Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ptomahawk → Hatake Kakashi

lol uchiha που λες και στο οccupation.:P Yes your highness(καταβάθος θέλει να γίνει hokage :P)
Jul 30 2008 15:57
Photo

jhetfield19 → Animesuki

Σορρυ που επεμβενω αλλα οσο και αν το πετυχε οσο και καλλιτεχνικο κι αν ηταν δεν παυει να ειναι βαναυσο.............γιατι ο τυπος απλα βασανισε ενα σκυλο για το τιποτα.Δε λεω το ιδιο γινεται και σε ανθρωπους αλλα οπως και να χει αυτο δε σημαινει οτι μπορουμε να το κανουμε ελευθερα και σε λιγοτερο εξυπνα οντα και να τα χρησιμοποιουμε σαν παραδειγματα.Ασε που στην τελικη ειναι και αρρωστο.Δεν εχει σημασια αν ηταν σκυλος ή οχι με την ιδια λογικη του δεν υπογραφω για σκυλο οταν γινεται σε ανθρωπους δεν γινεται τιποτα.Δεν σε κανει καλυτερο ανθρωπο.Απλα συνηθισμενα ανωμαλο.Τεσπα το παραπηρα ζεστα μου φαινεται.Απλα ετσι το βλεπω.
Jul 30 2008 15:30
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi

nuahahahaha sabaku kyuu leei o mpoulis!!!!!! Mia oraia eikona gia na arxisei sosta h mera! KALHMERAAAAAAAAAA! edit: h ypografh sou einai all the money :P alla ti mas exi kanei h britannia (3an8ia speaking)
Jul 30 2008 15:28
Photo

Hatake Kakashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

chibi gaara [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/6006/chibigaarauy2.jpg[/IMG] LOL
Jul 30 2008 15:24
Photo

Hatake Kakashi → Ptomahawk

Σε αντιγραφω στο signature :P
Jul 30 2008 15:18
Photo

Hatake Kakashi → iristella

Μια χαρα ειμαι ευχαριστω :D Πολυ καλο πραγματι το εξωφυλλο λογικα σε λιγες μερες θα το παρουμε σε καλυτερη αναλυση τα covers του Ναρουτο μου αρεσουν παντα πολυ
Jul 30 2008 15:14
Photo

Erisadesu → Animesuki

we can only do our bests as humans.
Jul 30 2008 15:11
Photo

iristella → Hatake Kakashi

Καλημεα τι γινεται?????? Ελπιζω ολα καλα.....Εισαι καλυτερα σημερα?? Τελειο το εξωφυλλο που ανεβασες............. Ανυπομονω να το παρω στα χερια μου και σε μεγαλυτερο μεγεθος
Jul 30 2008 15:10
Photo

GkLoc → Vader1988

Ηello nakama!!! One Piece εχεις δει καθολου,αμα ναι,σου αρεσε?? Και παλι χαρηκα!
Jul 30 2008 15:04
Photo

GkLoc → Yu_Kanda

Γεια,one piece εχεις δει καθολου??? Διοτι το εχεις στα Currently watching anime,για αυτο ρωτησα........
Jul 30 2008 15:03
Photo

Animesuki → Erisadesu

Ξερεις κατι?Εχεις πολυ δικιο!Το να καθομαστε και να υπογραφουμαι για εναν σκυλο που πεθανε ειναι σκετη υποκρισια,οταν δεν κανουμε κατι για να βοηθησουμε τους ανθρωπους που πεθαινουν γυρω μας καθημερινα.
Jul 30 2008 15:00
Photo

GkLoc → GreekSolid

Γεια Σου,one piece fan και εσυ??? ε τοτε,πρεπει να μπεις εδω [url=http://www.anime.gr/forums/groups/8/].aNiMe//GR Forums - One Piece[/url] ειναι το πιο τρελο groupaki evah!! ελπιζω να μας χαρισεις την παρουσια σου!!! Αυτα,στο anime που εχεις μεινει,το εχεις δει ολο??
Jul 30 2008 15:00
Photo

maruz → GkLoc

pl makria ;)
Jul 30 2008 14:25
Photo

GkLoc → maruz

Aγιο Νικολαο Κρητη,Μακρια Πεσαμε.Damn!!
Jul 30 2008 14:24
Photo

maruz → GkLoc

virwna esi? :)