Community Status Updates
GkLoc → Ephialtes
Ναι ομως One Piece=Little Fillers!!
Naruto=Fucked up by Fillers!!
ειδικα τωρα που μου το ειπες,δεν το βγαζω με τιποτα,επισης,
They Dont Suck,δεν ειδες αυτο με τις περιπετειες του Μικρου Buggy??(εσπαγε)
Jul 29 2008 22:31
Fingolfin
Ο xANTONISx έσβησε μία φορά μήνυμα του Sponi στο προφίλ του(όπως εδώ στα visitor messages του) που του έκανε παρατήρηση.
Μετά τον προειδοποίησε ο Sponis να μην ξανασβήσει post mod/admin. Και του έκανα κι εγώ παρατήρηση παράλληλα.
Κι αυτός έσβησε και το post του Sponi και το δικό μου. Ε λογικό δεν ήταν το ban;
Εβδομαδιαίο πρέπει να είναι σε διάρκεια.
Τέλος, ξέχασα να σου πω ότι είμαι fan του L και όχι του Light οπότε δεν θα μπω σε αυτό το group.
Jul 29 2008 22:31
tsintori → trynksssj2
Όχι trynkss δεν έσβησα τπτ. Μήπως φταίει το ότι έγραψα/δέχτηκα πολλά vm χθες;
Jul 29 2008 22:30
GkLoc → Zoro
Keep Up Sheetwriting!!!
{no,it's not shitwriting[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]}
xa0a0x0a0xa0x0a0xa0
καταπληκτικος!!!
Nαι μην φοβασαι,αμα δεν ερθεις δεν την Βγαζω προς τα εξω,Im Waiting For you,I feel I Feel Alive When You are Beside Me,I WILL NOT DIE!!!(Ωχ,με επιασε και αλλο τραγουδι)
Παντως οταν λειπεις μπορει να χασεις μεγαλες πρωσπικοτητες μου,οπως
Gk L
k
FranGk!!
Jul 29 2008 22:29
Ephialtes → GkLoc
Μην σου πω και εσενα τωρα τπτ για τα φιλλερ του One Piece...:yellowcard:
filler=:puke:no matter the anime
Ps: Βγαλε τον αγριο τον Raito απο profile pic, τον βλεπω και φοβαμαι να γραψω comment:uhh:
Jul 29 2008 22:25
Zoro → sintar
OK οτι προβλημα εχεις με τα links,σε μενα!:P
[ειμαι εξπερ στο θεμα:)]
Personal Reasons huh??
I just hope it does not have to do with a girl again....damn women!!!:P
Jul 29 2008 22:24
Neuro → psofia
Δεν πειράζει και πάλη που εκατσες για λίγο μαζί μου :wooi2::wooi2::wooi2: τι λες θα κανονίσουμε beach party τον Αύγουστο?
Jul 29 2008 22:22
Zoro → GkLoc
Αν θες φτιαχνω εγω το thread{καλη ιδεα,μονο τιτλο να βρουμε!} μιας και ειμαι καλος εκει και σας δινω τα credits για τις ιστοριες φυσικα!!
[οταν ερθει η στιγμη παντα!]
Βασικα τωρα που το σκεφτομαι,δεν νομιζω να προλαβω μεχρι παρασκευη,αλλα παντως αμα δεν προλαβω,[B]να εισαι σιγουρος οτι μεχρι να ερθεις δεν θα την διμοσιευσω,you Bet!!!
[/B]Damn it,you'd do that for me,Great Captain GkLopp??:cry:
{no,I can't get used to you in kira version!!XDXD}
You truly touched me now!!
I'm glad I have a nakama such as yourself!!^^
Yosh then....do your best...if it's ready for Friday it's good...if not,it's good again too!!
[arigato,μεσα στις σελιδες του group μεσα σε μια βδομαδα αντε να το βρω....θα χανονταν η φαση της ιστοριας αν την συζητουσατε χωρις εμενα!!
Keep Up Sheetwriting!!!
{no,it's not shitwriting:P}]
Cya!:)
Jul 29 2008 22:20
Ephialtes → Zoro
Βασικα δεν μ'αρεσει να εχω συνεχεια το ιδιο αβαταρ, πετυχα αυτην την εικονα στο google μ'αρεσε και ειπα να την βαλω
θυμηθηκα τον Blackbeard οταν ξαναβλεπα τα επεισοδεια του Drum island με τον αδερφο μου, και μου καρφωθηκε εκεινη την στιγμη να βαλω αβαταρ Blackbeard γιατι αυτο που βαρεθει αυτο που ειχα
Jul 29 2008 22:20
Always_Bleeding → Erisadesu
Ελα να σε ρωτισω κατι μου εστειλεσ ενα email που λεει οτι εχεις την 3η ταινια naruto αν ναι αμα δεν εχεις προβλημα στειλτο απαντησε μου να σου δωσω τα στοιχεια
Jul 29 2008 22:19
sintar → Zoro
ok ευχαριστω για τα λινκς..επειδη με πειραζει το dub θα δοκιμασω το 2ο και αν εχω καποιο προβλημα θα σου πω...
οσο για το αλλο θεμα απλα δν εχω ορεξη...due to personal reasons...
Jul 29 2008 22:17
Zoro → sintar
Πλακα πλακα ερχομουν στο profile σου να σου αφησω vm να σε ρωτησω τι απεγινες!!!:hahaha:
[με προλαβες:P]
Τεσπα,καταρχας για Berserk....χαιρομαι που την ξεκινας γιατι απ οσo ειδα,εχεις δει σχεδον ολες τις σειρες που με ενδιαφερει να δω μελλοντικα ή που ειδα[πχ Gungrave ή Monster,Seirei no Moribito κλπ] και μονο το berserk σου λειπει απο τις δικες μου!!
Η σειρα εννοειται πως τα σπαει,ωραια μυνηματα/μαχες και ειναι απο τις αγαπημενες μου!
Καλα κανεις που ξεκινας απο το ανιμε γιατι,οπως λεω παντα,σε εισαγει πιο ευκολα στον κοσμο της σειρας για μενα,συγκριτικα με το manga....αλλα αφου τελειωσεις τα 25 επεισοδια,εφ οσων σ'αρεσει,εισαι αναγκασμενος να προχωρησεις και στο manga!!
[το ανιμε δεν ειναι ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga σε εκταση...εκει να δεις πορωση!!]
Οσο για το ανιμε λοιπον....το χα βρει [URL="http://www.horrormanga.com/berserk%20manga%20anime.html"]εδω[/URL] σε ogm μορφη[-230 mb,σαν avi δλδ,αυτα ειναι τα πιο συχνα για το Berserk anime],αλλα ειναι σε αγγλικο dub και οχι sub...με megaupload...
Σε πειραζει το dub??
Γιατι ειχα καθισει να ψαχνω subbed μη-rmvb{damn γιατι τα μισειτε ολοι??!!:P}για τον ιchigo13 αλλα παλι δεν ειχα βρει....
Τεσπα,δεν παιρνω κι ορκο αλλα πιστευω εδω το χει σε ogm,με αγγλικους υποτιτλους και οχι rmvb,με megaupload....τουλαχιστον ετσι λεει....[URL="http://www.cizgimerkezi.com/showthread.php?t=87"]Check[/URL]!
[αλλιως ελα πες το μου να δω αν εχω τπτ αλλο]
Αν πορωθεις και θες links για το manga ελα παλι σε μενα,εκει εχω σιγουρα!!^^
Tελος,οτι αποριες για την σειρα εχεις ελα ρωτα με παλι και προσεχε μερικους [γκουχ GK γκουχ] που πεταγονται κατα την διαρκεια μιας ερωτησης που θα μου κανεις!!
{αν δεν καταλαβες θα καταλαβεις μην ανυσηχεις!!:hahaha:}
WC another Berserk fan from Zoro-kun!!:respect:
Τεσπα,αυτα απο Βerserk...ελπιζω να σε ικανοποιησουν!
[αν οχι υπαρχουν παντα και τα rmvb:hehe:]
Στο θεμα μας τωρα....τι απεγινες ρε συ??
Ειναι μια πλακα η αποχη σου ή απλα ξαφνικα σοβαρευτηκες και δεν εχεις ορεξη για αστεια με την ori πια??
Χαχα η σταση σου θα μπορουσε να χαρακτηριστει και τρομακτικη ωρες ωρες:hahaha:
What Happened to you cook??!:P
Jul 29 2008 22:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed