Community Status Updates
Tea-chan → red pyramid
Καμένα δάχτυλα, ολέ!
Ε, το σπαμ στη σελίδα αυτή δε με πειράζει...!
Φιλιά τώρα, γιατί πρέπει να την κάνω. (Η συγκάτοικος και ο γκόμενος θα ξαναβάλουν το 9 1/2 βδομάδες live...)
Jul 20 2008 21:11
red pyramid → Tea-chan
Αν είναι να το πείς τις αχρές δεν ανυσηχώ, στις αρχές μην το πείς μόνο γιατί μου έχουν μια ιδιαίτερη...αγάπη :P
κοίτα μπορείς να κάνεις κάτι ενδιάμεσο, να βρείς καμία yaoi version του Hellsing και έτσι δεν θα έχει πρόβλημα καμία πλευρά... (ναι ξέρω, σπαμάρω πολύ)
Jul 20 2008 21:07
Tea-chan → red pyramid
LMAO!!!
Μη μου βάζεις ιδέες, κακομοίρη... θα το κάνω καμια ώρα και θα σε κατηγορήσω για εγκέφαλο στις αχρές!!
Jul 20 2008 21:02
red pyramid → Tea-chan
''είσαι ένας''
κόκκινος πυραμιδούλης? :P:P
Ε, μπορείς να βρείς τρόπο να αντδράσεις. Πάρε ένα yaoi fangirl, δες την σε μία καρέκλα και βάλε την να βλέπει όλο Hellsing, πρώτα τη σειρά, τα OVA, μετά να ακούσει τα soundtrack, να δεί και συνεντεύξεις του mangaka και αν σε πεί ξα΄νά για yaoi εμένα να μη με λένε red pyramid :P
Jul 20 2008 21:00
Tea-chan → red pyramid
XD!!! Είσαι ένας...
Είπα εγώ ότι είναι κακό; Απλά έχω πήξει με αυτά σε όλα τα fandom και όταν τους λέω ότι δε μου αρέσουν, με περνάνε για τρελή! Σκας για δε σκας;;;
Jul 20 2008 20:56
red pyramid → Tea-chan
Δεν είναι κακό να τη βρίσκεις με yaoi (πάντα ήθελα να το πώ απο τότε που είδα την υπογραφή σου) :P:P:P
Jul 20 2008 20:52
GkLoc → Zoro
Oi Marimo,Για να μην παρεξηγηθεις μετα,
Εχω Βαλει Avatar k Signature Zoro,[B]Οχι[/B] για να σου παρω την θεση,Το τονιζω αυτο!!!
επισης,
Εχει πεσει απιστευτη Νεκρα Στο Forum,Αφου να φανταστεις,Χθες κατα τις 5.30 Το Πρωι,Ημου ο Μοναδικος Στο Forum,Ολομοναχος!!!
Επισης,
Αρχισα Death Note,και εχω ΤρισοΠορωθει,Πιστευω ειναι το καλυτερο Anime Ever,και θα το τελειωσο πριν να ερθεις Σιγουρα!!!
Επισης Light FTW!!!(Δεν πολυσυμπαθω τον L)και επισης ουτα και η Misa δεν Με Πολυενοχλει,Μια Χαρα ειναι,Και ειναι και πολλυ Kawaii!!
Αυτα Marimo,επισης την κοπανησε και Ο Ichigo,και δεν υπαρχει καθολου συζητηση και στο Thread t One piece αλλα και Στο Group,οποτε το Forum θα το βρεις ετσι οπως ηταν μαλλον!!
Σε Περιμενουνε Zoro-Kun!!!
Yosh,GK Zoropp has finished his reports,Waiting for your return now!!!
Jul 20 2008 20:29
1oneiromono → iloveL
θα τα τσεκαρω οταν βρω χρονο μες στην εβδομαδα
οσο για τους gothika ετυχε να κατεβασω ενα single τους στο (( [URL="http://jrock-music.mylog.pl/"]☆ the BIGGEST J-ROCK database ☆[/URL] ))ειχε παρει το ματι μου το ονομα του μπαντ ,νομιζω σε καμοια αφισα οταν ηρθαν ελλαδα [δν ηξερα και τοτε τπτ για j-rock, να πηγενα να τους δω -_-"(τεσπα)],ριξε μια ματια εμενα μαρεσε το Alexa
Jul 20 2008 20:16
GkLoc → endless_inspiration
Eγω Παλι Σημερα Κοιμηθηκα 10 ωρες,Αυτο που γραφω στο Group το εκανα Περσι,Και Ηταν Πολυ Ωραια!!
12 Ωρες???Καλα τι εκανες και μετα κοιμοσουνα τοσο πολυ??
Jul 20 2008 20:11
GkLoc → tsintori
Υπνος FTW!!!
Αυτο το εκανα περσι το καλοκαιρι,Και τα'παιξα οταν καταλαβα ποσο κοιμομουνα,και το αστειο ειναι,οτι μεσα σε αυτες τις ωρες,Δεν ξυπνησα καθολου μα καθολου,
Και αυτο που εχεις κανει εσυ ειναι Μεγαλο επιτευγμα,3 μερες 11.30 Ωρες!!!RESPECT!!!
Jul 20 2008 20:08
iristella → Ephialtes
Δεν παιζει ρολο..... Το παν στην ζωη ειναι να ξεκινας νωρις!!!!:hahaha::hihi2: Ασχετο..... Κι αλλο αρνητικο rep??? Yare yare δεν ειναι η μερα σου φαινεται.... Αν και δεν ειπες τπτ το τραγικο κατ εμε,,,, As soon as I have the chance I ll make it up to you....
Jul 20 2008 19:34
Ephialtes
Who the @#$@#$ gave me another bad rep for [URL="http://www.anime.gr/forums/naruto/4881-naruto-latest-chapter-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers%5D-post210833.html#post210833"]this post[/URL]!!!:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Jul 20 2008 18:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed