Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Nerethil

nerethil ο tracker που σου εδωσa ειναι ο μοναδικος μεχρι τωρα,στα παλια ειναι λιγο λογικο να πηγαινει καπως αργα,εχεις σταματησει στο 338 ειμαι σιγουρος,οποτε κατεβασετα απο εκει,παντως μην νομιζεις οτι ειμαι τιποτα ασχετος απο τετοια,αμα υπηρχε καλυτερο θα στο εδινα,αυτα,καλη συνεχεια με One Piece!
Jul 29 2008 03:44
Photo

Zoro → GkLoc

GK check my profile,what iri-chan said!!!XDXD Επισης...διαβασα ολα τα μυνηματα στο group οσο ελειπα και..... Θελω την ιστορια με τον Golden Warrior οποτε προλαβεις!!! Την εχω πολυ περιεργεια να την ακουσω!!! [να θυμιθουμε και τις παλιες μερες με τον sogelopp!!!] Παντως οσο λειπω θα χασω 1-2 avatar σου παλι μαλλον!!!:P
Jul 29 2008 03:42
Photo

iristella → Zoro

"naruto pwned Sasuke and thats final!!! " Και μετα ξυπνησε και εφαγε το πρωινο του ramen....
Jul 29 2008 03:37
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → milanezos

weeeeeeeeelcome! ti kaneis??? milanezos? eisai apo to milano?
Jul 29 2008 03:13
Photo

GkLoc → Zoro

naruto pwned Sasuke and thats final!!! Αχ θα σε χασουμε παλι ετσι???Κριμα,κριμα,Ομως μολις γυρισεις θα πεσει τεραστια τρελα!!!Guarranted!! τωρα το theme του Berserk α φανταστεις το ειχα ως Ηχο κλησης στο κινητο μου καμποσο καιρο,ειχα πορωθει με αυτο! Σημερα Που δεν μπηκα καθολου,εγινε τετοια ωραια συζητηση στο Group,και εγω την εχασα,δεν το πιστευω! Παντως ελπιζω να αυτες τις μερες να ειμαι πιο πολλυ μεσα,παντως τα βραδυα(Τα ξημερωματα πιο σωστα)ειμαι παντα μαζι μας!! Αυτα,See ya o Great Master Swordsman!!GkLight-Kami-Sama Has finished his reports!
Jul 29 2008 02:31
Photo

Zoro → 1oneiromono

Kαλα να περνας τοτε!! Να χαιρεσαι τις διακοπες σου και οποτε προλαβαινεις απαντας,μην ανυσηχεις!! [ειμαι παντοτε εδω να απαντησω ξανα:hehehe:] :byejg9:
Jul 29 2008 02:15
Photo

Zoro → tsintori

Χαχα πλακα ειχε η παγιδα και το δωλομα αλλα παραλιγο να μαλωσουμε με την iri!! Δεν προκειται να ξανακανω κατι τετοιο ομως,πολυ μεγαλο ρισκο...απο δω και περα Misa hater κι εγω!!:hihi2: [για κανα πειραγμα βλεπουμε,αλλα τπτ το σοβαρο και μακρια απο μισα θεμα!!:P] Αυτα,αντε τα λεμε αυριο στο πιο τρελο group τοτε.....ΒΒ τσιντορί-kun!!xD :gn2:
Jul 29 2008 02:12
Photo

Zoro → Orion19

ΟΚ αντε να σε δουμε κι εσενα καποτε τοτε!!! Θα γνωρισεις και τους 2 μεγαλυτερους "ραφτες" του site οπως και τον πιο διεστραμμενο μαγειρα!!xD [αληθεια τι παθατε σημερα?....δεν το πιστευα οτι θα μαλωνατε εσεις οι 2!!!:P..ευχομαι αυριο να βελτιωθουν ολα!!] Aυτα....hope to see ya tomorrow!! Don't forget us!!:gn2:
Jul 29 2008 02:10
Photo

Zoro → GkLoc

Αντε να σου απαντησω και στα χθεσινα να τελειωνω!!xD [I]Τι θα κανεις ΛΕΕΙ????? Για μια εβδομαδα????? TEMME!!!!δεν μας αφηνεις να το χαρουμε λιγο, [/I]Ε αν και θα μου λειψετε παλι τρομερα για αλλη μια φορα,πρεπει κι εγω να παω διακοπες:P [τρεμω στην σκεψη των ποσων σελιδων θα με περιμενουν στον γυρισμο!!:uhh:] Παντως...mark the day....απο τις 9 αυγουστου και μετα[εκτος κι αν ειμαι πτωμα,απο τις 10 και μετα τοτε!]θα ειμαι κανονικα καθε μερα μεσα!! Δεν νομιζω να παω πουθενα αλλου μετα και για 3 βδομαδες μεχρι τον Σεπτεμβριο ευχομαι να στε ολοι εδω να περασουμε καλα!! [I]Sasuke Didnt beta Orochimaru,Orochimaru was just Playing with him!!! And YEAh,naruto pwns Sasuke Any Time Of The Day!!!! Just Like Light Pwned L!!![/I] Χμμμμμ,Naruto lost even faster!!:P Sasuke did his good part!! [Orochimaru did prefer him instead of Naruto:bleh:] [I] μα ελα τωρα,τι εγινε παλι και φευγεις???(tell me why,tell me why,tell me what you want,i dont no why,dont now why,dont know what you are afraid,tell me why,tell me why,tell me what you say,i dont know why,dont know why,too late is too late~~~Berserk theme(πως μου ηρθε τωρα) [/I]Χαχα ακομη το θυμαμαι,το χω και κατεβασει....φοβερο τραγουδακι!!! [I]Ως μεγαλος Light Fan,πρεπει να Μπεις Εδω.......... [/I]Done!!![αν και προτιμω λιιιγο παραπανω τον L...αλλα και οι 2 μ'αρεσουν!!] Καλα στον προσυλιτισμο δεν εχω αμφιβολιες....πρωτος!!!:hahaha: [I]Τεσπα,Αυτα ηθελα να πω,ελπιζω να ειναι μεγαλο και το δικο μου Post,αμα θες να το συνεχισουμε............MSN Battle!!! OMG,Zoro Will Be So Proud of me!!xDDDD [/I]Indeed I am!!! I taught you well GK-kun!!! I'm expecting more of you in the future!:hehehe::terror2: Αυτα,και μην ξεχνας οτι απο δω και περα μιλας σε Misa hater!!!:P Don't you dare show disrespect towards our sencho!!!:chigau: XDXDXD Τα λεμε αυριο,GkLight!!!:byejg9::gn2:
Jul 29 2008 02:04
Photo

Zoro → Megi ♥

[I]αλλά ο[B] βλάκας[/B] ο Zoro προτιμά να κοιμάται παρά να ασχολείται με την θεά την Robin [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/dry.gif[/IMG]. [/I] Oi,careful with the way you call him!!!:roar: [ενταξει,λιγο βλακακος ειναιXDXD] [I]Και η καημένη η Robin προσπάθησε να τον πλησιάσει στην αρχή αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/deadga6.gif[/IMG] [/I]Οντως ακομη θυμαμαι την σκηνη στην αρχη που τον πλησιασε 1-2 φορες....και μετα στην skypiea παλι που συνεργαστηκαν...περιμενα να γινει τπτ...αλλα damn!!!:uhh: Δεν ειναι για romances αυτη η σειρα..... [πως τα καταφερνουν σε πλοιο μακρια απο στερια,με 2 γυναικες θεες και δεν κανουν τπτ δεν το ξερω!!:P] Παντως θελει ακομη 8-10 χρονακια για να τελειωσει....που ξερεις...ολο και καποια εκπληξη μπορει να χουμε.....ή με την Tashigi αλλιως!!{αν και προτιμω Robin:nbleed:} Λιγο romance μονο να δουμε και η σειρα θα ναι τελεια!! [αν εξαιρεσουμε το οτι δεν πεθαινει σχεδον κανεις!!XD] Btw,τα χεις δει ολα και τα 363???
Jul 29 2008 01:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

sorry re pou argw alla me to pou apantaw anoigw ki blepw episode... etto...sumimasen.... steilto m aurio h opote mporeseis... gn8!
Jul 29 2008 01:35
Photo

Phantom Duck → Erisadesu

Για να μην το ξεχάσω, τα greeklish απαγορεύονται σε όλα τα σημεία του forum, συμπεριλαμβανομένων των groups και των visitor messages. Υ.Γ. Κι εσύ μου λείπεις :frozen:
Jul 29 2008 01:13
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Να στο στείλω με pm αύριο γιατί τώρα θα πάω για ύπνο; Please απάντησε μου σε αυτό. Το μνμ πριν από πόση ώρα το έστειλες;
Jul 29 2008 00:43
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

kai bebaia den exo problima me ta spoils egw
Jul 29 2008 00:42
Photo

tsintori → trynksssj2

Hello. Έχω ένα μικρό προβληματάκι. Μου γράφει συνέχεια στα notifications ότι έχω ένα καινούριο vm. Το πατάω αλλά δεν έχω τίποτα καινούριο.... Τι μπορώ να κάνω;
Jul 29 2008 00:41