Community Status Updates
tsintori → Neuro
"Εγώ σπουδάζω έστω και 3D Animation και το animation δεν είναι μόνο το σχέδιο είναι πολλά παραπάνω"
Έλα ρε σπουδάζεις 3d;
Σε ποια σχολή;
Aug 07 2008 00:39
Hatake Kakashi → iristella
Αλλη μια μπαλαντα ειναι το melancholy πολυ πιθανο να λες αυτη
Aug 07 2008 00:39
iristella → Hatake Kakashi
ψαχνω μια συγκεκριμενη μπαλαντα απο Iced Earth Και δεν την βρισκω.... Μονο μελωδια θυμαμαι δυστυχως....θα το κοιταξω αν ειναι αυτη...Thanks για την Info.
Aug 07 2008 00:37
Hatake Kakashi → iristella
Θα την χαρακτηριζα δυνατη μπαλαντα,ακουσε την πραγματικα αξιζει τον κοπο
Ps:τα λογια που λεει πριν αρχισει το τραγουδι ειναι all the money
Aug 07 2008 00:31
QueenofHearts → Lucy-Nyuu
Α! να τους προσέχεις αυτόυς τους Οτακου! Ακούω είναι απαίσια φυλή!
Aug 07 2008 00:20
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Λοιπόν την Παρασκευή αναμένεται να έχουμε φοβερό chapter στο Naruto.....
Ακόμα δεν έχεις δει τα thread που σου είπε ο Mihalakis;
A και θες να στα λέω με λεπτομέρια ή μια περίληψη;
Aug 07 2008 00:11
Animefrick → Adventurer
yo!!! Τι κάνεις εσύ? που χάθηκες? ελπίζω να τα περνάς καλα!
Aug 06 2008 23:41
somnium → Dxs
Sorry man, δε σκοπευα να σε κοροιδεψω, ειναι πραγματικα αποψη μου αυτο που εγραψα. Με τον zauk κανουμε χαβαλε στο irc... No bad intentions, πιστευω οτι στο internet πρεπει να υπαρχει ειρηνη.
Aug 06 2008 22:12
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
ela mou!!!Telika exei pc edo! kai 2 malista... alla epeidh einai pl akrivh h adsl exoun isdn me 64 kbps teleios gamhse ta sernetai to sumpan... metrhsa 5 lepta na anoi3oun ta mail mou full... hese mesa!oute episodes oute tpt!! an mporeis 8elw na me enimeroneis opote vgainei neo chapter h episode sto naruto... oso gia bleach... exo meinei akoma sta epeisodeia oute logos na perimenw na katevoun ta chaps... pfffftespa!arigatou gozaimashita!jia na!
Aug 06 2008 21:54
iristella → kaperonakos
Ηello!!! τι κανεις? Ελπιζω ολα καλα.... Ειδα κατι που ρωτησες πριν σε ενα thread σου που κλειδωθηκε..... Ναι αυτο με το search button ειναι λιγο προβλημα... Θελει να πας να κανεις advanced search στο search by keyword και απο εκει να επιλεξεις το search titles only. Γενικα ομως αν θες μια συμβουλη μην βιαζεσαι τοσο να κανεις καινουρια threads.....Παρε το χρονο σου να γνωρισεις το forum λιγο καλυτερα οσον αφορα την νοοτροπια του και το τι συζητιεται ωστε τα threads σου να πιανουν λιγο πιο πολυ τον ρυθμο....
Aug 06 2008 21:49
MangekyouItachi → Kenny
οταν ζητησα υποτιτλους ειμαι σιγουρος οτι στο post περιλαμβανα το ακριβες URL απ οπου κατεβασα το τορρεντ ηταν παντως σιγουρα απο "www.btmon.com"
Aug 06 2008 21:12
nasia27 → Adventurer
ααααααααααα γιαννη τι κανεις καιρο εχουμε να τα πουμε! ο παναγιωτης τι κανει και αυτος? τεσπα θελω να σε πω πως εχω αναγκη το βιντεο απο το meeting καταλαβαινεις ποιο βιντεο θελω ε ? χιχιχι! ειναι αναγκη! θεμα ζωης η θανατου σε λεω! οπως μου εστειλες τα βιντεο απο το παρτυ αν μπορεις στειλε μου και αυτο! σε παρακαλω παρα πολυ! αλλα στειλε το λινκ στο [email]nasiuba@gmail.com[/email] και οχι στο αλλο! ευχαριστω!
Aug 06 2008 20:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed