Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → maruz

Xe,Xe, Αρα το Avatar μου τωρα δεν θα σε χαλαει καθολου!! Αξιζει να ξαναδεις One Piece,και εγω καταβριζω το ελεεινο Ελληνικο Dub που ειναι για τα μπαζα, Α,ακομα να τελειωσεις Bleach, τεσπα,οταν το τελειωσεις,Δωστου μια ευκαρια!!! btw,απο ποια περιοχη εισα??[Σπαστικος mode on again]!
Jul 30 2008 14:22
Photo

maruz → GkLoc

xaxa nice to meet you too vsk pio pl mu arese o L :) dn 3erw gt ton Light apo tn arxh dn ton pigaina ka8olou... one piece evlepa palia.. sto star sto alter h 3erw gw opou to eixe.... mou eixe fanei paidiko mallon logo tou elliikou dub... twra epd exei poro8ei o 3aderfos mou eida merika eps. katse na teleiwsw me bleach kai 8a doume... :)
Jul 30 2008 14:13
Photo

GkLoc → Zoro

90 MEMBERS Marimo!!! Am I Awesome Or What???
Jul 30 2008 14:09
Photo

Tenshi → GkLoc

Hello....se efxaristw....ekana join to group!!:D ta leei esy ola kala!?
Jul 30 2008 13:44
Photo

Erisadesu → Animesuki

χαίρομαι που σε άγγιξε η έκθεση του κυριου με τον σκύλο. Απλά σκέφτηκες ότι το μήνυμα που θέλει να περάσει μπορεί να είναι : Οι άνθρωποι νοιάζονται για ένα σκύλο που πεθαίνει αλλα για τους χιλιάδες ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε μέρα δεν κάνουν τίποτα? το θεωρώ υποκριτικό να κάθομαι να υπογράφω για ένα σκύλο που θυσιάστηκε στον οποιοδήποτε βωμό όταν ο κόσμος γύρω μου πεθαίνει στον βωμό του χρήματος όπως και να έχει ο καλλιτέχνης το πέτυχε το σκοπό του. μας έδειξε το ποσο ψεύτικη και υποκριτική είναι η φυλή μας.
Jul 30 2008 13:22
Photo

endless_inspiration → GkLoc

α ναι;;;;;;;;;; καλα θα το δω και θα σου πω... L FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 30 2008 13:10
Photo

Sol_Ballads → Marilou

Niaou...
Jul 30 2008 13:07
Photo

GkLoc → endless_inspiration

XAXAXAXA,Mε τιποτα δεν θα σου κανει καλυτερη εντυπωση με το Directors Cut,Μην Σου Πω Οτι θα Τον Μισησεις ακομα πιο πολλυ,Διοτι στο τελος κανει κατι,Που ειναι πολυ παρατραβηγμενο και pure Evil!!!! παντως αφηνει ενα Υπονουμενο στο Directors Cut,προσεξε το καλα στο τελος!!
Jul 30 2008 13:07
Photo

και οι δυο..... αλλα ο light μου την εσπασε παρα πολυ προς το τελος . ενω ο L σταθερη αξια......... τεσπα θελω να δω τωρα και το director cut που κατεβασα...(ποιος ξερει μπορει να μου κανει καλυτερη εντυπωση ο lifgt)
Jul 30 2008 13:04
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Kαλα,Ολοι το ιδιο μου πετανε, Και ναι,επισημα εγινα L Fan,Ομως φυσικα ειμαι ακομα και φαν του Kami Light!! Oμως τι να κανουμε, The Weird Dude With Usopps Voice Actor,Gor My Antention!!! Watashi Wa.....L Desu.... Ore Wa.....JUSTICE!!!! εσενα δηλ,ποιος σαρεσει??
Jul 30 2008 12:59
Photo

οπα τι βλεπουν τα φανταστικα ματακια μου.....;;;;;; εγινες L fun τωρα;;;;;;;;;;;;
Jul 30 2008 12:55
Photo

GkLoc → jeffhardy

:wooi2::wooi2::wooi2: Hardy-Kun,Thank You!!! Yam,Its So Sweet!!:wooi2:
Jul 30 2008 12:42
Photo

jeffhardy → GkLoc

Ενα μικρο δωρακι για τον μεγαλο Lamda που προσπαθει τοσο σκληρα να πιασει τον Κιρα [img]http://www.sweet-and-savory.org/archive/images/shf5_puff_pastry/puff_pastry_with_choc.jpg[/img]
Jul 30 2008 12:40
Photo

tsintori → trynksssj2

Νο trynksss τπτ. Τέσπα άμα δεν γίνεται τίποτα δεν πειράζει. Thanks για τον χρόνο σου.
Jul 30 2008 12:38
Photo

GkLoc → Petran79

L My Hero!! Watashi Wa....L Desu(Best Quote Evah)
Jul 30 2008 12:34