Community Status Updates
endless_inspiration → iristella
ευχαριστω πολυ iri-chan αλλα το ονομα αυτο το θυμαμαι μονο μια φορα το χρονο(σημερα δλδ)
και δεν μπορω να πω οτι το χαιρομαι......
τεσπα ευχαριστω και παλι για τις ευχες!!!
Aug 06 2008 18:16
iristella → endless_inspiration
Χρονια πολλα endless chan! Να χαιρεσαι το ονοματακι σου....Παντα με υγεια αγαπη και ευτυχια και καλη προοδο σε ολους τους τομεις της ζωης σου.... Φιλια Πολλα!!!
Aug 06 2008 18:13
iristella → tsintori
Τιποτα βρε...Anytime...Ο πατερας του Light αν και πηρε τα Shinigami eyes δεν χρησιμοποιησε το DN ......Και γι αυτο πεθανε ευτυχισμενος και μην μαθαινοντας την αληθεια για τον γιο του.
Ξαναβλεπεται ανετα το Dn......Ειναι απο τις καλες σειρες οντως......
ΒΒ
Aug 06 2008 18:06
tsintori → iristella
Domo arigato Iri-chan.
Πρέπει να ξαναδώ ορισμένα πράγματα πάλι. Και ο στούμπος μου άρεσε πολύ σαν character (όχι όπως ο L βέβαια).
Και είναι όπως είχε πει ο Ryuuk "Όποιος χρησιμοποίησει το Dn πεθαίνει άσχημα"
(Και που να ήξερε ο πατέρας του Light". Όντως εκεί που βλέπει να τον L ήταν ωραίο....
Πραγματικά φανταστική σειρά. BB.
Aug 06 2008 18:01
Hatake Kakashi → iristella
Ναι ο κακασι ειχε πει οτι ηταν περιεργο που διαλεξα να πολεμησουν στο valley of the end γιατι και οι ζωες τους μοιαζουν με αυτες του Μανταρα και Πρωτου
Λογικα θα αργησει πολυ αλλα αν το Ναρουτο εχει happy ending θα πρεπει να πολεμησουν νωριτερα ετσι ωστε να μπορεσουν να ειναι φιλοι αργοτερα και ισως να νικησουν τον Μανταρα μαζι
Τα λεμε αργοτερα πρεπει να φυγω cya and have fun
Aug 06 2008 17:12
iristella → Hatake Kakashi
Ναι.... Μας εχει προιδεασει για κατι τετοιο ηδη απο την φυγη του Sasuke απο το Konoha o Kishimoto.......αααχ κατι μου λεει οτι αργει πολυ ακομη..... Θεωρητικα θα γινει οταν και οι δυο ενηλικιωθουν καπως μου φαινεται.......
Aug 06 2008 17:06
Umi no Ossan → GkLoc
δεν ειπα οτι φταις εσυ αλλα δεν επρεπε να μιλησεις ετσι BakanGky !!!!! I'll slash you with my dragon !!!!! FetmoGk !!!!!
Aug 06 2008 17:03
Umi no Ossan → GkLoc
Ρε δεν ντρεπεσαι να την λες στην louna;;; ντροπη σου !!!!!! Παρε ενα -7 τωρα !!!!!!
Aug 06 2008 16:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed