Community Status Updates
Tamaki → Kon_Okami
περιμένω να μου φέρει τον 2ο τόμο..αχ
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/230496.jpg[/IMG]
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/151580.jpg[/IMG]
Jul 29 2008 10:08
GkLoc → iristella
O Orochimaru αφου απλως τον τεσταρε,αμα ηθελε σε ενα δευτερολεπτο τον ειχε βαλει κατω,και ενταξει του Naruto απλως του εκλεισε την σφραγιδα,τιποτα σπουδαιο,Αφοου εδω περα ο Kakashi κολωνε με Orochimaru,αρα δεν ειναι καθολου λογικο να μην μπορουσε να νικησει τον Eχασα απ'τον Lee-Sasuke!!
Σαρεσει 0 Sasukos ε???
Εμενα δεν μαρεσει διοτι,αν και η προσωπικοτητα του ειναι φοβερη,θυμιζει Vegeta,Zoro,Οταν πεταει τα λογια θελω να παρω εκδικηση,Καθε φρα με παιρνουν τα γελια,δεν ξερω γιατι,δεν του παει τετοιος χαρακτηρας μαλλον,ειναι ο Most Love-Hated Character Naruto,ακομα και ο Vegeta ετσι ηταν,Ομως οι λογοι που τον μισουσαν δεν ηταν,επειδη μου σπαει το μαλλι του(ΦΟβερο του βετζετα,παραξενο αλλα φοβερο),επειδη ειναι EMO,επειδη ειναι φλωωρος και τετοια,δεν ξερω δεν του πολυπαει τελος παντων,και δεν μαρεσει πρωσοπικοτητες σαν του Vegeta να πετουνται περα δωθε σαν καραμελες,αυτα,ειναι Hate Situation,μπορει ισως επειδη μαρεσει ο αλεπουδιτσας,αλλα θα δω παρακατω,και θα πω καλυτερα την γνμωμη μου,εως τωρα παντως αυτα εχω διατυπωσει!
Jul 29 2008 04:35
iristella → GkLoc
Κοιτα κι εγω που ειμαι sasuke fan την ευχαριστηθηκα ειναι αληθεια γιατι πολυ του την ελεγε του αλεπουδιτσα ο Sasuke...... Του χρειαζοταν λοιπον ελαφρως. Αλλα στην ουσια ο sasuke απεκρουσε οτν Orochimarou τοτε γιατι τον Naruto τον εβγαλε εκτος με συνοπτικες διαδικασιες.
Jul 29 2008 04:25
GkLoc → Nerethil
A Sorry αλλα ετσι που το διαβασα μου φανηκε σαν ο tracker που σου εδωσα να ηταν αθλιος,και ζητουσες απεγνωσμενα απο αλους βοηθεια!!
τεσπα,No Harm,btw,πρεπει να κατεβασεις Media Player Classic για να παιξει,Αλλo ενα hint!
Jul 29 2008 04:19
GkLoc → iristella
Ετσι και αλλιως οτι βλεπω το συζηταω στο Thread κ λεω και την γνωμη μου,Μα αφο που ειπα στο Thread δεν σου φανηκε καταπληκτικη στιγμη,Ηταν ολα τα λεφτα,οπως ειπα Best Moment Until now!!!
btw,ειμαι στο 40 τωρα!!
Ναι 20+20!!!xDDD
Jul 29 2008 04:17
iristella → GkLoc
Δεν με ακους με διαβαζεις.........XDDDDDD
KoΙτα μετα απο ενα σημειο.....τον Naruto δεν τον λενε Uzumaki αλλα Sasukessextoy......:hahaha: (πλακα κανω δεν σε σποιλεριαζω....... μην αγχωνεσαι δεστα ολα μονος σου και το συζηταμε μετα)
Jul 29 2008 04:12
iristella → GkLoc
Καλα......... Περιμενε καποια επεισοδια ακομη και θα δεις τοτε την πραγματικη εννοια του Pwnarismatos....... Kαι οχι μια φορα αλλα επαναλαμβανομενες.....
Jul 29 2008 03:59
Nerethil → GkLoc
Μην ταράζεσαι GKLoc ανακάλυψα τι βλακεία είχε γίνει. Δεν έφταιγε ο tracker για το επεισόδιο που δεν δούλευε, εγώ είχα κατεβάσει το Mp4 αρχείο και δεν έτρεχε καλά στον WMP. Δεν είπα οτι είσαι άσχετος (πως θα μπορούσα, αφού με βοήθησες τόσο πολύ έτσι κι αλλιώς?) Τέσπα... Μάλλον πάω για ύπνο...Κλείνουν τα μάτια μου
Jul 29 2008 03:55
Zoro → GkLoc
Αν μπορουσες να την εχεις τελειωσει μεχρι την παρασκευη βραδι θα σου ημουν πολυ ευγνομων captain!!:blingeye2:
Τεσπα αυτα...την κανω κι εγω...τα λεμε αυριο τοτε...
GN,GK-kun!!!:gn2:
Jul 29 2008 03:53
GkLoc → Zoro
Λοιπον ναι,μαλλον θα χασεις μερικα,Οσο για την ιστορια με Golden Warrior,μεθαυριο θα παω σπιτι μου,και θα φυγω επιτελους απ'τον Ero-Elo,και τοτε μαλλον θα την γραψω,παντως να περιμενεις να ροκαρει πιο πολλυ απ'την πρωτη!
Jul 29 2008 03:47
GkLoc → iristella
γιατι αμφιβαλεις?????
aruto pwned Him Badly,Ρεζιλι τον εκανε,Uzumaki ftw
Jul 29 2008 03:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed