Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → dbgoku

Oh,αμα ηδη το κατεβαζεις πρεπει να περασεις και απ'το Groupaki!! μην ανυσηχεις,δεν ριχνουμε Spoiler εκει μεσα,και εχουμε και πολλους αλλους που μολις το αρχισανε,Περνα απο εδω [url=http://www.anime.gr/forums/groups/8/].aNiMe//GR Forums - One Piece[/url] Ελπιζω να μπεις,Και ελπιζω να σου αρεσει το One Pieceaki!!
Jul 30 2008 12:31
Photo

dbgoku → GkLoc

Το θυμαμαι...το εβλεπα φανατικα να σου πω την αληθεια...Μονο που σε καποιο σημειο εχασα αρκετα επεισοδεια και...καταλαβανεις.... τεσπα αποφασισα να το αρχισω.. ηδη κατεβαζω...ok thanks cu around!!!
Jul 30 2008 12:25
Photo

dbgoku

χαχα καταλαθως εκανα ποστ στο δικο μου profil γιαυτο τωρα τοκανα edit...
Jul 30 2008 12:24
Photo

tsintori → GkLoc

Fuck πάλι έχασα πράγματα. Πάω να τα διαβάσω.
Jul 30 2008 12:21
Photo

GkLoc → dbgoku

Ναι Αυτο Ειναι,Καμμια Σχεση Ομως Japanese με ελεεινο Greek Dub, Εγω φυσικα Σου Προτεινω One Piece,μιας και εγω αρχισα Naruto,Bleach,One Piece μαζι,Με το τριτο κολλησα αφανταστα,δεν εχω δει ακομα ολα τα επεισοδια,αλλα οπως ειπες και εσυ,ειναι must see!!! εγω προτεινω One Piece,πιστευω ειναι σε μερικα σημεια ανωτερο,ομως δεν θα στα λεω εγω,δες κανενα επεισοδιο,και βγαλε τοτε συμπερασμα,(Και ελπιζω να βγαλεις καλο), Αυτα,Αμα θες τιποτα αλλο,με σχεση One Piece,ρωτα με,Θα χαρω να σε βοηθησω! ciao!
Jul 30 2008 12:21
Photo

dbgoku → GkLoc

αν δε κανω λαθος το one piece δεν ειναι το ελληνικο ''ντρεικ''??? Μπορει να λεω βλακειες τωρα αλλα ετσι κι αλλιως τωρα θα το αρχισω γιατι ξερω οτι ειναι must-see!!!αλλα λεω να προχωρησω λιγο το bleach πρωτα... τι μου προτεινεις εσυ??
Jul 30 2008 12:17
Photo

GkLoc → Fingolfin

Χε,Χε, Πειραζει που μαρεσουν και οι δυο για διαφορετικο λογο???:tongue: Παντως ναι,Αυτο στο HAF ηταν πολυ Φασατο,χαχα,:hahaha: Ε,τοτε,Για να δουμε,γιατι δεν περνας απο εδω τοτε [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL] How About That??:orly:
Jul 30 2008 12:01
Photo

GkLoc → dbgoku

Νιce, Btw,One Piece εχεις δει καθολου??? Και επισης,Αχ κριμα, Διοτι Εγω ειμαι με το Badass Side,vegeta ftw!!
Jul 30 2008 11:54
Photo

Fingolfin

Εσύ που είσαι και στα δύο, δεν είσαι καλά μου φαίνεται...:bleh: όπως στο poll του Naruto, που ποσταρα στο Hall of Fame εικόνα όπου ο Kakashi ψηφίζει ως αγαπημένο χαρακτήρα τον Naruto...:blurah5:
Jul 30 2008 11:47
Photo

dbgoku → GkLoc

Μπορεις να πεις μαλλον goku πλησιαζω τη χαζομαρα του που και που χε,χε...Οσο για τα thread...ελπιζω να διορθοθω;)nice to mt u too whatever...τσιμπα και ενα request...
Jul 30 2008 11:35
Photo

jimmare

ναι το ειδα.Αλλα επειδη δεν γεννηθηκα πειρατης μαλλον δεν θα μπω στην ομαδα
Jul 30 2008 11:35
Photo

GkLoc → tsintori

2 Ωρες κοιμηθηκα,Damn!!! και περιμενω λεοφωρειο τωρα,να παω επιτελους Σπιτι!!! Ναι,Λ Φαν τωρα,Ασε,για αυτο εγινε μεγαλο θεμα χθες,Τσακωμοι Ολοκληροι!!
Jul 30 2008 11:31
Photo

tsintori → GkLoc

Το γύρισες σε L fan τώρα; Μα καλά χθες δεν κοιμήθηκες καθόλου; Έχασα τπτ;
Jul 30 2008 11:27
Photo

Scorpion → GkLoc

Ο scorpion ειναι στο πληρωμα!!!!!!!!
Jul 30 2008 11:24
Photo

GkLoc → zzzgaarazzz

Χε,Χε,Καλα εκανες:hihi2: Παω Τωρα Αμεσως:joyful: