ Media Licensed Series Dropped[/url] Νιώθω,όπως ένιωθα όταν νικήσαμε την Αρσεναλ,αλλά αποκλειστήκαμε.... :unlucky:
Feb 12 2012 01:12
Photo

OdyMonaxos → mono

Οκ, καλύτερα :D
Feb 12 2012 00:53
Photo

mono → OdyMonaxos

Ε κάνεις λάθος :P
Feb 12 2012 00:39
Photo

OdyMonaxos → mono

Γιατί αυτή την εντύπωση έχω. (το κάνω c-p από κάτω γιατί μάλλον δεν το δες)
Feb 12 2012 00:34
Photo

OdyMonaxos → iristella

Μ' αρέσεις ρε μούτρο, που έκραξες στο νήμα για τη μπάλα. Έχεις μπει ποτέ σε αθλητικό σάιτ να δεις σχόλια; :P
Feb 12 2012 00:18
Photo

zennith666 → Night Wizard Seal

Οχι ρε φίλε και μου αρέσουν γαμο...
Feb 12 2012 00:09
Photo

Napster → zoro77

Μιας και θα μας ξανακάνουν παρατηρήσεις, ας τα γράψω εδώ. [QUOTE=zoro77;563165]Κοιτα αν η Γιουναιτεντ ειχε 10 παραπνω πρωταθληματα τοτε ναι θα πηγαινα πασο![/QUOTE] Το ίδιο μπορώ να πω και 'γω. Αν η Λιβερπουλ είχε 10 Τσου. Λου. παραπάνω.... [QUOTE=zoro77;563165]Βασικα πιο πολυ με πειραξε αυτο που ειπες οτι αρμοζει ενας τετοιος παιχτης σαν τον Σουαρες να γινει ηγετης σε μια [U]τετοια[/U] ομαδα.Και αν οντως τελικα δεν ειναι η μεγαλυτερη στην Αγγλια και ειναι η Γιουναιτεντ και εγω κανω λαθος, παλι ομως δεν μπορεις να πεις οτι ειναι τετοια ομαδα του πεταματου και να διαγραφεται ολη η ιστορια της ετσι![/QUOTE] Πάντα σεβόμουν την Λίβερπουλ σαν ομάδα, αλλά πως γίνεται μια ομάδα σαν την Λίβερπουλ να υπερασπίζεται τόσο πολύ έναν ρατσιστή δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού τον υπερασπίζεσται τόσο, είπα και 'γω να γίνει θρύλος στη Λίβερπουλ μιας και βλέπω ότι τον αγαπάτε τόσο πολύ. Όταν postάρεις ότι είσαι η πιο ιστορική ομάδα στην Αγγλία, τότε έρχομαι και σου δείχνω στατιστικά (Δεν πιστεύω να έχω πει ότι η Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερη ομάδα). Διάβασα και ότι η Μίλαν είναι μεγαλύτερη ομάδα απο την Γιούβε, αυτά είναι... Αυτά απο μένα.
Feb 11 2012 23:59
Photo

OdyMonaxos → mono

Ω!! Edit: Γιατί αυτή την εντύπωση έχω.
Feb 11 2012 23:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:if: ΝΑΙ! Ναι το άτιμο τελείωσε επιτέλους...! Κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι. Σνιφ, σνιφ΄ με το που είπαμε να το καθιερώσουμε κι έγινε αυτό...Αλλά τώρα ευτυχώς τελείωσε το σεμινάριο και από βδομάδα είμαι ελεύθερη και την Τετάρτη ΚΑΙ το Σάββατο ξανά! :if:
Feb 11 2012 23:50
Photo

Night Wizard Seal → zennith666

Ναι σίγουρο είναι ότι θα διαλυθούν οι Para:noir. :(
Feb 11 2012 23:42
Photo

mono → OdyMonaxos

Σταμάτα βρε, δεν είπα κάτι τέτοιο :P Απλά δεν υπάρχει κάποιος λόγος που το έχω έτσι...Μου άρεσε και το βαλα, simple as that.
Feb 11 2012 23:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:sadist: Έχουμε να τα πούμε δυο βδομάδες από κοντά. Τελείωσε σήμερα το σεμινάριο;
Feb 11 2012 23:30
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Τώρα αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ. Εδώ κατάφερες να ρίξεις τον Λίνο :hahaha: Μάλλον αυτό φταίει τελικά. Shame on me. Έπρεπε να το είχα καταλάβει.
Feb 11 2012 23:28
Photo

OdyMonaxos → mono

Οκ, οκ, οκ, κατάλαβα, πάσο, δεν ξαναρωτάω τίποτα γιατί το μόνο που γίνεται είναι να σου πρήζω τα νεύρα.
Feb 11 2012 23:19