Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → tsintori

Τωρα το ξεκινησα κ εχει δωσει παρα πολυ καλα δειγματα....Θα σου πω πιο σιγουρα μολις το αλλαξω τα φωτα λιγο....
Jul 22 2008 13:19
Photo

zade → himawarinosekai

ειχαμε μια συζήτση μέσω πμ πρίν από λίγο καιρό ,η οποιά δυστυχώς έμεινε στην μέση. Τώρα όμως ξαναβρήκα χρ'ονο οπότε εποθυμώ να συνεχίσουμε . Θέλεις και εσύ ;
Jul 22 2008 13:16
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Doulis μου χαλάς τι μέρα.:cry5: Ακούς εκεί έχω το 2. Θέλω και εγώ!!!! Καλό σαν το 1;
Jul 22 2008 13:12
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μια χαρά είμαι και εγώ. Σε μία εβδομάδα τελειώνω τα φροντηστήρια. Άντε και μετά θα κάθομαι και εγώ μέχρι 3-4 το βράδυ. Ελπίζω να μπεις μετά.
Jul 22 2008 13:04
Photo

Umi no Ossan → iristella

Αναφερομαι στις λεξεις γραφειο κομοδινο κ καρεκλα.Επειδη κυκλοφορουν πολλοι ero στο πλοιο κ μπορει να παρεξηγηθουμε
Jul 22 2008 13:01
Photo

iristella → Umi no Ossan

Mα εγω για να μη σου βγει το ονομα δουλευω... Δεν ειπα πουθενα οτι τα χρηματα τα εβαλα απο την δικη μου τσεπη και οτι στην ουσια τα εδωσεςγια να ξεπληρωσεις το χρεος σου στον Zoro.
Jul 22 2008 12:58
Photo

Umi no Ossan → iristella

Προσεχε αγαπητη μου πως εκφραζεσαι....Μην μου βγει κανενα ονομα στο γκρουπ!!!!
Jul 22 2008 12:47
Photo

BarbasSs → Anyparktos

[url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=645[/url] αυτο δεν το εχεις.......
Jul 22 2008 11:12
Photo

Franklin → GkLoc

Γεια! Πως παει το deathnote? Δεν ειναι τ.ε.λ.ε.ι.ο. ????
Jul 22 2008 11:08
Photo

Nerethil → GkLoc

Nerethil is now a member of the One Piece Social Group Ναι η αλήθεια είναι πως μετά απο λίγη σκέψη (και λίγο κράξιμο απο άλλους χρήστες) κατάλαβα οτι μάλλον βιάστηκα να κρίνω και αποφάσισα να τα πάρω όλα πιο χαλαρά. Αν μπορείς να με βοηθήσεις, να συνεχίσω το One Piece, το τελευταίο επισόδειο που είδα ήταν εκείνο με τον βάρδο σκελετό που σκάει μύτη στο πλοίο, εξηγεί τι συμβαινεί και φεύγει. Ποιο επισόδειο ήταν?? Ποιοι το κάνουν sub τώρα? Όσο για dragonball... WOOHOOO! Κάποιος αναγνώρισε τον Goten! Μέχρι τώρα όλοι μου οι φίλοι νόμζαν πως είχα βάλει τον Goku μικρό. Μου φαίνοταν εν τω μεταξύ τελείως άκυρο να τους μπερδέψεις. Τέλος πάντων, να μην στα πολυλογώ, λατρεύω το dragonball. Έδω κι ένα μήνα προσπαθώ να μαζέψω κανα λεφτό να πάω να πάρω το παιχνίδι για Ps3 μπας και δω λίγο Goku στην οθόνη μου, γιατί αν περιμένω να τα κατεβάσω, σώθηκα...
Jul 22 2008 09:04
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

ασε χαμος εχει γινει... καλα ηταν σε καποιες φασεις δε λεω αλλα ηταν απιστευτα εξαντλητικο.... εσυ τι κανεις?
Jul 22 2008 02:29
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Goggeta SSJ6

δεν ειχες σε ποιον να θαψεις τον Gaara και σου λειψα??? οχι μην νομιζεις πως τα εχω ξεχασει XD
Jul 22 2008 02:28
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

οχι εχω χεσμενη φωλια γιατι στην αιτηση που ειχα υποβαλλει τοτε ειχα δηλωσει non smoker οποτε ειναι αντισυμβατικη η δηλωση μου..
Jul 22 2008 02:26
Photo

GkLoc → Nerethil

Xε,Χε,Μαρεσε Πολυ ο Λoγος που το σταματησες το οne piece!! LOL,Τωρα ειδα το Thread,Οχι,Δεν σε εκανα Add για αυτο,Ειπαμε!! Απλως ναι,αυτο που λες στο thread το ενιωθα και εγω οταν πρωτοηρθα,Ομως μην σε παιρνει κατω,Διοτι με τον καιρο θα συνηδιτοποιησεις οτι Στο Forum υπαρχουν πολυ Καλα Παιδια,Εγω τωρα ειμαι ενα Μηνα Ενεργο μελος,Ομως παλια που ημουν μεσα,Ηθελα τουλαχιστον 2 εβδομαδες για να μπω στον ρυθμο του Forum,σε αυτο με βοηθησανε και τα [EMAIL="Γ@μ@τ"]Γ@μ@τ[/EMAIL]@ παιδια που σου λεω!!! Ελπιζω να νιωσεις καλυτερα στο Forum,και ο λογος που σε εκανα Add ειναι οτι θελω να γνωρισω πιο πολλους Fan του One Piece,και αμα δεν ειναι Fan,να τους κανω,Παντως μιας και ειδα οτι σου αρεσει το FMA,ειπα να σε ρωτησω κιολας,Επισης,Ρυχαριστω Για το Link!!! GkLoc Invites You To [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"]One Piece Social Group![/URL] Ελπιζω να μπεις!!! Αυτα,See U Around Nakama!!! και μιας και ειδα οτι εχεις Avatar Goten,Εχεις Το Dragonball Σε Ιδιαιτερη προτιμηση??Διοτι Εγω Ειμαι Τρελος Φαν!!!
Jul 22 2008 02:06
Photo

tsintori → Tea-chan

Πολύ ωραίο το avatar, μήπως γίνεται να μου πεις από ποιο anime είναι; Και τα σκίτσα σου τα σπάνε.
Jul 22 2008 00:20