Jump to content

Community Status Updates

Photo

LCF89 → jimmare

σε εκανα add.να σε κανω και στο μσν να μιλαμε για ΟΡ?(κι οχι μονο?:hahaha:)
Jul 28 2008 22:18
Photo

iristella → Hatake Kakashi

Οχι βρε καμια σχεση. Δεν τσαντιζομαι εγω με τετοια....... Αnyway καλη νυχτα και περαστικα
Jul 28 2008 22:17
Photo

red pyramid → QueenofHearts

@Jiraya Δεν πάνε βρε καλό μου όλα σ'όλους! Τα αυτάκια και οι φουστίτσες πάνε σ'αυτούς γιατί είναι μικροσκοπικοί και γλυκούλιδες. Φαντάζεσαι να ήταν τίποτα δίμετροι και τριχωτοί βαρβατίλες; Αηδία!! Δεν θα τανέ αηδία, θα ήταν μια τραβεστί εκδοχή του My sexual harrasment :P:P:P Ρε, όλη η σελίδα είναι γεμάτη ποστς μου για το άνιμε τούτο. Σπαμμάρω πολύ στο προφίλ σου :P
Jul 28 2008 22:17
Photo

Hatake Kakashi → iristella

Ναι η ομιλια σου μου φανηκε εντονη και νομιζα οτι ειχες τσαντιστει Καληνυχτα Ειμαι ψιλο σκατα :D τα λεμε αυριο
Jul 28 2008 22:10
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

οκι εγω εδω θα μαι μεχρι τις 4 κλασσικα :P
Jul 28 2008 22:02
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

να τα πούμε σε λίγο γιατί βλέπω ένα dn;....Sorry.
Jul 28 2008 22:01
Photo

Α και κατι συμπληρωματικο.. Ελπιζω να μην νομιζεις οτι παρεξηγηθηκα η κατι τετοιο..... Δεν εχω τετοια κολληματα... Απλα οταν μου αρεσει μια συζητηση ισως φαινεται λιγο πιο εντονη η ομιλια μου .......
Jul 28 2008 21:58
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

to tsekara! kai mias kai mphka ston kopo kai anoi3a tin wikipedia eida kai gia ton asproamalli p legame!
Jul 28 2008 21:58
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → olgidio

ahhhhaaaa thank youuuu!! emena pali me endiaferoun kai oi 2 domains apla teinw pio polu sta yaoi! jia na!
Jul 28 2008 21:55
Photo

Ναι βρε μην ανησυχεις...... Δεν καταλαβα ακριβως αυτο...... Απλα οπως θα εξηγησω και σε λιγο στο αναλογο thread για μενα ειναι ο χαρακτηρας με τις μεγαλυτερες προοπτικες απο αποψη δυναμης..... Τωρα αυτο που λεμε απολυτο imba mode για μενα δεν υπαρχει..... Ο καθε χαρακτηρας εχει τις δυναμεις και τις αδυναμιες του.
Jul 28 2008 21:54
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tea-chan

εεεε να σου κανω μια ερωτηση? ειπες αυτο Νομίζω ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι ανακάλυψαν το Bleach στο SS Arc. Τότε νομίζω βγήκε και το anime... αλλά δεν είμαι σίγουρη. τι ειναι το ss arc???
Jul 28 2008 21:54
Photo

Hatake Kakashi → Melkor

Ναι :D
Jul 28 2008 21:40
Photo

Hatake Kakashi → iristella

Ευχαριστω πολυ :D Ιρι το ποστ αυτο το εκανα για ευνοητους λογους και πιστευω να καταλαβαινεις οτι σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ειναι αδυναμος ο Σασουκε
Jul 28 2008 21:39
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Fuck δεν μπορώ να βρω ακριβώςς ποια είναι αλλά [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bleach_episodes"]εδώ[/URL] μπορείς να δεις τους τίτλους. Άλλωστε μπορείς να καταλάβεις ποια είναι και ποια όχι. Τέσπα τσέκαρε το link.
Jul 28 2008 21:16
Photo

Περαστικα ευχομαι!!!! Ελπιζω να μην ειναι κατι το πολυ σοβαρο.......
Jul 28 2008 21:15