Jump to content

Community Status Updates

Photo

dennisuke → Zoro

Αν το One-Piece δεν ήταν on-going θα το είχα ήδη τελειώσει και αυτό γιατί είναι κουραστικό να περιμένεις το επόμενο επεισόδιο και να βλέπεις τα fillers. Έχω σταματήσει επομένως να βλέπω Naruto - θα το δω μονομιάς όταν ολοκληρωθεί, οριστικά σε rmvb, όχι σε avi όπως γράφω στο προφίλ. Ντρέηκ δε λεγόταν το ανιμε όταν το 'δειχνε η ελληνική tv? νομίζω κάτι για κόκκινη γραμμή που δεν κατάλαβα ποτέ που είναι, πάντως μου είχε αρέσει τότε, φαντάσου τώρα, που είμαι anime fan. Πάντως για τους avi fan έχουμε κι άλλο χαρτί. Αφού θέλουν καλή ποιότητα, γιατί δεν παίρνουν αρχεία ogg ή hq ή hd ή όπως στο καλό λέγονται αυτά, με 350 μb kαι άνω, με αξεπέραστη ποιότητα τάχα; Το μυστικό είναι σαν τους υπολογιστές. Μικρό και θαυματουργό. Γιατί αλλιώς βγαίνει άνετα τύπος αρχείου με 1 gb και είναι και τέλειο. Όχι παίζουμε... Όσο για το ειδικό thread θα το δημιουργήσω σίγουρα αν δεν υπάρχει ήδη. Άσχετο, το όνομα Ζoro στο one piece μήπως είναι εμπνευσμένο από το μαυροφορεμένο μασκοφόρο Ζορό; Νομίζω ότι κάποια σχέση θα την έχουν..
Aug 04 2008 12:38
Photo

jimmare → e3orc1st

Aν δεν κανω λαθος,το ονομα που εχεις βαλει,δεν ειναι απο το D.Gray man???
Aug 04 2008 12:07
Photo

Lucy-Nyuu → Orion19

χεχε...λες απο αυτό να είναι?? Οι nightwish μ'αρεσουν με την καινούρια τραγουδίστρια....οι Him παλι δν με τρελαίνουν:P
Aug 04 2008 11:44
Photo

Anelis → gexion

ναι απο εκει ειναι! kaori yuki-sensei FTW!!!!!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Aug 04 2008 11:04
Photo

gexion → Anelis

[B]ein apo DA all da way:P[/B] [B]kapou stis faves mou ,8a to vreis an 8es[/B] [B]to diko sou ein apo angel sanctuary?(thn petaksa?O.O)[/B]
Aug 04 2008 10:56
Photo

QueenofHearts → Zauk-Lain-

Ναι, ήταν πάρα πολύ ωραίο!!
Aug 04 2008 10:42
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Γεια!!!Τι γινεσαι???Που χαθηκες??
Aug 04 2008 10:38
Photo

Anelis → gexion

hi hi btw απο που ειναι το αβα σου; ειναι πολυ ομορφο!!
Aug 04 2008 10:34
Photo

Anelisiristella

ε οι μικροι χωροι ειναι οι μονοι που δεν εχουν ζομπια αλλα δεν ειναι ετσι σε ολες τις ταινιες! dawn of the dead: mall 28 days later: περιφερονταν σε ολη την πολη flight of the dead: αεροπλανο:hahaha: black sheep: λιβαδια dead meat: λιβαδια diary of the dead: βανακι, huge mansion land of the dead: ολη η πολη
Aug 04 2008 10:23
Photo

Anelis → kakashi sensei

μαλλον εννοεις το hood of the living dead αυτο υπαρχει σε torrent αν κ δεν εχει νoμιζω seeds και μπορεις ανετα να το αγορασεις πολυ φθηνα απο e-bay :)
Aug 04 2008 10:17
Photo

jimmare

Aφισα για συναυλιες???Τεχεχεχε...πηγαινε και ελενψε το site μου μια...Ξερω οτι ξερεις ποιο ειναι αλλα θα στο ξαναπω...: [url=http://www.anime-accelerator.forumakers.com]anime,manga download[/url] Εκει πανω πανω θελω να μου φτιαξει καποιος μια αφισα με πολλα anime,dld ουσιαστικα ενα banner για το site
Aug 04 2008 09:33
Photo

anime-dono → archeria

Anta no avatar dai suki:lovulovu: desso, sugoku kawai :awww:. Want to be friends:ureshii:?
Aug 04 2008 09:19
Photo

gexion → misuzu

[B]ωραίο το thread με το χορό :)[/B]
Aug 04 2008 09:04
Photo

Melkor → Tea-chan

Αγαπητη Teachan, εισαι Θεσσαλονικη μηπως? αν ναι, δωσε κανα σημειο ζωης, εχουμε μαζευτει πολλοι, και εξορμουμε καθημερινα ειτε για καφε ειτε για ποτο
Aug 04 2008 08:35
Photo

kakashi sensei → Anelis

α ψαχνω να βρω και το "hood of the dead" μηπως ξερεις τιποτα?
Aug 04 2008 08:29