Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Orion19

τοσο καιρο και δεν ειμασταν φιλαρακια!!!! ΛοΛ!
Jul 26 2008 03:22
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Ναι το ξερω οτι δεν ειναι τοσο χαλια τα fillers...... απλα γενικα δεν ειναι τοσο καλα οσο η κυρια πλοκη και επειδη εκνευριζομαι απιστευτα να περιμενω δεν ξερω και εγω ποσες μερες (γιατι εχουν αραιωσει και τα επεισοδια) για να δω 1 μονο επεισοδιο προτιμω να τα δω ολα μαζι μια και εξω. Σαν ταινιουλα δλδ.....
Jul 26 2008 03:02
Photo

GkLoc → Kenny

OMG,βλεπω msg απο Kenny,και λεω θα με φαει Ζωντανο τωρα!!! Thanks Kenny,ναι το εχω ακουσει το συγκεκριμενο,και θα δω αυριο κιολας το πρωτο επεισοδιο,για να καταλαβω λιγο πολυ το Anime!!! και παλι thanks!
Jul 26 2008 02:57
Photo

Kenny → GkLoc

Λοιπόν, σου προτείνω να ξεκινήσεις Gintama. Είναι λίγο κάφρικο σαν shounen αλλά μετά από λίγα επεισόδιια βγάζει πολύ γέλιο. Για μένα είναι το καλύτερο shounen parody όλων των εποχών. ;)
Jul 26 2008 02:51
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

αχααα...Δεν το θυμωμουν (ναι δεινω συχνα ρεπ γιαυτο ΧΡ)...Στο μανγκα θρεντ δεν γραφω,αλλα κοιτα τι γραφουν για να βλεπω πως παει. Εχω δει τι εχει γινει :Ρ Ελα μου ντε που δεν φταιει η ζεστη...αλλος ειναι ο παραγωντας ΧΡ Εγω παντως στο ανιμε θρεντ τα παω καλυτερα...μαλλον θα ειναι μεχρι να εμφανιστει ο σασουκε ξανα ~χαχαχα~ ΥΓ:καλο θα ειναι να τα δεις οταν τελειωσουν,μιας κ δεν ειναι κ τοσο χαλια...:tensai:
Jul 26 2008 02:49
Photo

Kenny → LucyBR

Άλλο το να κατέβασες το torrent (αυτό το θυμάμαι), και άλλο το να είδες τα τελευταία επεισόδια. Αυτό το τελευταίο σε ρωτάω. :tensai: Τώρα, αν τα είδες και με απατά η μνήμη μου... :emptyonexg1:
Jul 26 2008 02:35
Photo

GkLoc → Nodoordonotthereisnotry

OMG whats up with that Huge Username!!! Σε λειπαμε οποτε σε διωχνει να ξαναβαζεις ολο αυτο το πραγμα!!!
Jul 26 2008 02:34
Photo

LucyBR → Kenny

is u crazy?? αυτο θα λειπε να περιμενω ακομα genjo! oO ενα fansub περιμεναμε, οχι τον Οδυσσεα να γυρισει απ την Τροια! once again ur memory is incredible... :p u were there when the Shinsen torrent finished downloading... :p
Jul 26 2008 02:28
Photo

Melkor → Kenny

yata. ok φιλος, προχωραω
Jul 26 2008 02:25
Photo

Kenny → Melkor

It's cool. Νόμιζα ότι θα μου έδειχνες τίποτα guro. :P
Jul 26 2008 02:23
Photo

Melkor → Kenny

[url]http://img206.imageshack.us/img206/340/yummyhinatabyenygmatycnep2.jpg[/url] thanx mate
Jul 26 2008 02:21
Photo

Kenny → Melkor

Και δεν στέλνεις... :/
Jul 26 2008 02:18
Photo

Melkor → Kenny

man, θελω να βαλω μαι εικονα για sig αλλα σκεφτομαι μηοως ειναι παρατραβηγμενη. να σου δωσω λινκ να μου πεις τη ναποψη σου?
Jul 26 2008 02:16
Photo

GkLoc → Zoro

Οi Newbie,Problem Being A Slave???
Jul 26 2008 02:01
Photo

sunday → Kenny

*poke*
Jul 26 2008 01:51