Community Status Updates
iristella → Dominator
Οι δυο ταινιες ειναι επιεικως ελεεινες κατα την αποψη μου,Μονο το τελος της δευτερης εχει μια Α φαντασια...Την τριτη φοβαμαι να την δω γιατι εχω ακουσει τα χειροτερα..... Και αποκλινουν σημαντικα απο anime Και manga. Θα σου προτεινα να το ξαναρχισεις γιατι αν κρινεις απο τις ταινιες το αδικεις πολυ.... Ναι ειναι απο τα αγαπημενα μου (δεν φαινεται καθολου ε? XD) μαζι με το Howl s moving Castle, το Nausicaa και ορισμενα αλλα.......
Aug 07 2008 16:39
Dominator → iristella
Βασικά πρέπει να είδα κάπου στα 5-6 επεισόδια αλλα επειδή δεν είχα χρόνο το σταμάτησα k δεν έτυχε να το ξαναρχίσω...
Έχω δει όμως τις 2 ταινίες που έχει k ξέρω τι παίζεται πάνω κάτω :)
Γιατί? Είναι το καλύτερο σου anime?
Aug 07 2008 16:31
iristella → Orion19
Ori chan........ Παιξε κανα λοττο με τετοιες μαντικες ικανοτητες.... Η τουλαχιστον ευχησου να το κερδισω εγω.... Τι λεγαμε χτες? Σημερα η Σκοτεινη Πατατα εφαγε 2 βδομαδες ban.....Your timing and predictions were perfect!
Aug 07 2008 16:10
hyuga → Erisadesu
[B][COLOR=red]:) etsi etsi!!!eipame agapisame alla den trellathikame:))))))xaxaxaxa[/COLOR][/B]
Aug 07 2008 15:58
Dante80
→
Chief_Chips
Ban για 2 εβδομάδες, να πέσουν οι ζέστες λίγο. Πραγματικά ρε man, ενώ σε έχουμε προειδοποιήσει, το ένα στα 2 post σου είναι εριστικό προς κάποιο άλλο μέλος.
Aug 07 2008 15:56
dbgoku → tsintori
no thnx man....αφου βλεπω σαρεσει naruto,bleach και basket...ε.. απο κει και περα εισαι must για να βρισκεσαι στη friends list..XDXDXDXDXD;)
Aug 07 2008 14:55
Erisadesu → hyuga
lol u are the gir!!!
u did the right thing :)
put him on the right track :)
Aug 07 2008 14:10
Raine1712 → yuki78
nyuuu, domo arigato για το friend request nee!!!!
^_^
thanks xD
Aug 07 2008 13:58
red pyramid → Namida
I agree so fuckin' bad man
Let's go
[url=http://www.youtube.com/watch?v=FcPmBKi_rB8]YouTube - Blues Brothers - 'Sweet Home Chicago'[/url]
Aug 07 2008 13:36
hyuga → Erisadesu
ΑΧ!!!Τι να τον κάνω που όλο ξοδεύει σε ΄μαλακίες τα λεφτά του και μετά δεν έχει!!!Είναι το μεγάλο του ελάττωμα..Αλλά κατα τάλλα είναι ψυχούλα¨))Δεν πειράζει το σχόλιο!!Girl power!!!Τον έβαλα χτες στη θέση του επέμενε αλλά του είπα ότι δεν μπορώ να δώσω..Το ταμείον είναι μείον...χαχα
Aug 07 2008 13:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed